ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΒΙΛΑ - GUIA DE ISORA, TENERIFE Υπέροχες, ανεξάρτητες βίλες που προσφέρουν την απόλυτη ιδιωτικότητα, εκπληκτικ…

Guía de Isora, Unnamed Road
Βίλα • 3 κρεβ. • 3 μπάν. • 264 m² • αναφ: D2090
2.050.000 €

Κάθε βίλα διαθέτει 2 ή 3 υπνοδωμάτια και υπάρχει μια ποικιλία διαρρυθμίσεων από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, μερικές με δύο ορόφους, μερικές με έναν μόνο όροφο με την εσωτερική επιφάνεια να κυμαίνεται από 184 m2 - 273 m2 σε οικόπεδα μεταξύ 434 m2 - 744 m2.
Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, εντοιχισμένες ντουλάπες και προσφέρουν ιδιωτικότητα και ευκολία για την οικογένεια και τους επισκέπτες σας.
Κάθε κατοικία προσφέρει επίσης στεγασμένο ή υπόγειο χώρο στάθμευσης και είναι πλήρως επιπλωμένη με έπιπλα εξωτερικού χώρου.
Οι όμορφα διαμορφωμένοι κήποι είναι ένα υπέροχο συμπλήρωμα του εξωτερικού χώρου και της πισίνας, όπου μπορείτε να θαυμάσετε την εκπληκτική πανοραμική θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό και το υπόλοιπο θέρετρο.

Οι ιδιοκτήτες αυτών των ακινήτων γίνονται αυτόματα μέλη μιας Λέσχης Ιδιοκτητών Κύρους και λαμβάνουν νέα σχετικά με δραστηριότητες και ειδικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στο χώρο και σε όλη την Τενερίφη.
Επίσης, το συμβόλαιο διαχείρισης ακινήτων μας διασφαλίζει ότι δεν θα χρειαστεί να σηκώσετε το δάχτυλο για να διασφαλίσετε ότι το σπίτι σας παραμένει τόσο παρθένο όσο την ημέρα που φτάσατε για πρώτη φορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμολόγηση άλλων μονάδων.
Σημείωση: 7% I.G.I.C (ΤΟΠΙΚΌς ΦΌΡΟς) ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΉ

Χώροι

Υπνοδωμάτια3
Μπάνια3

Επιφάνειες

Διαβίωση264 m²
Αγροτεμάχιο384 m²
Ταράτσα60 m²
Επιπλωμένο
Πισίνα
Χώρος στάθμευσης

Unnamed Road, Guía de Isora

τύποςΣπίτι
ΚατάστασηΚαλή κατάσταση
ΘέσηΠολυτελές
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα