Μοντέρνα κατοικία σε ιδανική τοποθεσία στο Tece, Μερσίνα

Μερσίνη
Διαμέρισμα • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 60 m² • Διαθέσιμο από 28/12/2024 • αναφ: IMMO 3063
65.000 €

Τύποι διαμερισμάτων :
- 1+1 διαμερίσματα : 60m2
- 2+1 διαμερίσματα : 88m2

Σχετικά με το έργο :
Αυτό το νέο έργο βρίσκεται στο Tece στην περιοχή της Μερσίνας και αποτελείται από 3 οικοδομικά τετράγωνα χτισμένα σε οικόπεδο 5.997 m2. Το συγκρότημα βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία 600 μέτρα από την παραλία και σε κοντινή απόσταση από τα καταστήματα. Το έργο θα προσφέρει πισίνα, παιδική χαρά, καμέλιες, γυμναστήριο καθώς και χώρο στάθμευσης. Η κατασκευή θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2022 και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2024.
 

Χαρακτηριστικά:

  • Ασανσέρ
  • Γεννήτρια
  • Χώρο στάθμευσης
  • Παιδική Χαρά
  • Κοινόχρηστος Εξωτερικός Χώρος
  • Γυμναστήριο
  • Πισίνα
  • Καμέλια

Σχετικά με τη Μερσίνα :
Η Μερσίνα, επίσης γνωστή ως Içel, είναι μια από τις πιο σύγχρονες επαρχίες με τις λεωφόρους με φοίνικες, το πάρκο της πόλης και τα σύγχρονα ξενοδοχεία. Είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για να επισκεφθείτε τα ιστορικά μνημεία και τις κοντινές παραλίες στη νοτιοανατολική Τουρκία. Η Μερσίνα είναι το μεγαλύτερο λιμάνι στην περιοχή της Τουρκικής Μεσογείου. Στη Μερσίνα θα βρείτε όλες τις ανέσεις μιας σύγχρονης πόλης και όλα τα χαρακτηριστικά των μεσογειακών πόλεων. Είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή που είναι κατάλληλη για επενδύσεις και είναι επίσης ένα ιδανικό μέρος για διακοπές καθώς και για καθημερινή ζωή.

Μπορείτε να αγοράσετε το ακίνητό σας online !

Τώρα οι τεχνολογίες επικοινωνίας κάνουν τις επιχειρήσεις ακινήτων πολύ πιο εύκολες. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να επενδύσετε σε ακίνητα. Χάρη στις διαδικτυακές πωλήσεις μπορείτε να αγοράσετε το ακίνητό σας πριν έρθετε στην Τουρκία. Χρήση οπτικών καναλιών επικοινωνίας όπως Facetime, Skype, βιντεοκλήση Whatsapp κ.λπ. Σας δείχνουμε το ακίνητο με μια ζωντανή κλήση και μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες. Και για τα υπό κατασκευή έργα έχετε ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην τιμή. Αφού υπογράψετε το συμβόλαιο πώλησης μπορείτε να πληρώσετε το 50% και να έχετε άτοκη πληρωμή δόσεων μέχρι την παράδοση των κλειδιών. Καθώς οι τιμές θα αυξηθούν με την πρόοδο της κατασκευής θα κάνετε ένα μεγάλο όφελος. Απλά καλέστε μας για μια διαδικτυακή επίσκεψη στο ακίνητο.

Σχετικά με εμάς:
Είμαστε μια ευρωπαϊκή σκεπτόμενη εταιρεία ακινήτων που ειδικεύεται στην πώληση ακινήτων στην Τουρκία. Το κεντρικό μας γραφείο βρίσκεται στο Kestel της Αλάνια. Είμαστε όλοι εξουσιοδοτημένοι από το κράτος μεσίτες ακινήτων. 10 διαφορετικές γλώσσες ομιλούνται στο γραφείο μας. Η σύμβαση πώλησης θα γίνει στη μητρική σας γλώσσα. Η εταιρεία μας συνεργάζεται στενά με τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες στην Τουρκία. Έχουμε 100% εγγύηση καλύτερης τιμής σε όλο το χαρτοφυλάκιό μας.
Στην Immopro Τουρκίας, τα αιτήματα των πελατών προηγούνται όλων. Θα σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση με την ατομική φροντίδα για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε το καλύτερο από όλα όσα σας αξίζουν. Σε κάθε βήμα θα είμαστε ο ισχυρός συνεργάτης σας με εξατομικευμένη φροντίδα. Πιστεύουμε ακράδαντα στον κώδικα δεοντολογίας, επαγγελματισμού και διαφάνειας. Καλωσορίζουμε όλους τους νέους και παλιούς πελάτες μας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε.

Χώροι

Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση60 m²
Αγροτεμάχιο5997 m²
Ανελκυστήρας
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση
Ενδοεπικοινωνία
Κήπος
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Συναγερμός
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γυμναστήριο
Χώρος στάθμευσης

Μερσίνη

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στη θάλασσα