Κατοικίες Σιπριάνι, Μπρίκελ Μαϊάμι. 2BR + Den

Μαϊάμι, S Miami Ave 1420
Διαμέρισμα • 2 δωμάτιο/α • 2 κρεβ. • 2 μπάν.
1.685.576 €
Το Cipriani Residences Miami θα είναι ένα εντυπωσιακό κτίριο κατοικιών στο Brickell, με 80 ορόφους και 397 πολυτελείς κατοικίες 1 έως 4 υπνοδωματίων, με εκπληκτική θέα στο νερό και την πόλη:

Αριστοτεχνικά σχεδιασμένο σε συνεργασία με τον Cipriani, οι ανέσεις του κτιρίου χρησιμεύουν ως επέκταση του σπιτιού. Οι κάτοικοι θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε εικοσιτετράωρες υπηρεσίες εστίασης από τον Cipriani, διαθέσιμες τόσο στο σπίτι όσο και σε ιδιωτικές, διατηρήσιμες τραπεζαρίες.

Το Cipriani Residences Miami θα διαθέτει:

80 ιστορίες

939 πόδια σε ύψος

397 πολυτελείς μονάδες συγκυριαρχίας

Επιπλέον, αυτή η υπέροχη ανάπτυξη θα προσφέρει περισσότερα από 18.000 τετραγωνικά πόδια εμπορικών χώρων, 1.650 θέσεις στάθμευσης, 2.472 θέσεις για ποδήλατα, υπερπολυτελείς ανέσεις με 2 πισίνες, εστιατόρια, καμπάνες, γυμναστήριο, τις εσωτερικές υπηρεσίες Cipriani και πολλά άλλα: Ετοιμαστείτε για διαχρονικό ιταλικό πνεύμα, στυλ και εξυπηρέτηση.

Βρίσκεται σε Brickell

Αυτή η φανταστική περιοχή του κέντρου του Μαϊάμι, την οποία πολλοί συγκρίνουν με το Μανχάταν, είναι η καλύτερη περιοχή για να ζήσετε, να εργαστείτε και να επενδύσετε στο Μαϊάμι. Πολυτελείς οικιστικοί και εμπορικοί ουρανοξύστες, χώροι πρασίνου, ο κόλπος, ο ωκεανός, εταιρείες Fortune 500, οι καλύτερες επιλογές για φαγητό και πολλά άλλα σας περιμένουν σε αυτόν τον υπέροχο αστικό παράδεισο στη Νότια Φλόριντα.

Το Cipriani Residences Brickell θα βρίσκεται ακριβώς πίσω από το SLS Brickell και θα περιλαμβάνει ένα ολόκληρο τετράγωνο μεταξύ της λεωφόρου S Miami και της SW 1st Street.

ΕΎΡΟΣ ΤΙΜΏΝ:

One Bedroom + Den από 1,592,900 $
Δύο υπνοδωμάτια + Den από $ 1,800,900
Τρία υπνοδωμάτια από $ 2,823,900
Τέσσερα υπνοδωμάτια από $ 6,433,900

ΣΧΈΔΙΟ ΠΛΗΡΩΜΉΣ

20% Στο συμβόλαιο
10% στο πρωτοποριακό
10% στην ταράτσα
60% στο κλείσιμο (2025)

Ο κατασκευαστής του Cipriani Residences Miami

Αυτοί οι υπέροχοι πύργοι θα δημιουργηθούν από την περίφημη εταιρεία Arquitectonica, δημιουργούς διάσημων πύργων στο Μαϊάμι όπως οι Icon Brickell, Brickell Heights, Brickell City Center, Regalia Sunny Isles και πολλά άλλα. Επιπλέον, διαθέτει πολλά υπερπολυτελή κτίρια και έργα όχι μόνο στη Φλόριντα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Η Mast Capital είναι μια καθετοποιημένη εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων και επενδύσεων με έδρα το Μαϊάμι. Η Mast Capital δίνει έμφαση στην ανάπτυξη προσεκτικά σχεδιασμένων έργων που εμπλουτίζουν τις τοπικές κοινωνίες δημιουργώντας παράλληλα ισχυρές αποδόσεις. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει και άλλα υπέροχα κτίρια, όπως το Sole Miami, το Conrad Brickell ή το Brickell Arch, το Wake Biscayne Bay, το 5333 Collins Ave και άλλα οικιστικά και εμπορικά έργα στη Νότια Φλόριντα.

Cipriani, μια ιταλική μάρκα με πολυτέλεια και απλότητα:

Η οικογένεια Cipriani είναι διεθνώς γνωστή για τα εστιατόρια, τους καινοτόμους χώρους εκδηλώσεων, τη νυχτερινή ζωή και τις κατοικίες της. Υπάρχουν εστιατόρια Cipriani στη Νέα Υόρκη, το Χονγκ Κονγκ, το Λος Άντζελες, το Μόντε Κάρλο, την Ίμπιζα, τη Μόσχα, το Αμπού Ντάμπι και το Μαϊάμι. Η προέλευσή τους πηγαίνει πίσω στο Harry's Bar, το οποίο άνοιξε στη Βενετία το 1931.

Ο σύγχρονος κόσμος της υψηλής γαστρονομίας και της λιανικής πώλησης τροφίμων καθοδηγείται από μια διαχρονική αποστολή: να σερβίρει ιταλικά τρόφιμα φτιαγμένα με υψηλής ποιότητας, τοπικά συστατικά σε πελάτες που αναζητούν την ίδια απλή αλλά άψογη ποιότητα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους στην Ιταλία καθώς και στο σπίτι. Οι χώροι κατοικίας τους έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για άτομα που επιθυμούν ένα περιβάλλον που αντικατοπτρίζει τα γούστα τους.

Προγραμματίστε μια προσωπική περιήγηση, εικονική προβολή ή παρουσίαση

Για ενημερωμένο κατάλογο και πλήρη παρουσίαση των κατοικιών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω φόρμα.

Έγγραφα Ακινήτου

Ενημερωτικό δελτίο Cipriani Residences Miami

Καταφόρτωση

Κωδικός Ακινήτου: 47857

Τιμή: Ξεκινήστε από USD $ 1.800.900

Υπνοδωμάτια: 2

Μπάνια: 2

Κατάσταση: ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κωδικός Ακινήτου: 47857

Τιμή: Ξεκινήστε από USD $ 1.800.900

Υπνοδωμάτια: 2

Μπάνια: 2

Κατάσταση: ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χώροι

Δωμάτια2
Υπνοδωμάτια2
Μπάνια2
Πισίνα
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γυμναστήριο

S Miami Ave 1420, Μαϊάμι

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο πόλη