Διαμέρισμα προς πώληση, Capitol TwinPeaks 24 Staple St, Κολόμπο 00200, Σρι Λάνκα, στο Κολόμπο, Σρι Λάνκα

Κολόμπο, 24 Staple St, Colombo 00200, Sri Lanka
Νέο διαμέρισμα • 50ο όροφος
264.582 €

ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ ΣΠΙΤΙ

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΑΣ.

Γνωστή ως το μαργαριτάρι του Ινδικού Ωκεανού, η Σρι Λάνκα είναι ένα μαγικό νησί που προσφέρει ζωντανές εμπειρίες, πολιτιστική κληρονομιά, διαφορετικές εθνοτικές κοινότητες, απολαυστικές κουζίνες και ιστορία χιλιετιών. Όλα αυτά σε ένα μοναδικό τοπίο από υψίπεδα, πεδινές περιοχές, ζούγκλες, φυσικά καταφύγια, άγρια ζωή, παραλιακές πόλεις, κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα, ναούς, άλλους τόπους λατρείας και πληθώρα τουριστικών αξιοθέατων. Σε μια συνολική έκταση 65.610 τετραγωνικών χιλιομέτρων, η Σρι Λάνκα έχει να κάνει με την εμπειρία και είναι ένα όμορφο μέρος για να καλέσετε σπίτι.

 

Γιατί Σρι Λάνκα;

Βρίσκεται κοντά στον ισημερινό, η Σρι Λάνκα απολαμβάνει ένα τροπικό κλίμα όλο το χρόνο.

 

Η μοναδική τοποθεσία του νησιού στον παγκόσμιο χάρτη το έχει τοποθετήσει ως φυσικό κόμβο - στα μισά του δρόμου μεταξύ της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου.

 

Οι ποικίλες εθνοτικές κοινότητες, η ιστορία χιλιετιών, τα διαφορετικά τοπία που προσφέρουν μια ποικιλία εμπειριών, οι φιλόξενοι ντόπιοι, οι καλύτερες φυτείες τσαγιού στον κόσμο, η κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα, τα υψηλά πρότυπα εκπαίδευσης και υγειονομικής περίθαλψης, οι βολικές επιλογές για μεταφορές, ταξίδια και αναψυχή, αποδράσεις, εκδρομές. σέρφινγκ, παρακολούθηση φαλαινών, ναοί, καταδύσεις, Αγιουρβέδα, φαγητό, χαλάρωση, αναζωογόνηση και πολλά άλλα.

 

 

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ USD $150.000/-

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΕΤΕ ΤΗΝ 5ΕΤΉ ΒΊΖΑ ΔΙΑΜΟΝΉς ΣΑς ΣΤΗ ΣΡΙ ΛΆΝΚΑ!!!

https://investsrilanka.com/2022/11/11/boi-launches-long-term-residence-visa-scheme-for-condominium-property-holders/

 

Το συγκρότημα του τρόπου ζωής - TwinPeaks

 

Το Capitol TwinPeaks είναι η τελευταία εξέλιξη του τρόπου ζωής που ολοκληρώθηκε από τον αξιότιμο Όμιλο Sanken (διεθνής προγραμματιστής με εμπειρία σε 9 χώρες και 3 ηπείρους), έναν εγχώριο γίγαντα που είναι υπεύθυνος για την πλειονότητα των πολυώροφων εξελίξεων στη Σρι Λάνκα. Το TwinPeaks είναι το εμβληματικό έργο της Sanken και παρουσιάστηκε σε συνεργασία με τους προγραμματιστές του Καπιτωλίου (μέλος του Ομίλου Sanken), την κατασκευή Sanken και τους Αρχιτέκτονες του Ομίλου P&T σιγκαπούρης. Αυτοί οι ισχυροί συνεργάτες έχουν παραδώσει ένα συγκρότημα τρόπου ζωής που διαθέτει δίδυμους πύργους 50 ορόφων, 475 πολυτελή διαμερίσματα βέλτιστου μεγέθους 2 έως 5 υπνοδωματίων, την υψηλότερη γέφυρα Sky Bridge της Νότιας Ασίας στο επίπεδο 50, το υψηλότερο Sky Lounge της Σρι Λάνκα στο επίπεδο 50 και τη φουτουριστική διαβίωση που απλώνεται σε 40.000 τετραγωνικά πόδια κοινόχρηστων και εμπορικών χώρων με εγκαταστάσεις και ανέσεις για να ζήσει, δουλειά και παιχνίδι.

Η παράδοση του διαμερίσματος ξεκίνησε το 2021 και η κατάληψη ξεκίνησε το 2022

Το Capitol TwinPeaks ανακοίνωσε πρόσφατα ότι 03 διεθνώς αναγνωρισμένες ιδέες εστιατορίων θα ανοίξουν σύντομα στο Επίπεδο Ουρανού και των δύο πύργων στο Συγκρότημα.

 

Το Capitol TwinPeaks κέρδισε μια παγκόσμια διάκριση το 2020 και αναγνωρίστηκε για την καλύτερη πολυτελή ανάπτυξη μικτής χρήσης και την καλύτερη πολυτελή αρχιτεκτονική υψηλών ανόδων στα διεθνή βραβεία Luxury Lifestyle Awards 2020. Η επιτυχία επαναλαμβάνεται, η Capitol TwinPeaks αναγνωρίστηκε για άλλη μια φορά στην κατηγορία της καλύτερης πολυτελούς ανάπτυξης μικτής χρήσης στα διεθνή Βραβεία Luxury Lifestyle Awards 2022. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διεθνή Βραβεία Luxury Lifestyle Awards επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://luxurylifestyleawards.com/ .

 

 

Ανελκυστήρας
Διαδίκτυο
Ενδοεπικοινωνία
Κήπος
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Σάουνα
Συναγερμός
Χώρος στάθμευσης

24 Staple St, Colombo 00200, Sri Lanka, Κολόμπο