Σπίτι προς πώληση, Sere Street, στην Πλακένθια, Μπελίζε (ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ)

Placencia, Sere Street
Επιπλωμένη κατοικία • 2 κρεβ. • 2 μπάν. • 1000 m² • 2ο όροφος • αναφ: https://ipg-belize.com/property/peaceful-tranquil-waterfront-hom
549.162 €

Χτισμένο στο νησί Las Brisas, που βρίσκεται στην καρδιά του Placencia Village και φιλοξενεί αυτό το πλήρως επιπλωμένο, πολύ ελκυστικό σπίτι 2 υπνοδωματίων και 2 μπάνιων. Αυτό το νεόκτιστο σπίτι από σκυρόδεμα είναι καλά χτισμένο και δεν θα απογοητεύσει.

Η ηρεμία από αυτό το ακίνητο θα τραβήξει την προσοχή σας από τη στιγμή που θα ανεβείτε στο ζεστό φιλόξενο κατάστρωμα. Το όμορφα διακοσμημένο ανοιχτό σπίτι θα σας προσκαλέσει απολύτως μέσα. Μπείτε και καλωσοριστείτε σε μια κουζίνα πλήρους μεγέθους με πάγκους από γρανίτη, η οποία είναι επιδέξια συνδεδεμένη με ένα μπαρ πρωινού. Βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του σπιτιού που βλέπει στο νερό, θα βρείτε μια βεράντα 10ft x 30ft. Από το σαλόνι, έχετε πρόσβαση στη βεράντα μέσω μιας πολύ ευρείας συρόμενης μπαλκονόπορτας 3 πάνελ. Παρακολουθήστε καθώς οι βάρκες γλιστρούν κατά μήκος της υδάτινης οδού που μοιάζει με γυαλί, ενώ πίνετε τον καφέ σας καθώς ο πρωινός ήλιος εγκαινιάζει μια άλλη ξέγνοιαστη μέρα της Καραϊβικής. Και τα δύο υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση στο μεγάλο περιμετρικό μπαλκόνι μέσω της δικής τους ιδιωτικής γυάλινης συρόμενης πόρτας αίθριου.

Βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά αυτού του σπιτιού, κατά μήκος της άκρης του νερού είναι ένα όμορφο Palapa με μια αχυρένια οροφή που συνδέεται με μια ιδιωτική πισίνα όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο της ημέρας. Για τους λάτρεις των σκαφών, υπάρχει μια ιδιωτική προβλήτα και ένα μεγάλο γλίστρημα σκαφών. Για να μην αναφέρουμε, υπάρχει ένα dingy 14 ποδιών που περιλαμβάνεται στην πώληση αυτού του υπέροχου ακινήτου.

Στον τρίτο όροφο αυτού του καταπληκτικού σπιτιού βρίσκεται μια φωλιά αετού όπου μπορείτε να απολαύσετε μια θέα 360 μοιρών της γύρω περιοχής, καθώς και γραφικά ηλιοβασιλέματα πάνω από τα βουνά των Μάγια.

Το νησί διαθέτει το δικό του φέρι μποτ τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα για να σας οδηγήσει από και προς το χωριό. Μόλις φτάσετε στην ηπειρωτική χώρα, βρίσκεστε σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από δεκάδες καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια.

Είτε ψάχνετε για μια εξοχική κατοικία είτε για ένα ακίνητο που δημιουργεί εισόδημα για ενοικίαση στους επισκέπτες, αυτό το καλά εξοπλισμένο ακίνητο με δυνατότητες επέκτασης 1stfloor είναι σίγουρα μια σοφή επένδυση.

Αντιγραφή και επικόλληση αρχικού συνδέσμου ιστότοπου: https://ipg-belize.com/property/peaceful-tranquil-waterfront-home-w-private-pool/

 

 

 

Χώροι

Όροφοι2
Υπνοδωμάτια2
Μπάνια2
Μπαλκόνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση1000 m²
Αγροτεμάχιο728 m²
Διαδίκτυο
Επιπλωμένο
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων

Sere Street, Placencia

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο βουνά
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2018
Αναγνωριστικό10116