Birders Παράδεισος - Εισόδημα Ιδιοκτησία Sittee Ποταμός Δρόμος

Σταν Κρικ
Σπίτι • 3 κρεβ. • 3 μπάν. • 85 m² • Πολυώροφο • αναφ: https://ipg-belize.com/property/birders-paradise-income-property
229.701 €

Ειδυλλιακό σκηνικό:

Βρίσκεται μόλις 1,6 μίλια από την αναπτυσσόμενη τουριστική πόλη Hopkins στον δρόμο του ποταμού Sittee, αυτή η πλήρως περιφραγμένη ιδιοκτησία που παράγει εισόδημα εκτείνεται σε περίπου 1,38 στρέμματα.
Τα όμορφα δέντρα Mayflower σχηματίζουν έναν καθεδρικό ναό σαν θόλο πάνω από την ιδιοκτησία, διατηρώντας το δροσερό και προσθέτοντας στην πλούσια αίσθηση του τροπικού δάσους. Ο ήσυχος ρυθμός ζούγκλας του ποταμού Sittee προσθέτει στη γαλήνη και την ηρεμία αυτής της ειδικής λίστας όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα πλήθος ειδών πουλιών. Αυτό το αγροτεμάχιο συνορεύει με την πράσινη ζώνη του ποταμού Sittee στη βόρεια πλευρά, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει ανάπτυξη πίσω από το οικόπεδο.

Βελτιώσεις:

Αυτό το καλά διαμορφωμένο ακίνητο διαθέτει δύο κύρια ξύλινα υπερυψωμένα κτίρια, μια πισίνα υπερχείλισης με θαλασσινό νερό και μια ψυχαγωγική παλάπα. Συμπαγή μονοπάτια από σκυρόδεμα ενώνουν όλα τα κτίρια και το χώρο της πισίνας.
Το πρώτο κτίριο περιλαμβάνει το κατάλυμα ιδιοκτήτη / διαχειριστή και είναι ένα μεγάλο υπαίθριο κλιματιζόμενο διαμέρισμα στούντιο με ένα κλειδωμένο γκαράζ κάτω από αυτό. Διαθέτει επίσης κλειστή βεράντα με δίχτυα, καλή κουζίνα και ιδιωτικό μπάνιο.
Προχωρώντας προς το δεύτερο κτίριο, συναντάμε τις δύο guest casitas (καμπίνες) που είναι χτισμένες εκατέρωθεν ενός κλειστού κοινόχρηστου χώρου. Κάθε άνετο casita διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι με ιδιωτικό μπάνιο. Η θέα στο πίσω μέρος του ακινήτου από τις κασίτες είναι αυτή του παρθένου φυλλώματος και της γαλήνης.
Το καλοφτιαγμένο palapa προσφέρεται για τεμπέλικες μέρες σε αιώρες ή πάρτι δίπλα στην πισίνα με φίλους και οικογένεια.

Τεχνικός:

Το ακίνητο εξυπηρετείται με δημοτικό νερό και ηλεκτρικό ρεύμα.
Οι μονάδες επισκεπτών σχεδιάζονται επίσης λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των επισκεπτών με ειδικές ανάγκες, με μια ανθεκτική κατασκευασμένη ράμπα στα casitas. Τα μπάνια και τα ντους χτίστηκαν επίσης μεγαλύτερα για να καλύψουν τυχόν ανάγκες σωματικής αναπηρίας.
Οι δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη της παρτίδας είναι πράγματι δυνατές. Κατά τη διάρκεια της οικοδομικής φάσης, ο σημερινός ιδιοκτήτης έθεσε τις εργασίες εδάφους δηλαδή: τα σηπτικά, ηλεκτρικά και υδάτινα σημεία για τη μελλοντική ανάπτυξη περισσότερων επισκεπτών casitas.
Τα περισσότερα από τα έπιπλα σε αυτό το ακίνητο περιλαμβάνονται στην πώληση.

Κλείσιμο:
 

Αυτό το κατάλυμα βρίσκεται σε ένα γαλήνιο περιβάλλον ζούγκλας, αρκετά μακριά από την πεπατημένη διαδρομή για να σας δώσει την ειρήνη και την αρμονία για να αποκαταστήσετε το μυαλό και το σώμα σας, αλλά αρκετά κοντά για να απολαύσετε τα καλύτερα αξιοθέατα του Stann Creek και το πολυσύχναστο χωριό Hopkins. Αυτό το μοναδικό ακίνητο προσφέρει το καλύτερο και των δύο, καθώς μπορείτε να ζήσετε το όνειρό σας καθώς και να εκτελέσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση δημιουργίας εισοδήματος στον παράδεισο της ζούγκλας σας.

 

ΑΝΤΑΎΓΕΙΕΣ

  • Περιουσία που παράγει εισόδημα
  • 1,6 μίλια από το Χόπκινς
  • Φύση Παράδεισος
  • Δυνατότητες επέκτασης

 

Χώροι

Υπνοδωμάτια3
Μπάνια3

Επιφάνειες

Διαβίωση85 m²
Αγροτεμάχιο5585 m²
Γκαράζ
Επιπλωμένο
Κλιματισμός
Πισίνα
Πλυντήριο ρούχων
Χώρος στάθμευσης

Σταν Κρικ

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο δάσος
Με θέα στην εξοχή
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2018
Αναγνωριστικό+501 6108020
ΌνομαInternational Property Group Belize