Διαμέρισμα προς πώληση σε πολυτελές συγκρότημα αναψυχής και κατοικιών.

Μπατούμι, 6000
Επιπλωμένο διαμέρισμα • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 40 m²
73.772 €

Οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, ανάμεσα στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας και τα όμορφα βουνά της Adjara, βυθισμένα στο υποτροπικό πράσινο, σας περιμένει το πρώτο, υψηλής ποιότητας συγκρότημα αναψυχής και κατοικιών στη Γεωργία.
Ένα μοναδικό θέρετρο που βρίσκεται σε μια έκταση 100.000 m2 σε μια οικολογικά καθαρή υποτροπική ζώνη, στην ακτογραμμή της Μαύρης Θάλασσας, μόλις 9 χιλιόμετρα από την πόλη του Μπατούμι.
Το συγκρότημα συνδυάζει το ξενοδοχείο, ιδιωτικά διαμερίσματα και περισσότερα από 50 αντικείμενα της δικής του υποδομής.

Όλα σε ένα χώρο - Το συγκρότημα διαθέτει τη δική του υποδομή που σας επιτρέπει να απολαύσετε τις διακοπές σας χωρίς να το αφήσετε: εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες, ένα νέο σύγχρονο υδάτινο πάρκο, διάφορα μπαρ και εστιατόρια, αρκετές παιδικές χαρές ψυχαγωγίας για παιδιά, δική του λεωφόρο για περιπάτους κατά μήκος της ακτογραμμής, μπόουλινγκ, αίθουσα παιχνιδιών, 3D, 7D, 9D κινηματογράφους, γήπεδα τένις, γήπεδο ποδοσφαίρου, νυχτερινό κέντρο, καραόκε, κέντρο SPA, παιδικές χαρές μπάσκετ και βόλεϊ και πολλά άλλα.
Ένα άτομο οποιασδήποτε ηλικίας και γούστου μπορεί να έχει εδώ τα πάντα για την ιδανική χαλάρωση. Το συγκρότημα προσφέρει τις πιο ποικίλες υπηρεσίες στη Γεωργία.

Χώροι

Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση40 m²
Ανελκυστήρας
Γκαράζ
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Κήπος
Κλιματισμός
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Σάουνα
Τένις
Χώρος στάθμευσης

6000, Μπατούμι

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο βουνά
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα
Θέα στην πόλη