Βίλα προς πώληση, Rua Primeiro de Dezembro, στο Αλμανσίλ, Πορτογαλία

Almansil
Βίλα • 4 κρεβ. • 3 μπάν. • Υπόγειο • διαθέσιμο τώρα
1.157.035 €

✨ ΒΊΛΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΎ ΤΡΙΓΏΝΟΥ ✨

Ένα εξαιρετικό μέρος για όσους ονειρεύονται μια εκλεπτυσμένη ζωή, εμπλουτισμένη με τις απαλές πινελιές πολυτέλειας.

🏡 Οι 10 βίλες εκτός σχεδίου φέρνουν τη φύση και την ιδιωτικότητα στη ζωή σας, με ιδιωτικούς κήπους και πισίνες για κάθε βίλα, όλες με άνετες και διάσημες λεπτομέρειες. Οι περιοχές γύρω από τις βίλες είναι προστατευμένες που θα αποκαλύψουν τις φυσικές ομορφιές τους για πάντα.

🌿 Το Αλγκάρβε είναι η νοτιότερη περιοχή της Πορτογαλίας, είναι ένα προνομιακό μέρος για να ζήσει κανείς, λόγω της εκπληκτικής φύσης του και του ευρέος φάσματος δραστηριοτήτων του. Το Almancil βρίσκεται μέσα στο Χρυσό Τρίγωνο, 20 λεπτά από το αεροδρόμιο του Φάρο, 5 χιλιόμετρα από το Quinta Do Lago και το Vale Do Lobo.

🔥 Άφθονος χώρος διαβίωσης για να μοιραστείτε αξέχαστες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας. Έξυπνες λεπτομέρειες για απόλυτη άνεση με πινελιές πολυτέλειας.
Στον πρώτο όροφο θα βρείτε: δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μια master σουίτα με μπαλκόνι. Στο ισόγειο: ένα χολ εισόδου, ένα υπνοδωμάτιο με το μπάνιο του, ένας εσωτερικός κήπος (σχεδιασμένος για να εμπλουτίσει τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα του σπιτιού σας), η κουζίνα, το σαλόνι με θέα στη βεράντα και την πισίνα. Στο υπόγειο πλυντήριο, αίθουσα παιχνιδιών, αποθήκη και γκαράζ.

☀️ Αυτές οι βίλες υπόσχονται έναν αποκλειστικό τρόπο ζωής.
Μια ζωή γεμάτη χρώμα με γήπεδα γκολφ παγκόσμιας κλάσης (το Vale Do Lobo είναι ο χώρος των παγκοσμίου φήμης γηπέδων Royal και Ocean), τοπικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, τράπεζες και πολλά εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης σας περιμένουν.
Θα εκτιμήσετε τον υπέροχο καιρό με περίπου 3000 ώρες ατελείωτης ηλιοφάνειας το χρόνο. Μπορείτε να χαλαρώσετε μπροστά στην εξαιρετική θέα που παρουσιάζεται στην ακτή. Οι μεγάλες αμμώδεις και χρυσές παραλίες του Αλγκάρβε απέχουν μόλις 6 χιλιόμετρα από το Αλμανσίλ.

Βίλα από 1.157.035€

Χώροι

Υπνοδωμάτια4
Μπάνια3
Τουαλέτες4
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης2
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Μπαλκόνι
Πλυντήριο πιάτων

Almancil

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2022
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα