ΝΕΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ T3 ΣΤΟ ΦΕΡΑΓΚΟΥΝΤΟ

Ferragudo
Διπλοκατοικία • 3 κρεβ. • 3 μπάν. • Διαθέσιμο από 1/6/2024
530.000 €

Ημιανεξάρτητη βίλα 3 υπνοδωματίων με κήπο και κατάστρωμα με μπάρμπεκιου, βεράντα στον τελευταίο όροφο με τζακούζι, γκαράζ και πισίνα

Αυτή η βίλα βρίσκεται στην Πούντα και αυτή η ημι-ανεξάρτητη είναι στη μία πλευρά.

Απολαύστε την άνεση αυτής της εξαιρετικά φωτεινής βίλας χάρη στα μεγάλα αναδιπλούμενα παράθυρα, τους εξωτερικούς χώρους, το κατάστρωμα με ιδιωτικές εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και τη βεράντα του σολάριουμ στον τελευταίο όροφο. Στον πρώτο όροφο, μεγάλο και άνετο σαλόνι με πλήρως εξοπλισμένη ανοιχτή κουζίνα με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, 1 μικρή αποθήκη, 1 υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Στον 2ο όροφο, 2 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, ένα από αυτά με ντουλάπα και βεράντα ή παρακείμενο μπαλκόνι.

Καλά εξοπλισμένο με αρκετές ενσωματωμένες ντουλάπες, πλωτό δάπεδο από φυσικό ξύλο στα δωμάτια, κεραμικά ψηφιδωτά στο σαλόνι και την κουζίνα, λευκή ξυλουργική. Διπλά τζάμια με θερμομόνωση, ηλεκτρικά στόρια, πόρτες υψηλής ασφαλείας, θυροτηλεόραση, αναστρέψιμο κλιματισμό, ιδιωτικό και κλειστό πάρκινγκ με μηχανοκίνητη πύλη.

Στην ηρεμία του γραφικού χωριού Ferragudo, η ανάπτυξη βρίσκεται σε ένα ήσυχο περιβάλλον, κοντά στο εμπόριο, 2,4 χιλιόμετρα από τις παραλίες, 5 λεπτά από τη μαρίνα του Portimão και με πολλά γήπεδα γκολφ σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων.

Αυτό το γοητευτικό χωριό είναι ζωντανό όλο το χρόνο και συχνά ονομάζεται το μικρό πορτογαλικό St Tropez. Ελάτε να τον βρείτε!

Χώροι

Υπνοδωμάτια3
Μπάνια3

Επιφάνειες

Αγροτεμάχιο156 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Αυλή
Γκαράζ
Ενδοεπικοινωνία
Κήπος
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Υδρομασάζ

Ferragudo

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Επιλέξτε τα σημεία ενδιαφέροντος εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γκολφ
Καταστήματα
Παραλία
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στον κήπο
Με θέα στην αυλή
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2022
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα