Οι καλύτεροι από τους καλύτερους! - Πολυτελής βίλα με ιδιωτική παραλία

Ζάκυνθος
Βίλα • 6 κρεβ. • 6 μπάν. • 380 m²
2.175.000 €

Στο βόρειο άκρο του νησιού της Ζακύνθου, θα βρείτε πραγματική πολυτέλεια σε αυτή την αποκλειστική περιοχή που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, ήσυχη και περιτριγυρισμένη από εκπληκτική φύση. Η θάλασσα δεν ήταν ποτέ τόσο όμορφη και κοντά. αναμφίβολα μια από τις πιο συναρπαστικές βίλες του νησιού.

Εντυπωσιακός σχεδιασμός με προσεγμένη λεπτομέρεια, αυτή η βίλα είναι πραγματικά απίστευτη. Με μια σχεδόν εξ ολοκλήρου γυάλινη πρόσοψη, μπορείτε να απολαύσετε κάθε πτυχή που έχει να προσφέρει η Ζάκυνθος. Η σκεπαστή εξωτερική τραπεζαρία βρίσκεται κοντά στην πισίνα 17x6m και το τζακούζι, συνοδευόμενη από ένα υπαίθριο μπαρ, καλοκαιρινή κουζίνα και άνετο σαλόνι. με εξωτερικό μουσικό σύστημα. Απολαύστε εξαιρετική ιδιωτικότητα με τη δική σας αποκλειστική πρόσβαση στη θάλασσα απευθείας από τους χώρους του καταλύματος.

Το απλοϊκό εσωτερικό ακολουθεί τον μίνιμαλ σχεδιασμό σε όλους τους χώρους, με λευκούς τοίχους και λινό και τολμηρές πινελιές χρώματος.  Ένα φωτεινό και ενιαίο καθιστικό αποτελεί ένα εξαιρετικό σημείο συνάντησης για την οικογένεια, για να απολαύσετε το φαγητό μαζί, να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του βράδυ ή ακόμα και ένα παιχνίδι επιτραπέζιου ποδοσφαίρου! Έξι υπνοδωμάτια και έξι μπάνια εξυπηρετούν το ακίνητο, όλα με αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά. Υπάρχουν τέσσερα δίκλινα υπνοδωμάτια και ένα παιδικό δωμάτιο στο κυρίως σπίτι. Το έκτο υπνοδωμάτιο βρίσκεται στο ανακαινισμένο δοχείο ακριβώς δίπλα στη βίλα.

Χώροι

Υπνοδωμάτια6
Μπάνια6

Επιφάνειες

Διαβίωση380 m²
Αγροτεμάχιο7000 m²
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Επιπλωμένο
Κήπος
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Συναγερμός
Χώρος στάθμευσης

Ζάκυνθος

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα