DIRECT ΜΑΓΙΟΡΚΑ - Σύντομα θα οριστικοποιηθεί / Πολυτελές Ρετιρέ με θέα στη θάλασσα για, Port Adriano, πώληση, Ισπανία

Calvià, Port Adriano
Ρετιρέ • 3 κρεβ. • 2 μπάν. • 189 m² • Τελευταίος όροφος • διαθέσιμο τώρα
3.250.000 €

TRUE GEM - Ποιοτικό διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο σε μια ονειρική τοποθεσία, που προσφέρει εκπληκτική θέα στα νησιά Malgrats (las Islas de Malgrats). Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν καθημερινές ανέσεις, η αμμώδης παραλία El Toro, καθώς και μια ελκυστική επιλογή για φαγητό, αποκλειστικές μπουτίκ, ναυλώσεις γιοτ και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια.
Οι λάτρεις του γκολφ μπορούν επίσης να απολαύσουν το πάθος τους στο έπακρο.

Ο Γερμανός προγραμματιστής θα ολοκληρώσει αυτό το ρετιρέ σχεδιαστών το 4ο τρίμηνο του 2022 και θα το παραδώσει έτοιμο για κατοχή, συμπεριλαμβανομένων ολοκληρωμένων επίπλων υψηλής ποιότητας.

Η άνετη διαρρύθμιση προσφέρει ένα κύριο επίπεδο διαβίωσης καθώς και μια βεράντα στον τελευταίο όροφο, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω μιας ευρείας σκάλας.

Το κύριο επίπεδο διαβίωσης διαθέτει ένα σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης και τραπεζαρία με τζάκι ως διαχωριστικό δωματίου, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σχεδιαστών με νησίδα μαγειρέματος και πρόσβαση σε μια πλευρική βεράντα, η οποία προσφέρει πρωινό ήλιο.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι το παράθυρο με θέα στη θάλασσα κοντά στο τζάκι με ενσωματωμένο πάγκο για να απολαύσετε τα όμορφα χειμωνιάτικα ηλιοβασιλέματα στο μελλοντικό αγαπημένο σας μέρος του ακινήτου.

Επίσης σε αυτό το επίπεδο, στα δεξιά της εισόδου, βρίσκεται η master bedroom σουίτα με walk-in ντουλάπα και πολυτελές μπάνιο με μπανιέρα με θέα στη θάλασσα και μεγάλο ντους ψιλής βροχής.
Το διπλό κρεβάτι της κύριας κρεβατοκάμαρας απολαμβάνει επίσης ένα εντυπωσιακό σκηνικό με θέα στη θάλασσα.

Στα αριστερά της πόρτας εισόδου βρίσκονται 2 επιπλέον υπνοδωμάτια που μοιράζονται ένα επώνυμο μπάνιο.

Η ειδυλλιακά τοποθετημένη και αποκλειστική κατοικία προσφέρει έναν όμορφο εξωτερικό χώρο με πισίνα και μεσογειακούς κήπους.

Αυτή η πολυτελής ιδιοκτησία είναι εξοπλισμένη με ενδοδαπέδια θέρμανση σε όλους τους χώρους και υψηλής ποιότητας πλακάκια Porcelanosa 90 x 90 cm.  Επιπλέον, το ακίνητο θα διαθέτει κλιματισμό (ζεστό / κρύο), δορυφορική τηλεόραση, μεγάλο ιδιωτικό υπόγειο χώρο στάθμευσης και άφθονο υπαίθριο χώρο στάθμευσης μπροστά από την κατοικία.

Υπάρχει ανελκυστήρας από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης μέχρι το επίπεδο εισόδου.

Για ένα πιο λεπτομερές φυλλάδιο που περιλαμβάνει κατόψεις ή για να κανονίσετε μια επίσκεψη, απλά επικοινωνήστε μαζί μας ανά πάσα στιγμή κατά τη διαμονή σας.

Χώροι

Υπνοδωμάτια3
Μπάνια2
Τουαλέτες1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση189 m²
Αγροτεμάχιο330 m²
Ανελκυστήρας
Γκαράζ
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Ενδοεπικοινωνία
Επιπλωμένο
Κήπος
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Συναγερμός
Χώρος στάθμευσης

Port Adriano, Calvià

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο θάλασσα
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2022
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα