Υπέροχο ακίνητο σε ένα καταπράσινο περιβάλλον κοντά στη Λωζάνη

Jouxtens-Mézery
Σπίτι • 880 m² • αναφ: 3378606
12.257.922 €
Αυτό το όμορφο ακίνητο χτίστηκε το 1970 και προσφέρει κλασική και κομψή αρχιτεκτονική. Βρίσκεται σε ένα καταπράσινο τοπίο σε μια πολύ ήσυχη κατοικημένη περιοχή γύρω από τη Λωζάνη και στην πόλη Jouxtens-Mézery.

Περιτριγυρισμένο από ένα πάρκο άνω των 10.000 m2, προσφέρει ένα καταπράσινο περιβάλλον που αποτελείται από υπέροχα δέντρα διαφορετικών ειδών και απόλυτη ηρεμία ενώ βρίσκεται κοντά στην πόλη. Ο αποκλειστικός και ιδιωτικός χαρακτήρας επιτρέπει μια ιδανική ποιότητα ζωής.

Η θέση του είναι αρκετά στρατηγική κοντά σε διεθνή σχολεία, οδούς επικοινωνίας, καταστήματα και αναψυχή.
Το αρχοντικό διαθέτει περίπου 900 m2 χώρου διαβίωσης κατανεμημένους σε δύο επίπεδα και υπόγειο.

Η εξωτερική αυλή δέχεται χώρους για πέντε αυτοκίνητα και υπάρχει ένα σκεπαστό γκαράζ για δύο αυτοκίνητα.
Ένας ανελκυστήρας διανέμει όλους τους ορόφους του ακινήτου.

Η κύρια είσοδος με γκαρνταρόμπα και τουαλέτα επισκεπτών οδηγεί σε ένα πολύ μεγάλο σαλόνι με τζάκι στη σειρά, τραπεζαρία και βιβλιοθήκη επίσης διακοσμημένη με ένα υπέροχο τζάκι.
Αυτό το επίπεδο περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με εξωτερική έξοδο, ένα δωμάτιο πλυντηρίων, ένα στούντιο με μικρή κουζίνα για το προσωπικό.

Η άμεση πρόσβαση στο χώρο χαλάρωσης προσφέρει μεγάλη πισίνα με πλακάκια, ντους, σάουνα, αποδυτήρια, δωμάτιο με μπάρμπεκιου. Όλοι αυτοί οι χώροι χαλάρωσης έχουν μεγάλα παράθυρα με έξοδο στον κήπο.

Ο πρώτος όροφος στα ανατολικά δέχεται την κύρια σουίτα με δύο καμαρίνια, μπάνιο, γραφείο και μπαλκόνι καθώς και ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και μπαλκόνι.

Το δυτικό τμήμα αυτού του ορόφου διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ξεχωριστή τουαλέτα, μπάνιο και ένα μεγάλο δωμάτιο με ημιώροφο και τζάκι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα παιχνιδιών ή άλλο.

Το τμήμα του προσωπικού στο ίδιο επίπεδο περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, μια τουαλέτα, δύο μπάνια.

Το υπόγειο των σχεδόν 300 m2 διανέμει αρκετές αποθήκες, κελάρια, τεχνικούς χώρους.

Αυτό το ακίνητο είναι μοναδικό στη γοητεία, την τοποθεσία και την ησυχία του. Θα αποπλανήσει μια οικογένεια που αναζητά ποιότητα ζωής σε ένα πράσινο και ιδιωτικό περιβάλλον.

Το σπίτι απαιτεί αναψυκτικά για τον εκσυγχρονισμό του εσωτερικού.



Αυτό το όμορφο ακίνητο χτίστηκε το 1970 και προσφέρει κλασική και κομψή αρχιτεκτονική. Βρίσκεται σε ένα καταπράσινο περιβάλλον σε μια πολύ ήσυχη κατοικημένη περιοχή κοντά στη Λωζάνη στην κοινότητα Jouxtens-Mézery.

Περιτριγυρισμένο από ένα πάρκο άνω των 10.000 τ.μ., προσφέρει ένα καταπράσινο περιβάλλον που αποτελείται από υπέροχα δέντρα διαφορετικών ειδών και απόλυτη ηρεμία ενώ βρίσκεται κοντά στην πόλη. Ο αποκλειστικός και ιδιωτικός χαρακτήρας επιτρέπει μια ιδανική ποιότητα ζωής.

Η θέση του είναι αρκετά στρατηγική, κοντά σε διεθνή σχολεία, οδούς επικοινωνίας, καταστήματα και δραστηριότητες αναψυχής.
Το αρχοντικό έχει περίπου 900 τμ χώρου διαβίωσης, χωρισμένο σε δύο επίπεδα και υπόγειο.

Η μπροστινή αυλή έχει θέση για πέντε αυτοκίνητα και το εσωτερικό γκαράζ έχει θέση για δύο επιπλέον αυτοκίνητα.
Ένας ανελκυστήρας διανέμει όλους τους ορόφους του ακινήτου.

Η κύρια είσοδος με γκαρνταρόμπα και τουαλέτα επισκεπτών οδηγεί σε ένα πολύ μεγάλο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και βιβλιοθήκη με υπέροχο τζάκι.
Αυτό το επίπεδο περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με εξωτερική έξοδο, ένα δωμάτιο πλυντηρίων, ένα στούντιο με μικρή κουζίνα για το προσωπικό.

Η άμεση πρόσβαση στο χώρο χαλάρωσης προσφέρει μεγάλη πισίνα με πλακάκια, ντους, σάουνα, αποδυτήρια και ένα πλαϊνό δωμάτιο με μπάρμπεκιου. Όλοι αυτοί οι χώροι χαλάρωσης έχουν μεγάλα παράθυρα με έξοδο στον κήπο.

Ο πρώτος όροφος στα ανατολικά διαθέτει μια master σουίτα με δύο καμαρίνια, μπάνιο, γραφείο και μπαλκόνι καθώς και ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και μπαλκόνι.

Το δυτικό τμήμα αυτού του ορόφου διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ξεχωριστή τουαλέτα, μπάνιο και ένα μεγάλο δωμάτιο με ημιώροφο και τζάκι που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως playroom ή άλλο δωμάτιο.

Ο χώρος προσωπικού στο ίδιο επίπεδο έχει τρία...

Επιφάνειες

Διαβίωση880 m²
Σύνολο10771 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Ανελκυστήρας
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Σάουνα
Χώρος στάθμευσης

Jouxtens-Mézery

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Καταστήματα
Το Επιλέξτε τα σημεία ενδιαφέροντος εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Δημόσιες συγκοινωνίες
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στο δάσος
Θέα στον κήπο
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής1970