Σπίτι για αγορά στο Μπαλνεάριο Καμπόλου, Βραζιλία

Balneário Camboriú, Avenida das Arapongas
Σπίτι • 5 κρεβ. • 6 μπάν. • 2ο όροφος
1.037.312 €

ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ HARAS RIO DO OURO

Έχετε σκεφτεί ποτέ να ζήσετε σε ένα σπίτι που ενσωματώνει σύγχρονα στοιχεία με τη φύση στη διακόσμησή του;

Η άνεση, η ηρεμία και η επαφή με τη φύση έχουν μια αξιοσημείωτη παρουσία σε αυτό το εμπνευσμένο σπίτι που αντικατοπτρίζει την ιδιοτροπία των ιδιοκτητών σε όλες τις λεπτομέρειές του.

Προνομιακό στην τοποθεσία του, με τον χώρο αναψυχής και τη συνύπαρξή του απέναντι από το δάσος, αυτό το σπίτι είναι ιδανικό για όσους θέλουν να χαλαρώσουν αλλά και να δεχτούν φίλους για να μοιραστούν υπέροχες στιγμές.

Πωλείται πλήρως επιπλωμένο και διακοσμημένο, αυτό το σπίτι διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, 4 σουίτες είναι 1 master με ντουλάπα και υδρομασάζ. Το καθιστικό που ενσωματώνεται στην κουζίνα έχει ως αποτέλεσμα μια ανοιχτή και ρευστή διάταξη με παράθυρα που παρέχουν μεγάλη συχνότητα φυσικού φωτός δίνοντας πλάτος και εκτιμώντας το όμορφο τοπίο του δάσους στον εξωτερικό χώρο.

Ο γκουρμέ χώρος μαζί με την πισίνα, προσφέρουν έναν άνετο χώρο για στιγμές ξεκούρασης και πολλής διασκέδασης.

Ααα!! Και για όσους αγαπούν να απολαύσουν ένα κρύο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο τζάκι στο σαλόνι ή τη φωτιά δαπέδου κάτω από τα αστέρια!

Θα τον συναντήσουμε;

Η πολυκατοικία Haras Rio do Ouro είναι μία από τις πιο πολυπόθητες περιφραγμένες κοινότητες στο Balneario Cambolu.

Ενσωματώνοντας τον τέλειο συνδυασμό φύσης, ασφάλειας και ποιότητας ζωής, η πολυκατοικία υψηλών προδιαγραφών προσφέρει πλήρη υποδομή αναψυχής με πισίνες, 3 αίθουσες πάρτι, γυμναστήριο, γήπεδο πολλαπλών αθλημάτων, γήπεδα τένις, γήπεδο ποδοσφαίρου, παιδική χαρά, λίμνη και 24ωρο θυρωρό και επιτήρηση με στρογγυλή μέρα και νύχτα.

Βρίσκεται ανάμεσα στο Balneario Cambolu και το Itajaí και έχει το προνόμιο να απέχει 3 χιλιόμετρα από την άκρη της παραλίας Brava και 3,5 χιλιόμετρα από την πολυσύχναστη Avenida Atlântica!

Βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή και περιβάλλεται από τη φύση, είναι ένας πραγματικός παράδεισος λιγότερο από 5 λεπτά από τα πιο καυτά αξιοθέατα στα νότια της χώρας.

Χώροι

Υπνοδωμάτια5
Μπάνια6
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης4

Επιφάνειες

Αγροτεμάχιο480 m²
Γκαράζ
Επιπλωμένο
Κήπος
Κλιματισμός
Πισίνα
Πλυντήριο ρούχων
Συναγερμός
Χώρος στάθμευσης
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γυμναστήριο
Τένις

Avenida das Arapongas, Balneário Camboriú

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στη λίμνη
Θέα στο δάσος
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2014