Βίλα Έλοντι

Ρέθυμνο
Βίλα • 4 δωμάτιο/α • 4 κρεβ. • 4 μπάν. • 533 m² • αναφ: 160615
1.600.000 €
Ένα εντυπωσιακό κτήμα που στέκεται στη μέση ενός ελαιώνα, κάπου όπου μπορείτε να είστε τόσο κοντά στα hotspots της Κρήτης όσο και να ζήσετε σε τέλεια απομόνωση, απολαμβάνοντας την απρόσκοπτη θέα της ακτογραμμής. Μια ιδανική επιλογή για όσους εκτιμούν την ιδιωτικότητά τους αλλά θέλουν να επωφεληθούν πλήρως από τον γοητευτικό τρόπο ζωής του Ρεθύμνου.

Χτισμένη σε οικόπεδο 4.870 τμ, η Villa Elodie εκτείνεται σε τρία επίπεδα και συνολικά 533 τμ. Οι κύριοι χώροι διαβίωσης καλύπτουν 352 τμ ενώ περίπου 181 τμ χρησιμοποιούνται ως βοηθητικοί (αποθηκευτικοί) χώροι. Φτιαγμένη για να την απολαμβάνετε με την οικογένεια και τους φίλους σας όλο το χρόνο, η βίλα διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια με όμορφη θέα, δύο σαλόνια-τραπεζαρίες, δύο κουζίνες, ένα δωμάτιο γραφείου, τέσσερα μπάνια και ένα WC επισκεπτών.

Ως προστιθέμενη αξία, ένας βοηθητικός χώρος 84 τμ, που βρίσκεται στο ισόγειο, είναι κατάλληλα διαμορφωμένος (υφιστάμενες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις) ώστε να γίνει αυτόνομο διαμέρισμα (τρία δωμάτια, ένα μπάνιο).

Όμορφοι χώροι με όμορφα διαμορφωμένους κήπους και μεγάλη πισίνα (51 τμ) με ξαπλώστρες είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του ακινήτου. Πέτρινα μονοπάτια οδηγούν το δρόμο σε ολόκληρο το κτήμα. Οι εκτεταμένοι ανοιχτοί χώροι που αγκυροβολούνται από τραπεζαρία, σαλόνια και μπάρμπεκιου είναι ιδανικοί για να χαλαρώσετε μια καλοκαιρινή μέρα ή να απολαύσετε δείπνο ενώ παρακολουθείτε το ηλιοβασίλεμα.

Σε αυτή τη βίλα, η διακριτική αίσθηση πολυτέλειας είναι τόσο απόλυτα ταιριαστή που θα καταπλήξει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Σε μια προνομιακή τοποθεσία σε ένα από τα πιο ζωντανά μέρη της Κρήτης, απολαμβάνοντας αποκλειστική θέα στη θάλασσα και ένα ήρεμο περιβάλλον, το Elodie μπορεί να είναι το σπίτι των ονείρων σας και μια έξυπνη επιχειρηματική ευκαιρία ενοικίασης.

Βασικές αποστάσεις

Η πόλη του Ρεθύμνου, με το Ενετικό Λιμάνι, απέχει περίπου 3 χλμ. Τα διεθνή αεροδρόμια του Ηρακλείου και των Χανίων είναι προσβάσιμα μέσα σε περίπου μία ώρα.

  • Ρέθυμνο παραλία - 2,7 km

  • Παραλία Πλατανιάς - 4,1 km

  • Παραλία Αδελιανός Κάμπος - 4,7 km

  • Παραλία Κουμπές - 5,2 km

  • Παραλία Πύργος - 7,8 km

Χώροι

Δωμάτια4
Υπνοδωμάτια4
Μπάνια4

Επιφάνειες

Διαβίωση533 m²
Αγροτεμάχιο4893 m²

Ρέθυμνο

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα