Στο Παρίσι 7, κτίριο εισοδήματος με δύο διαμερίσματα προς πώληση 6 δωμάτια

Παρίσι
Μεζονέτα • 6 δωμάτιο/α • 4 κρεβ. • 200 m² • 5ο όροφος • αναφ: 41CDLRPP7
6.000.000 €
Στο 7ο διαμέρισμα στο έδαφος του Παρισιού, εγγύηση μιας επιτυχημένης επένδυσης με αυτό το duplex εύκολο στην ενοικίαση και ιδανικό για μια επένδυση. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το ακίνητο δύο μονάδων, επικοινωνήστε τώρα με το μεσιτικό γραφείο Christophe DANFLOUS. Σε 200m2, ο εσωτερικός χώρος διαθέτει 4 υπνοδωμάτια και κουζίνα. Όσο για την τιμή, αυτή ορίζεται στα 6.000.000 ευρώ.
Μεταξύ του Πύργου του Άιφελ, του Dôme des Invalides και της Εθνοσυνέλευσης, αυτή η κατοικία είναι η νέα βιτρίνα για την τέχνη της ζωής. Γιορτάζει έναν εμβληματικό δήμο, έναν τέλειο δρόμο και μια εξατομικευμένη πράξη. Συνδυάζει την ιστορική κληρονομιά και το αρχιτεκτονικό όραμα, σε ένα έργο χρυσοχόου με στόχο την ακρίβεια και τη συνοχή. Στη γωνία των οδών Rue de Grenelle και Due Duvivier, η κατοικία εκμεταλλεύεται τη θέση της στην πρώτη γραμμή για να αναπτύξει τους όγκους και τις μονόχρωμες προσόψεις της διάτρητες από ανοίγματα. Μια πολύ εκλεπτυσμένη γλώσσα, διάστικτη από συγκεκριμένα γείσα, εμπλέκεται σε διάλογο με το περιβάλλον αποκαλύπτοντάς το. Το ισόγειο έχει ξύλινη πρόσοψη και προορίζεται ως premium εμπορική διεύθυνση. Από την πλευρά της αυλής, η αρχιτεκτονική ανοίγει, απελευθερώνοντας εξωτερικούς χώρους όπου θα είναι καλό να ακούσετε τη σιωπή.
Κάθε έργο είναι μοναδικό, ασχολείται με τις ιδιαίτερες συνθήκες της γης του, τον προσανατολισμό του, την εξυπηρέτησή του, τη γειτονιά κ.λπ. Δανείζοντας τη σιλουέτα της από το αρχικό κτίριο, αυτή η κατοικία φέρνει ένα σύγχρονο όραμα της αρχιτεκτονικής παίζοντας με το έργο των ανοιγμάτων, την επιλογή των κουφωμάτων και την απαλή βιαιότητα της πρόσοψής της. Το σύνολο αυτών των καινοτομιών αντλεί μια οικεία σιλουέτα με μια αλάνθαστη πιστότητα στην αίσθηση της αρμονίας και μια καλή δουλειά. Οι στέγες ψευδαργύρου και οι εξωτερικές βεράντες με ξύλινο πλακόστρωτο, υπογράφουν μια διεύθυνση στο par par
Η κατοικία εμφανίζει τις περιβαλλοντικές της ιδιότητες με αναζήτηση ενεργειακής απόδοσης εγγυημένης από το RT 2012. Η μόνωση κάνναβης και το φινίρισμα ασβέστη και σοβά εγγυώνται θερμική και ακουστική άνεση, ενισχυμένη από τη διπλή έκθεση των διαμερισμάτων, με θέα την ηρεμία της εσωτερικής αυλής.
Η νεωτερικότητα εκτιμάται μόλις μπείτε με ένα σε μεγάλο βαθμό φωτεινό και έντονα ζεστό λόμπι, σε ένα μινιμαλιστικό σκανδιναβικό πνεύμα. Ο σχεδιασμός του έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται στις νέες χρήσεις μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού χώρου. Ο ανοιχτός σχεδιασμός σας επιτρέπει να φτάσετε με το ποδήλατό σας φυσικά με απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Τα μεγάλα παράθυρα κόλπων και η επιλογή ελαφρού ξύλου για τις επενδύσεις τοίχων είναι μια τέλεια απεικόνιση αυτού. Εδώ, ο σχεδιασμός του χρήσιμου συναντά αυτόν του άνετου και δημιουργεί έναν μικρόκοσμο όπου ο καθένας μπορεί να εξελιχθεί με τους δικούς του ρυθμούς και να κατοικήσει την πόλη ως κατοικία του, για μια ευτυχισμένη και ενάρετη καθημερινότητα.
Η φύση προσκαλεί τον εαυτό της μέσα, σε δύο πλήρως αναβλαστημένες αυλές, σχεδιασμένες ως ένα μόνιμο τοπίο. Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί ένας κήπος που θα κατακτήσει την περιοχή με αναρριχώμενα φυτά όπως κισσός, clematis ή ορτανσίες για να τρέχουν κατά μήκος των πέργκολων. Το βλέμμα των κατοίκων θα τους οδηγήσει σε ένα ταξίδι φυτών και γλυκύτητας. Εν τω μεταξύ, το κελάηδημα των πουλιών και οι μέλισσες που βουίζουν θα χρησιμεύσουν ως ξυπνητήρι.
Μόνο 7 διαμερίσματα, είναι ένας τρόπος να ψιθυρίσει την αριστεία αυτής της προσφοράς που ομοιοκαταληξία εμπιστευτικότητα με αποκλειστικότητα. Οι διακριτικές προσόψεις παραπέμπουν σε όμορφους φωτεινούς χώρους που διασχίζουν για να επωφεληθούν από τον υποδειγματικό φυσικό αερισμό και την ηρεμία της αυλής. Τα ανοίγματά τους, που τονίζονται από τη σχολαστική εργασία του ξυλουργείου, αφήνουν το φως να έρχεται και να φεύγει. Υψηλού κύρους, κυμαίνονται από στούντιο έως μεζονέτες 6 δωματίων με 6 ιδιωτικές βεράντες. Διαχρονικές ποιοτικές υπηρεσίες συμπληρώνουν κάθε χώρο, από χώρους υποδοχής μέχρι μπάνια. «Ένα επιτυχημένο εσωτερικό έχει να κάνει με όμορφα φώτα και χρώματα. Και αναμνήσεις αναμεμειγμένες με νέα πράγματα. Vincent Darré, Γάλλος στυλίστας και σχεδιαστής εσωτερικών χώρων.
Και ακούστε μόνο τις επιθυμίες σας! Η συμφιλίωση της οικειότητας και το άνοιγμα ενός πεδίου δυνατοτήτων είναι τα κλειδιά για μια νέα τέχνη ζωής και για μια καλά μελετημένη αρχιτεκτονική. Ο σχεδιασμός αυτής της κατοικίας βασίζεται στο φυσικό φως, την ανεμπόδιστη θέα και τον προσανατολισμό των μονάδων. Τα 7 διαμερίσματα δίνουν υπερηφάνεια σε όλα αυτά τα στοιχεία με την προσθήκη μιας βεράντας για το στούντιο που βρίσκεται στο ισόγειο και το οικογενειακό διαμέρισμα 6 δωματίων στον τελευταίο όροφο. «Χρησιμοποιώντας το παράθυρο: προσκαλώντας την ομορφιά και αφήνοντας την έμπνευση έξω». Sylvain Tesson Στα δάση της Σιβηρίας.
Μια εξαιρετική διεύθυνση πρέπει να επεκταθεί στο εσωτερικό με εμπνευσμένες υπηρεσίες. Κάθε αεροπλάνο, κάθε επίστρωση ή εξοπλισμός είναι η έκφραση μιας αναζήτησης για την αριστεία. Μεταξύ των χώρων υποδοχής, των κουζινών ή των λουτρών, τα φινιρίσματα σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα δικό σας σύμπαν. Μασίφ δρύινα παρκέ και σοβατεπί, βαφή βιολογικής προέλευσης, κεραμίδια τοίχου και βρύσες μίξερ στα μπάνια, εντοιχισμένα ντουλάπια, ξύλινες σκάλες για τις διπλοκατοικίες... Η αυθεντικότητα του υλικού
Μειωμένα συμβολαιογραφικά έξοδα.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:
Christophe DANFLOUS
Τηλ: 0631639446 - Διαφήμιση γραμμένη και δημοσιευμένη από πράκτορα -

Χώροι

Δωμάτια6
Όροφοι5
Υπνοδωμάτια4

Επιφάνειες

Διαβίωση200 m²
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι

Παρίσι

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Προσανατολισμός Southwest
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στην πόλη
Με θέα στην αυλή
τύποςΔιαμέρισμα
ΘέρμανσηΚοινή, Αέριο
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειας
B
50
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)
B
6