Ημι-ανεξάρτητη κατοικία: προς ενοικίαση στο Wimbledon

Ρίτσμοντ
Ημιανεξάρτητη κατοικία • 3 δωμάτιο/α • 5 κρεβ. • 3 μπάν. • αναφ: 2113681
9.322 €
Μια μεγαλοπρεπής κατοικία εποχής, ημιανεξάρτητη με πολλά χαρακτηριστικά εποχής και τεράστιο χώρο για κάθε οικογένεια που μεγαλώνει. Έχοντας συντηρηθεί καλά από τον ιδιοκτήτη, το ακίνητο προσφέρεται χωρίς έπιπλα με άμεση ισχύ.


Ο μεγάλος δίκλινος χώρος υποδοχής έχει ψηλά ταβάνια, τζάκια και σταθερή πόρτα που οδηγεί στον κήπο. Στο πλάι υπάρχει ένα ξεχωριστό play-room/μελέτη. Η κουζίνα / τραπεζαρία είναι μοντέρνα και άρτια εξοπλισμένη με ενσωματωμένες συσκευές και διπλές πόρτες που οδηγούν στο αίθριο, ιδανικό για τον πρωινό καφέ σας ή για διασκέδαση τα καλοκαιρινά βράδια.


Το κύριο υπνοδωμάτιο βρίσκεται στον πρώτο όροφο και διαθέτει δωμάτιο-ντουλάπα και εκπληκτική σουίτα μπάνιου. Τα υπόλοιπα τέσσερα υπνοδωμάτια είναι όλα δίκλινα και είναι εξοπλισμένα με ντουλάπες από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Υπάρχουν δύο σουίτες οικογενειακού μπάνιου και ένα βεστιάριο στο ισόγειο.


Ο μεγάλος κήπος με δυτικό προσανατολισμό διαθέτει αίθριο, ώριμους θάμνους και υπόστεγο γλάστρες. Παρέχεται πλευρική πρόσβαση μέσω του γκαράζ. Τα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν χώρο στάθμευσης εκτός δρόμου για δύο αυτοκίνητα και ένα διπλό γκαράζ.


Το Trinity Road είναι μια πολυσύχναστη μητρόπολη και βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο του Wimbledon. Εδώ θα βρείτε μια ποικιλία από τοπικά καταστήματα, εστιατόρια, διασκέδαση, όπως το Νέο Θέατρο Wimbledon και άλλες ανέσεις.


Το Wimbledon Village απέχει 15 λεπτά με τα πόδια (ή μικρή διαδρομή με το λεωφορείο) ανηφορικά και λίγο πιο πέρα βρίσκεται το Wimbledon Common. Το South Park Gardens βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την οδό Trinity.


Για τη μεταφορά, ο σταθμός Wimbledon (μετρό, BR &τραμ) απέχει λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια, όπως και ο σταθμός South Wimbledon (Βόρεια Γραμμή) του μετρό. Κοντινές στάσεις λεωφορείων συνδέονται με το Σάουθφιλντς, το Γουίμπλεντον Βίλατζ, το Γουίμπλεντον, το Γουάντσγουορθ, το Πούτνεϊ και το Tooting.

Χώροι

Δωμάτια3
Υπνοδωμάτια5
Μπάνια3
Γκαράζ
Χώρος στάθμευσης

Ρίτσμοντ

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στον κήπο
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα