Νέο οικιστικό έργο στη Σάντα Μαρία του Παναμά

Πόλη του Παναμά, Boulevard Santa Maria
Νέα κατοικία • 3 κρεβ. • 2 μπάν. • 318 m² • διαθέσιμο τώρα
776.187 €

Το Santa María είναι ένα πολυτελές και μοντέρνο συγκρότημα κατοικιών όπου μπορείτε να απολαύσετε χώρους πρασίνου. Η περιοχή προσφέρει μια ποικιλία από έργα ακινήτων που περιβάλλουν ένα γήπεδο γκολφ παγκόσμιας κλάσης.

Μια καλά σχεδιασμένη κοινότητα και πολύ κοντά σε όλα, γήπεδο γκολφ, οικογένεια, φίλους και μια ποικιλία δραστηριοτήτων, καταστήματα, εστιατόρια, τράπεζες, φαρμακεία, επιχειρηματικά κέντρα και σχολεία. Ένα μέρος που προσφέρει ιδιωτικότητα και ασφάλεια σε όσους ζουν σε αυτό.

Η Σάντα Μαρία έχει επίσης την ανάπτυξη εμπορικών έργων στην εμπορική περιοχή της Σάντα Μαρία, έχει δύο εισόδους, μπροστά από το Santa María Golf &country club, μεταξύ των εξόδων corredor Sur, Chanis και Llano Bonito, αυτό της δίνει το χαρακτηριστικό μιας εξαιρετικής τοποθεσίας.

Κλειστός χώρος με έλεγχο ασφαλείας για τον έλεγχο των οχημάτων και στις δύο εισόδους, λεωφόρος που επιτρέπει την κυκλοφορία δύο οχημάτων, υπόγειο φωτισμό και ηλεκτρικό ρεύμα και βασικές υπηρεσίες συντήρησης.

Έργο υπό κατασκευή.

Πρόκειται για μια πολυτελή πολυκατοικία όπου η νεωτερικότητα και η γοητεία της ζωής κοντά στην οικογένεια και τους φίλους συνδυάζονται.

Παρουσιάζει έναν ασύγκριτο τρόπο ζωής που περιβάλλεται από πλούσια φύση. ένα εντυπωσιακό γήπεδο γκολφ 18 οπών που σχεδιάστηκε από τη βραβευμένη εταιρεία Nicklaus Design και το νέο κοινωνικό και αθλητικό σημείο συνάντησης, το Santa María Country Club.

Μηνιαία συντήρηση: $ 300 + $ 100 από τη Σάντα Μαρία

Μοντέλα με 3 και 4 υπνοδωμάτια, δωμάτιο υπηρεσίας και μπάνιο, 2 θέσεις στάθμευσης

Από 318 m2, τιμές από $838,000.00

ΑΝΈΣΕΙΣ:

• Σημείο ελέγχου ασφαλείας για την είσοδο στο PH.

• Μονοπάτια πεζοπορίας με θέα τη λίμνη.

• Κοινωνικός χώρος με γήπεδα άθλησης, παιδική χαρά και χώρους πρασίνου.

Χώροι

Υπνοδωμάτια3
Μπάνια2
Τουαλέτες1
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης2

Επιφάνειες

Διαβίωση318 m²
Ανελκυστήρας
Χώρος στάθμευσης

Boulevard Santa Maria, Πόλη του Παναμά

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στη λίμνη
τύποςΣπίτι
ΚατάστασηΝέο
ΘέσηΥπερπολυτελές