Ξενοδοχείο 5* και Quinta στο Douro

Mesão Frio
Ξενοδοχείο • 43 κρεβ. • 43 μπάν.
13.500.000 €

Αυτό το σπίτι είναι ένα ανακαινισμένο αρχοντικό από τον 15ο αιώνα και στα τέλη του 19ου αιώνα, διαθέτει κτίρια από διαφορετικές εποχές που αντιπαρατίθενται με την πάροδο του χρόνου, μεταξύ του 15ου και του 20ού αιώνα.

Το κτίριο, το οποίο είχε προσθήκες με την πάροδο του χρόνου, σε διαφορετικές εποχές, είναι τώρα μια πανοπλία αρχιτεκτονικών στυλ και γλωσσών.

Έχει στη γενική του σύνθεση ένα εργοστάσιο U που κατανέμεται σε δύο ορόφους.

Χωρίς μεγάλους φορμαλισμούς και πολύ κοντά σε αυτό που μας είναι οικείο, υπάρχει σε αυτόν τον χώρο μια αρμονική διασταύρωση μεταξύ του παραδοσιακού και του μοντέρνου, του ρουστίκ και του αστικού, της ηρεμίας και της εμψύχωσης.

Η Επιχείρηση βρίσκεται στην Οριοθετημένη Περιοχή Δούρο, η οποία, δεδομένων των μοναδικών φυσικών χαρακτηριστικών της για την παραγωγή κρασιών αριστείας και της μακράς ιστορίας της – ένα πραγματικό ανθρώπινο έπος – υλοποιεί τις παραδοχές αυτής της πρόκλησης, αποτελώντας, φυσικά, θέμα και προορισμό επιλογής για την εθνική τουριστική προσφορά.

Με υπέροχο μεσογειακό κλίμα, η Κοιλάδα είναι ένας ζεστός και ξηρός θύλακας, που ευνοεί τον πολιτισμό του αμπελώνα, της ελιάς, της αμυγδαλιάς και των φρούτων όπως κεράσι, σύκο, ροδάκινο, πορτοκάλι, μήλο...

Το τοπίο που πρέπει να χάσετε είναι τόσο ετερογενές, που τώρα μόνο εσείς μπορείτε να δείτε αμπελώνες και αναβαθμίδες, όπως στην καρδιά του Douro, στην Tua, τώρα αυθόρμητη και άγρια βλάστηση γεμίζει ολόκληρο τον ορίζοντα όπως συμβαίνει στο Douro Superior.

Μέσα στην τεράστια αυτή αγροικία υπάρχουν αρκετοί χώροι με διακριτές λειτουργίες όπως: ο αμπελώνας, η καλλιεργήσιμη γη, οι διαμορφωμένοι εξωτερικοί χώροι (eira, αίθριο, αίθριο,...), οι ενδιάμεσοι χώροι επέκτασης και αύξησης του αρχοντικού (στεγασμένοι), οι εσωτερικοί χώροι της αγροτικής παραγωγής (αποθήκη, πότισμα, ...), οι εσωτερικοί χώροι της κατοικίας (κουζίνα, δωμάτια, αίθουσες, βιβλιοθήκη...) και ένας χώρος λατρείας που αποτελείται από ιδιωτικό παρεκκλήσι του αρχοντικού.

Σε μια περιοχή που έχει καθαγιαστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO, την οριοθετημένη περιοχή του Alto Douro Vinhateiro, η πρόταση αυτή αναδεικνύεται ως στοίχημα για τον τουρισμό στις αγροτικές περιοχές, προσφέροντας ένα σύνολο δραστηριοτήτων, υπηρεσιών διαμονής και τουριστικής ψυχαγωγίας, με ένα ρουστίκ κτίριο ενσωματωμένο σε ένα αγρόκτημα κρασιού, αξιοποιώντας το εξαιρετικό τουριστικό δυναμικό της περιοχής, σε συνδυασμό με τις κύριες τάσεις εξέλιξης του παγκόσμιου τουρισμού.

Περιγραφή: __________:
43 Δωμάτια ;
Μουσειολογικοί χώροι ?
Σπα;
Αίθουσα Εκδηλώσεων ;
Αίθουσα συνεδριάσεων και πολυμέσα.
Πισίνες (εσωτερικές/εξωτερικές);
Εστιατόριο;
Γήπεδο - τένις ;
Θεματικό μπαρ.
Παρεκκλήσι μέσα ?
Βιβλιοθήκη
Πέμπτος:
Συνολική επιφάνεια: 18400m2

Κτισμένη επιφάνεια: 3684.7 m2

Περιοχή ανακάλυψης: 14715.3m2

Χωριάτης:

Συνολική επιφάνεια: 215103m2

Περιοχή ανακάλυψης:215103m2

Σύνθεση:

Θάμνοι, πευκοδάσος, αροτραίες καλλιέργειες θάλασσας και αρδευόμενες, Αμπελώνας της οριοθετημένης περιοχής του Δούρο, ελιές, καστανιές και οπωροφόρα δέντρα.
Σημαντική σημείωση:
Το ακίνητο που παρουσιάζεται εδώ, δεν μας υποχρεώνει να εγγυηθούμε τις πληροφορίες που μεταδίδονται.
Οποιαδήποτε επαφή συναλλαγών θα γίνει με τους ακόλουθους όρους:
Επιστολή πρόθεσης αγοράς·( ΛΟΙ)
Επιστολή εμπιστευτικότητας. ( ΝΔ )

Χώροι

Υπνοδωμάτια43
Μπάνια43

Mesão Frio

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα