Σπίτι προς αγορά σε Ivankovychi, Ουκρανία

Ivankovychi
Ανεξάρτητη κατοικία • 11 δωμάτιο/α • 5 κρεβ. • 5 μπάν. • 742 m² • 1ο όροφος • αναφ: 116004024-82
702.515 €
Το σπίτι βρίσκεται σε κλειστό έδαφος στο χωριό Ivankovichi, περιοχή Vasilkovsky της περιοχής του Κιέβου.
Η απόσταση από το Κίεβο είναι 18 χιλιόμετρα (συμπεριλαμβανομένων 12 χιλιομέτρων κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Κίεβο - Οδησσός), στο σπίτι ασφαλτοστρωμένο podъezd.
Κοινόχρηστος χώρος του σπιτιού - 742,2 τ.μ., 2 etazha + υπόγειο . Η περιοχή αποτελείται από 267 τ.μ. , το δεύτερο στάδιο είναι 242 τ.μ., το εμβαδόν του υπογείου είναι 233 τ.μ. Γκαράζ για 2 αυτοκίνητα. Οι μετοχές έχουν έκταση 18,5 στρέμματα, ukhozhen, σχεδιασμό τοπίου, στο έδαφος συμμετοχής ξεχωριστής κατασκευής με έκταση 78 τ.μ. (χρησιμοποιείται για μπάρμπεκιου ή/και οικιακές ανάγκες).
Σχεδιασμός: στο σπίτι υπάρχουν πέντε καμένα, επισκέπτης, κουζίνα, βεράντα, σάουνα με δωμάτιο αναπνοής, ντουλάπι, μπάλα, γυμναστήριο, τρία καμαρίνια, πέντε μπάνια, posterochnaya, δωμάτια δύο δωματίων, τεχνικές εγκαταστάσεις.
Dom χτισμένο το 2012.
Υλικά κατασκευής σπιτιών: Η ίδρυση του σπιτιού είναι μια πλάκα από σκυρόδεμα, το πλαίσιο του σπιτιού είναι σίδερο-σκυρόδεμα, οι τοίχοι είναι κατασκευασμένοι από ελαφρύ και ζεστό βράχο κελύφους Krymsky. Το σπίτι είναι μονωμένο με αφρό 100 mm, το υπόγειο είναι επιπλέον μονωμένο και πολιορκημένο με φυσική πέτρα. Το krysha είναι μονωμένο με ορυκτοβάμβακα 250 mm, πλαστικό αφρού 50 mm και καλύπτεται με μεταλλικό πλακίδιο. Η υδρορροή γεμίζει με εκκένωση νερού σε ειδικό συσσωρευμένο κλειστό λάκκο.
Επικοινωνία:
Η ισχύς του συνδεδεμένου ηλεκτρικού καλωδίου είναι 44 kW. Μια ηλεκτρική οδός 2 ζωνών είναι εγκατεστημένη στο σπίτι.
Ыполнена из качественных кабелей производства Одесса-cable и имеет более 300 точек (розетки, выключатели и подключение электроприборов). Για τη σύνδεση televisorov στο σπίτι imеется 8 θέσεις.
Установлены три стабилизатора по 14 kW.
Παροχή νερού - βάθος 105 μέτρων με σύστημα καθαρισμού νερού πολλαπλών επιπέδων.
Για τη συλλογή νερού υπάρχει ένα κλειστό λάκκο κορυφογραμμής με αντικείμενο 10 κυβικών μέτρων, που βρίσκεται στο χερσαίο τμήμα.
Η θέρμανση και η θέρμανση του σπιτιού πραγματοποιήθηκε με την εγκατάσταση λέβητα αερίου και ηλεκτρικού λέβητα. Στο πρώτο στάδιο, καθώς και σε όλα τα αγγεία, η θέρμανση γέμισε στο πεδίο της θέρμανσης, στο δεύτερο και υπόγειο στάδιο εγκαθίστανται οι μπαταρίες.
Система кондиционирования состоит из двух инверторных кондиционеров.
Κράτησε το ενσύρματο τηλέφωνο της πόλης και το διαδίκτυο.
Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με μυστικό συναγερμό με αισθητήρες για άνοιγμα και κίνηση. Επίσης, πραγματοποιήθηκε ένα σύστημα παρακολούθησης βίντεο.
Όλα τα μάτια του υπογείου και του πρώτου σταδίου είναι αυτόματες περσίδες.
Το σύστημα αυτόματου ποτίσματος γκαζόν και κήπων.

Σύγχρονες επισκευές πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι. Πλακάκια και υδραυλική παραγωγή της Γερμανίας. Внутреннее освещение производства Италии. Πόρτες παραγωγής Αβάντι (Ιταλία). В каждом помещении выполнено от двух до четырех режимов освещения, реализованных only на LED-lamp.
Mebel παραγωγής της Italia, ένας ψηφιακός τεχνικός κορυφαίων κατασκευαστών.
Πώληση χωρίς προμήθεια

Χώροι

Δωμάτια11
Όροφοι2
Υπνοδωμάτια5
Μπάνια5
Τουαλέτες5

Επιφάνειες

Διαβίωση742 m²
Αγροτεμάχιο1850 m²
Σύνολο742 m²
Διαδίκτυο
Επιπλωμένο
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Συναγερμός
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γκαράζ
Σάουνα

Ivankovychi

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Με θέα στην εξοχή
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2012