Πωλείται διαμέρισμα σε premium συγκρότημα κατοικιών σε απόσταση 150 μέτρων από τη θάλασσα

Μπατούμι, Angisa Street
Στούντιο • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 28 m² • 9ο όροφος • διαθέσιμο τώρα
41.942 €

Το πολυλειτουργικό συγκρότημα κατοικιών ελίτ κατηγορίας βρίσκεται σε μία από τις πιο δημοφιλείς τουριστικές περιοχές του Μπατούμι - στο έδαφος της Νέας Λεωφόρου Πρόκειται για ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο τμήμα της πόλης με πολυτελείς ουρανοξύστες, φαρδείς δρόμους και σύγχρονες υποδομές. Και φυσικά, το κύριο πλεονέκτημα αυτής της τοποθεσίας είναι η κοντινή της απόσταση από τη θάλασσα.

Το σπίτι είναι ένα μονολιθικό κτίριο 29 επιπέδων, επενδεδυμένο με θερμομονωμένα πάνελ καθρέφτη. Οι τονισμένες καμπύλες γραμμές της πρόσοψης ξεχωρίζουν αποτελεσματικά στο φόντο παράλληλων οριζόντιων μπαλκονιών, δημιουργώντας μια πρωτότυπη αξέχαστη εικόνα. Οι πρώτοι όροφοι θα καταλαμβάνονται από εμπορικά αντικείμενα – καταστήματα, σαλόνια, καφετέριες. Στους επάνω 26 ορόφους θα υπάρχουν διαμερίσματα, το καθένα με μπαλκόνι και πανοραμικά παράθυρα. Το συγκρότημα θα διαθέτει υπηρεσία θυρωρείου, εικοσιτετράωρη ασφάλεια και παρακολούθηση βίντεο και αυτόνομους ανελκυστήρες.

Παρά το γεγονός ότι το σπίτι βρίσκεται στη δεύτερη γραμμή, ταιριάζει πολύ καλά στην αρχιτεκτονική της πρώτης, έτσι ώστε τα παράθυρα του συγκροτήματος, ακόμη και σε χαμηλούς ορόφους, να προσφέρουν φανταστική άμεση θέα στην ακτή και το παρακείμενο πάρκο τοπίου, εγγυημένα ότι δεν θα διαταραχθεί από περαιτέρω ανάπτυξη. Οι ιδιοκτήτες της κορυφαίας θέας θα απολαύσουν ένα ιλιγγιώδες πανόραμα. Η παραλία απέχει 150 μέτρα.

Εσωτερική υποδομή:

Υπόγειος χώρος στάθμευσης και ισόγειος χώρος στάθμευσης επισκεπτών, πισίνα και ταράτσα, παιδικοί και αθλητικοί χώροι στην αυλή.

Το συγκρότημα θα διαθέτει υπηρεσία θυρωρείου, εικοσιτετράωρη ασφάλεια και παρακολούθηση βίντεο και αυτόνομους ανελκυστήρες.

 

Χώροι

Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση28 m²
Ανελκυστήρας
Κήπος
Χώρος στάθμευσης
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
24ωρος θυρωρός
Αυλή
Μπαλκόνι
Πισίνα

Angisa Street, Μπατούμι

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα
Θέα απεριόριστη στο πάρκο