Όμορφα ανακαινισμένο αυθεντικό αγρόκτημα και αυτόνομο διαμέρισμα 200 ετών στην Τοσκάνη

Chiusi della Verna
Αγροικία • 5 κρεβ. • 3 μπάν. • 258 m² • 2ο όροφος
1.200.000 €
ΑΚΙΝΗΤΟ LOCATiON

Via Vallebona 79, Τοπικίτα Βαγιεβόνα
Μπιμπιένα
Τσιούσι ντελ Βέρνα
52010
Ιταλία
43.646951 - 11.850911

ΑΚΙΝΗΤΟ DETAiLS

Προσφέρουμε μια πρόσφατα ανακαινισμένη αγροικία 200 ετών στην όμορφη κοιλάδα Casentino με πολυτελή φινιρίσματα αναμεμειγμένα με παραδοσιακή γοητεία της Τοσκάνης, που περιλαμβάνει ένα αυτόνομο διαμέρισμα ιδανικό για το σπίτι και το εισόδημα ή ηλικιωμένους γονείς, όλα τοποθετημένα σε 11 εκτάρια. πλήρως περιφραγμένης γης.

Υπάρχουν χοντροί πέτρινοι τοίχοι για μόνωση, ξύλινα δοκάρια, δάπεδα από ασβεστόλιθο και cotto, ένα λουτρό χαλκού στο κύριο μπάνιο, λεπτομέρειες από σφυρήλατο σίδερο, πέτρινα τζάκια, χτιστά ντουλάπια, μια τεράστια πλακόστρωτη βεράντα 38m2 με ανοιχτό τζάκι για υπαίθρια διασκέδαση, ένα πρωτότυπο πέτρινο φούρνο ψωμιού, περιφραγμένη ιδιοκτησία 11 εκταρίων με μπουτίκ αμπελώνα, ελαιώνα, ένα καλό ετρουσκικό πηγάδι που πρέπει να αποκατασταθεί, μια μικρή δασική έκταση για ξυλεία, οπωροφόρα δέντρα και καρυδιούς.

Αυτή η ανακαινισμένη εξοχική κατοικία βρίσκεται λίγο έξω από μια μικρή πόλη στο Καζεντίνο, σε μια πολύ βολική, ανοιχτή και ηλιόλουστη θέση. Το κτίριο (258 τμ) περιλαμβάνει το σπίτι του ιδιοκτήτη και ένα άρτια εξοπλισμένο διαμέρισμα στούντιο στον πύργο είναι ιδανικό για τους επισκέπτες, για συνολικά 5 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια. Εξωτερικά, το σπίτι περιβάλλεται από 2.000 τ.μ. περιφραγμένου κήπου συν 11,0 εκτάρια πλήρως περιφραγμένης πεδιάδας, όπου πρόσφατα φυτεύτηκε ένας μπουτίκ αμπελώνας 1.200 αμπελιών με ποικιλίες Sangiovese, Malvasia Nera και Syrah, με επίσημη ποσόστωση που θα μπορούσε να αυξηθεί.

Αν και δεν υπάρχει πισίνα, υπάρχει χώρος για την κατασκευή μιας υπέροχης πισίνας υπερχείλισης και η άδεια για την κατασκευή πισίνας θα ήταν δυνατή.

Ο δρόμος που φτάνει στο σπίτι είναι προσβάσιμος από μια γοητευτική σιδερένια γέφυρα πάνω από έναν μικρό παραπόταμο που ρέει στον ποταμό Άρνο. είναι καλός ασφαλτοστρωμένος δρόμος με εξαίρεση το τελευταίο μικρό μη ασφαλτοστρωμένο τμήμα, καθώς εισέρχεστε στο ακίνητο, 200 μ. που είναι ένας καλοδιατηρημένος χωματόδρομος.

Όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στο κοντινό χωριό (2χλμ. 5') που χρονολογείται από τους Ετρούσκους, όπως ένας τοπικός σιδηροδρομικός σταθμός που συνδέεται με το Αρέτσο, εξαιρετικά τοπικά εστιατόρια, ιατρικό κέντρο, οδοντίατροι, δύο κτηνίατροι, ένα παντοπωλείο, δύο τράπεζες, κομμωτήρια, μπαρ, ένα βιολογικό κρεοπωλείο, ένας αρτοποιός και μια εβδομαδιαία αγορά που βρίσκεται στην πλατεία.

Από την πλακόστρωτη βεράντα στο κέντρο του κτιρίου μπορεί κανείς να εισέλθει στο master house (180 τ.μ. - 1.937 τ.μ., 4 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια). Η κύρια πόρτα ανοίγει σε ένα ευρύχωρο σαλόνι που συνδέεται με την τραπεζαρία και την κουζίνα με ιδιωτική στοά στο πίσω μέρος. Από την κουζίνα μπορεί κανείς στη συνέχεια να περάσει στο ντουλάπι και τα ρούχα. Σε μια γωνία του σαλονιού βρίσκεται η σκάλα προς τον επάνω όροφο και ένα μπάνιο επισκεπτών. Ο χώρος ύπνου στον πρώτο όροφο περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια.

Ο πύργος στη δυτική πλευρά της εξοχικής κατοικίας, προσβάσιμος και πάλι από την πλακόστρωτη βεράντα, στεγάζει ένα στούντιο διαμέρισμα (38 τμ - 409 τ.μ.) που αποτελείται από σαλόνι με κουζίνα και γκαλερί με υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι.

Το σπίτι συμπληρώνεται στη συνέχεια από δύο τεχνικούς χώρους (8 τμ - 86 τ.μ.) για τα συστήματα και ένα υπόγειο κελάρι (22 τμ - 237 τ.μ.) που βρίσκεται στο υπόγειο του πύργου. Ακριβώς δίπλα στο κελάρι υπάρχει ένα μικρό δωμάτιο που χρησιμοποιείται σήμερα ως εργαστήριο (10 τ.μ. - 107 τ.μ.).

Η ευρύχωρη βεράντα ανάμεσα στις δύο πτέρυγες του σπιτιού (40 τ.μ. - 430 τ.μ.) είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε στην ησυχία των καλοκαιρινών ημερών της Τοσκάνης και η γενναιόδωρη επιφάνεια το καθιστά επίσης ιδανικό για δείπνο στο ύπαιθρο με φίλους.

Η εξοχική κατοικία έχει ανακαινιστεί με τη διατήρηση των τυπικών χαρακτηριστικών της, αλλά και προσθέτοντας πιο εκλεπτυσμένες πινελιές σε ένα γοητευτικό μείγμα παλιού και νέου. Το κτίριο είναι πολύ φωτεινό και γεμάτο φυσικό φως, κυρίως χάρη στους τοίχους βαμμένους σε ελαφριά και απαλά χρώματα που επιτρέπουν στο φως να αναπηδά σε κάθε δωμάτιο.

Η τοποθεσία της αγροικίας είναι πολύ βολική για να φτάσετε στις περισσότερες από τις ιστορικές πόλεις και κωμοπόλεις της Τοσκάνης (Chiusi della Verna, Camoldoli, Poppi, Bibbiena, Αρέτσο, Φλωρεντία, Πίζα, Μοντεπουλτσιάνο, Σιένα ...). Η Βενετία απέχει μόλις 4 ώρες με το αυτοκίνητο και η Ρώμη 3 ώρες.

Το φυσικό πλαίσιο του Casentino, με τα βουνά και τα δάση του, είναι πολύ κατάλληλο για όσους αναζητούν ηρεμία και ιδιωτικότητα, με άφθονες επιλογές σε διαδρομές για ποδηλασία, κυνήγι, μάζεμα μανιταριών και πεζοπορία. Με το αγρόκτημα να υποστηρίζει τον Εθνικό Δρυμό, αυτές οι επιλογές βρίσκονται ακριβώς στο κατώφλι σας και μέσω της επάνω πύλης που παρέχεται για αυτές τις εμπειρίες. δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε ελάφια. Για όσους αγαπούν το γκολφ, το πλησιέστερο γήπεδο γκολφ απέχει μόλις 15 λεπτά στο Poppi, μια πόλη διάσημη ως η γενέτειρα του διάσημου ποιητή, Dante, και για το καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό κάστρο της που εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για δημοτικές συναντήσεις.

Πόλη με υπηρεσίες (2χλμ, 5'), Μπιμπιένα (7χλμ; 10'), Πόπι (10χλμ; 20'), Τσιούσι ντελα Βέρνα (16χλμ; 25'), Αρέτσο (28χλμ, 35'), Ανγκιάρι (41χλμ, 45'), Μοντεβάρτσι (44χλμ, 1 ώρα), Κορτόνα (56χλμ, 1 ώρα 5'), Φλωρεντία (69χλμ, 1 ώρα 30'), Μοντεπουλτσιάνο (78χλμ;1 ώρα 15'), Πιέντσα (86χλμ, 1 ώρα 30'), Σιένα (97χλμ;1 ώρα 30'), Σαν Τζιμινιάνο (145χλμ; 2 ώρες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Η Bibbiena είναι μια αρχαία πόλη στην περιοχή Casentino στα ανατολικά της Τοσκάνης, που βρίσκεται σε ένα λόφο με θέα στον ποταμό Archiano που είναι παραπόταμος του ποταμού Arno.

Το χωριό Bibbiena είναι μια εξαιρετική βάση για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τα υπέροχα δάση Casentino. Χτίστηκε ως μεσαιωνικό οχυρό στην κορυφή ενός λόφου, του οποίου ο Πύργος Ταρλάτι είναι το πρώτο πράγμα που μπορεί να δει κανείς. Το κέντρο της παλιάς μεσαιωνικής πόλης διατηρεί την ελκυστικότητα και το περίγραμμά του, με κτίρια από πέτρα και γυψομάρμαρο τακτοποιημένα. Ανάμεσα στα στενά δρομάκια υπάρχουν εστιατόρια, καταστήματα και καφετέριες για να απολαύσετε.

Κάθε γωνιά του ιστορικού κέντρου της Bibbiena θυμίζει το λαμπρό παρελθόν της. Ενώ περιπλανιέστε στα σοκάκια, περιτριγυρισμένοι από το έργο καλλιτεχνών και τεχνιτών, αισθάνεστε συνεχώς σαν να βιώνετε τη ζωή όπως τη ζήσατε μια φορά κι έναν καιρό.

Ένα ιστορικό καρναβάλι με μεσαιωνικές καταβολές λαμβάνει χώρα στην Bibbiena κάθε χρόνο. Το γεγονός συνδέεται στενά με τον θρύλο της Mea, μιας νεαρής γυναίκας που ερωτεύτηκε έναν άνδρα που ανήκε σε μια αντίπαλη οικογένεια. Ο πόλεμος μεταξύ των δύο πλευρών τελείωσε με το «κάψιμο του πανέμορφου Pomo», ένα αρχαίο σύμβολο ειρήνης μεταξύ των δύο συνοικιών της πόλης. Μέχρι σήμερα, η ιστορία ζωντανεύει με χαρακτήρες που ντύνονται με κοστούμια.

Το καλοκαίρι, ωστόσο, η περιοχή γίνεται μια όαση γεύσης και γεύσεων: το Φεστιβάλ Raviolo πραγματοποιείται στο χωριουδάκι Partina, ενώ η Bibbiena απολαμβάνει το Sagra delle Sagre, συνοψίζοντας τα καλύτερα φαγητά και κρασιά της κοιλάδας Του Καζεντίνο.

Κοιλάδα Καζεντίνο

Ανάμεσα στη Φλωρεντία και το Αρέτσο, αυτή η όμορφα απομονωμένη, ωοειδούς σχήματος κοιλάδα περιβάλλεται από ήπιους λόφους που σταδιακά ανεβαίνουν στα βουνά, από τη μία πλευρά ανεβαίνοντας για να φτάσετε στα εντυπωσιακά Απέννινα και στην αντίθετη πλευρά από το Pratomagno. Αυτός ο δακτύλιος των βουνών που εμπόδισε την εξάπλωση των αυτοκινητοδρόμων και των μεγάλων σιδηροδρόμων, διατηρώντας τη φυσική κατάσταση της κοιλάδας.

Τα βουνά επηρεάζουν επίσης το κλίμα. Μπορεί να είναι κρύο το χειμώνα, με περιστασιακά χιόνια στην κοιλάδα και κανονικό χιόνι στα βουνά, ενώ το καλοκαίρι είναι αρκετά ζεστό κατά τη διάρκεια της ημέρας, δροσίζοντας ευχάριστα τη νύχτα και αναζωογονώντας τον εαυτό του για την επόμενη μέρα. Το Casentino βρίσκεται σε βολική τοποθεσία για πολλά κέντρα ιταλικής τέχνης και πολιτισμού - Φλωρεντία, Αρέτσο, Σιένα και Ασίζη - και όχι μακριά από την ακτή της Θάλασσας της Ρομάνια με τις εγκαταστάσεις αναψυχής και τις διασκεδάσεις του παραθαλάσσιου θέρετρου.

Στην πλευρά των Απεννίνων της κοιλάδας βρίσκεται το Εθνικό Πάρκο Δάσους Καζεντίνο, ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα διατηρημένα πάρκα στην Ιταλία με 800 χιλιόμετρα μονοπατιών πεζοπορίας που περνούν μέσα από δάση κωνοφόρων, βελανιδιάς και καστανιάς, που κατοικούνται από πολλά είδη ζώων και πτηνών. Γύρω από το Πάρκο η κοιλάδα είναι διάσπαρτη με αμπελώνες, ελαιώνες, κρυστάλλινα ρυάκια, μοναστήρια, μικρά χωριά, ρωμανικές εκκλησίες και οχυρωμένες πόλεις όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει, να γευτεί και να βιώσει λίγο από την πλούσια ιταλική παράδοση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAiN

* Υπέροχο εξοχικό σπίτι που συνδυάζει την πολυτέλεια και την παραδοσιακή γοητεία της Τοσκάνης

* Μεγάλη πλακόστρωτη βεράντα με τζάκι

* Ξεχωριστό στούντιο διαμέρισμα με δική του είσοδο

* 5 Υπνοδωμάτια

* 4 Μπάνια

* 2 Κουζίνες

* Σαλόνι

* Τραπεζαρία

* Ντουλάπι

* Πλυσταριό

* 2 Τεχνικά Δωμάτια

* Κελάρι

* Αίθουσα εργασίας

* Περιλαμβάνονται ολοκαίνουργιες συσκευές

* Περιλαμβάνονται φωτιστικά

* BER (Ενεργειακή Κατάταξη Κτιρίου): Κλάση Ε

* Τιμή ενεργειακής απόδοσης: 152,6

* Περιφραγμένο ακίνητο με boutique αμπελώνα 1.200 αμπελιών & ελαιώνα

* 258 τ.μ. καθιστικό

* Περιφραγμένος κήπος 2.000 τ.μ.

* 11 εκτάρια πλήρως περιφραγμένης πεδιάδας με ιδιόκτητο αμπελώνα 1.200 αμπέλων

* Κοντά σε ανέσεις όπως εξαιρετικά τοπικά εστιατόρια και μπαρ, ιατρικό κέντρο, οδοντίατροι, κτηνίατροι, παντοπωλείο, τράπεζες, κομμωτήρια, βιολογικό κρεοπωλείο, αρτοποιός και εβδομαδιαία αγορά που πραγματοποιείται στην πλατεία.

Οι συσκευές είναι ολοκαίνουργιες και θα παραμείνουν, αυτό περιλαμβάνει: Μια νέα κουζίνα Lofra Range, ένα πλυντήριο πιάτων και ένα πλυντήριο ρούχων στο διαμέρισμα. Το σπίτι θα πωλείται επίσης με όλα τα φωτιστικά, εάν απαιτείται.

Χώροι

Υπνοδωμάτια5
Μπάνια3
Τουαλέτες4

Επιφάνειες

Διαβίωση258 m²
Αγροτεμάχιο110000 m²
Διαδίκτυο
Κήπος
Πλυντήριο ρούχων

Chiusi della Verna

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Με θέα στην εξοχή
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής1800
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα