DIRECT MALLORCA - Διακριτική καταχώρηση μιας βίλας πρώτης γραμμής προς πώληση, Port Adriano, στην Καλβιά της Ισπανίας

Calvià, Port Adriano
Βίλα • 6 κρεβ. • 6 μπάν. • 575 m² • διαθέσιμο τώρα • αναφ: DMLUX220616
Τιμή κατόπιν ερωτήματος

Σπάνια ευκαιρία: Εξαιρετικό αριστούργημα στην πρώτη γραμμή και με άμεση πρόσβαση στη θάλασσα


Αυτή η σύγχρονη βίλα είναι υπό κατασκευή και θα είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα που βρίσκεται στην μπροστινή γραμμή με θέα στη θάλασσα κοντά στο Port Adriano. Σε βολική απόσταση με τα πόδια θα έχετε 3 εξαιρετικά εστιατόρια. Η οικογενειακή κοινότητα του El Toro με την ασφαλή και αμμώδη παραλία δίπλα στην αποκλειστική μαρίνα Port Adriano απέχει επίσης μόλις μια βόλτα.

Ο φημισμένος Γερμανός προγραμματιστής δημιουργεί αυτή την εντυπωσιακή οικογενειακή βίλα και οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες σπιτιών τους μπορούν να είναι περήφανοι που έχουν ένα κομμάτι από την περιζήτητη συλλογή ακινήτων τους.
Ο νότιος / νοτιοδυτικός προσανατολισμός εγγυάται άφθονη ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια όλων των εποχών - συμπεριλαμβανομένων των υπέροχων ηλιοβασιλέματος.

Όλα τα επίπεδα αυτής της βίλας συνδέονται με ανελκυστήρα. Από το γκαράζ XXL έχετε εύκολη πρόσβαση στο σαλόνι και την τραπεζαρία με μια τέλεια ενσωματωμένη κουζίνα ποιότητας.

Όλα τα δωμάτια έχουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Το ευρύχωρο κυρίως υπνοδωμάτιο με θέα στη θάλασσα με ιδιωτικό μπάνιο και άφθονο γκαρνταρόμπα δεν αφήνει ανοιχτές επιθυμίες.

Μεγάλες συρόμενες πόρτες ανοίγουν στην ευρύχωρη εξωτερική βεράντα με επαγγελματική εξωτερική καλοκαιρινή κουζίνα και απίστευτη θέα στη θάλασσα μέχρι τα νησιά Malgrat.

Επιπλέον χαρακτηριστικά ιδιοκτησίας περιλαμβάνουν κλιματισμό ζεστού / κρύου, ενδοδαπέδια θέρμανση μέσω αντλίας θερμότητας, ποιοτικά παράθυρα και πόρτες αλουμινίου με διπλά τζάμια, σύστημα σκίασης, δάπεδα από φυσική πέτρα, χώρο SPA, γκαράζ, βοηθητικό δωμάτιο, ηχοσύστημα Sonos και πολλά άλλα.

Χώροι

Υπνοδωμάτια6
Μπάνια6
Τουαλέτες1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης4

Επιφάνειες

Διαβίωση575 m²
Αγροτεμάχιο1440 m²
Γκαράζ
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Ενδοεπικοινωνία
Επιπλωμένο
Κήπος
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Σάουνα
Συναγερμός
Χώρος στάθμευσης
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Ανελκυστήρας

Port Adriano, Calvià

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2022
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα