Σπίτι προς αγορά σε Μαρμπέγια, Ισπανία

Μαρμπέγια
Βίλα • 6 δωμάτιο/α • 6 κρεβ. • 7 μπάν. • 1735 m² • αναφ: MHSP2334
25.729.412 €

Το La Zagaleta είναι ένα θέρετρο που απολαμβάνει ένα εξαιρετικά αποκλειστικό περιβάλλον διαβίωσης.

Βρίσκεται μπροστά στις ακτές της Μεσογείου και περιβάλλεται από εντυπωσιακά ορεινά τοπία, όπως δασώδεις λόφους και μέρη φυσικής ομορφιάς.

Το θέρετρο βρίσκεται σε μικρή απόσταση οδικώς από τη Μαρμπέγια και το διάσημο Puerto. Μπάνος.

Το La Zagaleta διαθέτει πολλές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων δύο υπέροχων γηπέδων γκολφ πρωταθλήματος που θεωρούνται τα πιο όμορφα στην Ευρώπη.

Τα υπέροχα club houses είναι αληθινά μέρη κομψότητας και κομψότητας όπου οι κάτοικοι συγκεντρώνονται και απολαμβάνουν τις πολλές ανέσεις που προσφέρουν. Το ιππικό κέντρο διαθέτει τις καλύτερες εγκαταστάσεις για να φιλοξενήσει, να εκπαιδεύσει και να προετοιμάσει τόσο τους αγώνες όσο και την εκπαίδευση αλόγων.

Επιπλέον, έχετε εξατομικευμένες υπηρεσίες όπως οικιακές υπηρεσίες, ελικοδρόμιο, διοικητικές υπηρεσίες, οικιακό αυτοματισμό και άλλα.

Ζώντας στο La Zagaleta περιβάλλεται από τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Τα τοπικά αρχοντικά ξεπερνούν τις προσδοκίες όσον αφορά το σχεδιασμό, την άνεση, την απόδοση και τη μεγαλοπρέπεια.

Η Villa Eden είναι μια ελίτ βίλα, η οποία πραγματικά ανταποκρίνεται στο όνομά της, είναι ένα παραδεισένιο μέρος στη La Zagaleta. Ζώντας εδώ μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά της φύσης και να μην ανησυχείτε ότι κάποιος θα σας ενοχλήσει. Αυτό το υπέροχο ακίνητο, σχεδιασμένο από τον διάσημο Tobal Arquitectos, συνδυάζει πολυτέλεια, μοντέρνο στιλ και καινοτόμες τεχνολογίες. Χρησιμοποιούμε για την κατασκευή του τα καλύτερα υλικά πληρώνοντας ιδιαίτερα

Προσοχή στις φυσικές υφές, τις πέτρες και το ξύλο. Η βίλα βρίσκεται σε ένα τεράστιο οικόπεδο 7435 m2 και είναι πολύ ευρύχωρη με περισσότερα από 1 735m2 δομημένης επιφάνειας. Προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στη θάλασσα και τα βουνά. Το Villa Eden διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 7 μπάνια και 4 τουαλέτες. Θα ταίριαζε άνετα στην οικογένεια και τους καλεσμένους σας με άφθονο χώρο για να διαθέσετε. Όμορφη συγχώνευση τόσο του κλασικού όσο και του σύγχρονου στυλ, η βίλα Eden διαθέτει επίσης αρκετές καινοτομίες, όπως η συρόμενη οροφή του καθιστικού που δίνει μια αίσθηση άπειρου και ευρυχωρίας.

Οι προσεκτικά σχεδιασμένοι χώροι περιλαμβάνουν μεγάλους ενιαίους χώρους καθιστικού, καταλύματα προσωπικού, γυμναστήριο, σάουνα και ατμόλουτρο και εσωτερική πισίνα από την οποία μπορείτε να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στο βουνό. Μια εξωτερική πισίνα και υπέροχοι χώροι ψυχαγωγίας παρέχουν ιδανικό εξωτερικό καθιστικό.

Η βίλα διαθέτει ευρύχωρες βεράντες με την πιο όμορφη πανοραμική θέα στη θάλασσα, τα βουνά και το φυσικό καταφύγιο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί info@mulberry-realestate.com ή καλέστε στο 00350 20042737.

Χώροι

Δωμάτια6
Υπνοδωμάτια6
Μπάνια7

Επιφάνειες

Διαβίωση1735 m²
Αγροτεμάχιο5700 m²
Πισίνα
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Αυλή
Γυμναστήριο
Σάουνα
Σάουνα

Μαρμπέγια

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο βουνά
Θέα πανοραμική στο θάλασσα
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα