Μια εκπληκτική βίλα 4 υπνοδωματίων

Ferragudo
Ιδιωτική έπαυλη • 4 κρεβ. • 5 μπάν. • 54.3 m²
3.750.000 €

Εδώ είναι η ευκαιρία σας να αποκτήσετε αυτή την εντυπωσιακή μοντέρνα βίλα, εμπνευσμένη από τον σχεδιαστή, με προνομιακή θέα στον κόλπο και το λιμάνι του ποταμού Arade και προς τα βουνά του Monchique.  Το ακίνητο είναι ενθυλακωμένο με παράθυρα από όροφο σε κείμενο για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή θέα από το εσωτερικό.
Οι αρχιτεκτονικές πινελιές και ο εκπληκτικός εσωτερικός σχεδιασμός με συνθέσεις των Élitis και Moretti, που αρπάζουν τους τοίχους και τις οροφές, θα σας δώσουν μια ιδέα για την προσοχή του πωλητή στο στυλ και τη λεπτομέρεια.  Η κουζίνα είναι απολύτως η καρδιά του σπιτιού.  Είναι κάτι σαν μια οικογενειακή εκθεσιακή κουζίνα με υπερσύγχρονο Gaggenau παντού και το υπέροχο μάρμαρο Piet Boon για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.
Η βίλα διαθέτει αρκετές προσεκτικά θεραπευμένες περιοχές.  Ένα διπλό υπόγειο γκαράζ, γενναιόδωρη χρησιμότητα και 3 μεγάλες σουίτες με εξωτερικό χώρο καταλαμβάνουν το ισόγειο.
Με την ιδιωτική πισίνα, σαλόνια και μια υπέροχη υπαίθρια τραπεζαρία με μια κομψή εισαγόμενη εξωτερική κουζίνα.
Με την κουζίνα στο κέντρο του πρώτου ορόφου, οι οικογενειακοί χώροι ρέουν από εδώ με το σαλόνι στα δεξιά και το γραφείο, άνετα με ενσωματωμένο χαρακτηριστικό αερίου και μεγάλη χρησιμότητα με συσκευές Bosch που οδηγούν σε ένα υπαίθριο αίθριο στα αριστερά.
Στον επάνω όροφο οδηγείται από τοπικά πλακάκια στην υπέροχη κύρια σουίτα.  Αποτελείται από ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, γκαρνταρόμπα και υπέροχη σουίτα μπάνιου με διπλό ντους και ένα εκπληκτικό δωρεάν μπάνιο σκαρφαλωμένο σε προνομιακή θέση για μέγιστο αντίκτυπο και ιδιωτική βεράντα δίπλα στο κατάλυμα.
Ο κήπος έχει διαμορφωθεί με γούστο χρησιμοποιώντας αυτόχθονα φυτά και έχει πολλές σκιερές περιοχές μεταξύ του καθιστικού, της τραπεζαρίας και των κοινωνικών χώρων.
Η πισίνα 22 μέτρων είναι ιδανική για μήκη, χαλάρωση ή παιχνίδι στο ελαφρώς βαθύ άκρο, με ενσωματωμένο ηλιακό κάλυμμα πισίνας.

Αυτό το σπίτι τροφοδοτείται από ηλιακούς συλλέκτες, οι οποίοι βρίσκονται στην οροφή.  Διαθέτει κλιματισμό στους δύο επάνω ορόφους με επιτοίχιες μονάδες στις σουίτες του ισογείου.

Βρίσκεται λίγα λεπτά από πολλές παραλίες, το χωριό Ferragudo και τις πόλεις Portimão και Lagoa.
Αυτή η βίλα είναι πλημμυρισμένη με φυσικό φως και έχει εντυπωσιακές θολωτές οροφές.  Μια υπέροχα παρουσιασμένη βίλα είναι εξαιρετική για διασκέδαση και ιδανική ως μόνιμη οικογενειακή κατοικία ή εξοχική κατοικία με μεγάλες δυνατότητες ενοικίασης.
Βρίσκεται κοντά σε όλες τις τοπικές ανέσεις και απέχει μόλις 40 λεπτά από το αεροδρόμιο του Φάρο.
Κοντά στο Διεθνές Σχολείο (ΝΌΜΠΕΛ) Αλγκάρβε, λίγο πάνω από 7 χιλιόμετρα μακριά.
Εξαιρετική οδική πρόσβαση με τον αυτοκινητόδρομο επίσης 7 χιλιόμετρα μακριά και την εθνική οδό που εξυπηρετεί το Αλγκάρβε 4 χιλιόμετρα μακριά.
Ασφάλεια: Η Πορτογαλία θεωρείται μία από τις ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο.
Η Διεθνής Πίστα F1 του Αλγκάρβε και η πίστα MotoGP βρίσκονται 15,5 μίλια βορειοδυτικά.

ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΕς ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕς
Ιδιωτική Πισίνα, Τζάκι, Συναγερμός Ασφαλείας, Έπιπλα, Ηλιακοί Συλλέκτες, Κλιματισμός, Χαρακτηριστικά Σχεδιαστών, Κεντρική Τοποθεσία, Ενεργειακή Πιστοποίηση

Χώροι

Όροφοι3
Υπνοδωμάτια4
Μπάνια5
Εσωτερικά γκαράζ3
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης3

Επιφάνειες

Διαβίωση54.3 m²
Αγροτεμάχιο1000 m²
Χρησιμοποιήσιμο273.1 m²
Ταράτσα88.24 m²
Κήπος800 m²
Κελάρι233.7 m²
Μπαλκόνι9.6 m²
Εδαφική κάλυψη200 m²
Σύνολο583 m²
Γκαράζ
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Ενδοεπικοινωνία
Επιπλωμένο
Κήπος
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Συναγερμός
Χώρος στάθμευσης
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Αυλή

Ferragudo

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο βουνά
Θέα στον κήπο
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2019
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα