Έτοιμο για μετακόμιση: Πολυτελές διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων με κήπο στο Schöneberg

10785 Βερολίνο
Διαμέρισμα • 3 δωμάτιο/α • 2 κρεβ. • 1 μπάν. • 87.73 m² • αναφ: 1148-1-FCB23
874.665 €
Αυτό το όμορφο νέο κατασκευαστικό έργο βρίσκεται κοντά στο Kurfurstendamm, στην πιο δημοφιλή περιοχή του Βερολίνου. Η διάσημη Winterfeldmarkt, με τοπικά προϊόντα που κυμαίνονται από φρέσκα τρόφιμα έως χειροποίητα κοσμήματα, απέχει μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η εγγύτητα σε δύο από τους πιο δημοφιλείς χώρους πρασίνου του Βερολίνου: το μεγάλο Tiergarten και το Park am Gleisdreieck.

Η περιοχή προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ψώνια, όπως πολλές μπουτίκ, γκαλερί, νέες νεοσύστατες επιχειρήσεις, γοητευτικά καφέ, παλιά εστιατόρια, εξαιρετική τοπική προσφορά και βέλτιστη σύνδεση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο σταθμός του μετρό Kurfurstenstrasse με τις γραμμές U1 και U3 είναι προσβάσιμος σε λίγα λεπτά με τα πόδια.

Αυτό το ελκυστικό διαμέρισμα 3 δωματίων βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός νέου κτιρίου και έχει εμβαδόν περίπου 88 m2. Αποτελείται από ένα κομψό σαλόνι και τραπεζαρία με εντοιχισμένη κουζίνα, ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με όμορφη βεράντα και ένα επιπλέον παιδικό δωμάτιο ή ξενώνα. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει ευρύχωρο μπάνιο, βοηθητικό δωμάτιο, ξεχωριστό γκαρνταρόμπα και κελάρι.

Χτισμένο με υλικά υψηλής ποιότητας με μοναδική αρχιτεκτονική, το διαμέρισμα προσφέρει έναν πολυτελή, καθώς και σύγχρονο τρόπο ζωής και είναι έτοιμο για άμεση κατοίκηση.

Η ομάδα της First Citiz Berlin θα χαρεί να σας δώσει πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες μονάδες, τις κατόψεις και τις επιλογές χρηματοδότησης.

Πρόσθετες πληροφορίες

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με αυτό το ακίνητο και αυτό το έργο ακινήτων βασίζονται σε πληροφορίες που παρέχονται από τον πωλητή ή / και τους εκπροσώπους τους. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για την ακρίβεια ή την πληρότητα. Μπορεί να αναμένεται σφάλμα και προηγούμενη πώληση. Ορισμένες φωτογραφίες και απεικονίσεις ακινήτων είναι επεξηγηματικά παραδείγματα και μη δεσμευτικές. Αυτή η προσφορά είναι εμπιστευτική και προορίζεται αποκλειστικά για τον παραλήπτη της. Οποιαδήποτε αποκάλυψη πρέπει να εγκριθεί από την First Citiz GmbH. Αυτή η προσφορά περιλαμβάνει όλες τις μονάδες που βρίσκονται στο ίδιο έργο ακινήτων για τις οποίες η First Citiz GmbH διαθέτει όλες τις σχετικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των τιμοκαταλόγων των μονάδων, των κατόψεων και του καταλόγου των ακόμα διαθέσιμων μονάδων προς πώληση. Ο αποδέκτης αυτής της προσφοράς έχει την υποχρέωση να ενημερώσει την First Citiz GmbH για τη σύναψη σύμβασης αγοράς για αυτό το ακίνητο ή οποιοδήποτε άλλο ακίνητο που βρίσκεται στο ίδιο ακίνητο.

Περιοχή πόλης

Το Schöneberg είναι μια αντίθετη περιοχή, τόσο πληθωρική όσο και οικιστική, που βρίσκεται στο Δυτικό Βερολίνο. Είναι γνωστό για το KaDeWe, το ιστορικό πολυτελές πολυκατάστημα του Βερολίνου, που χτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα. Το επιβλητικό δημαρχείο είναι επενδεδυμένο με μια πλατεία όπου μία είναι μία από τις μεγαλύτερες υπαίθριες αγορές στο Βερολίνο κάθε εβδομάδα. Σε κοντινή απόσταση, το μεγάλο πάρκο RudolfWilde προσφέρει έναν ευχάριστο περίπατο, με το μικρό μπαρόκ κάστρο που βρίσκεται στη λίμνη. Η πλατεία Nollendorfplatz είναι μια πολύ ζωντανή περιοχή με εστιατόρια, μπαρ και συναυλίες δρόμου το καλοκαίρι. Υπάρχουν επίσης πολλές γκαλερί τέχνης στην Potsdamerstrasse, όπως η Kunstpalais. Το Schöneberg εξυπηρετείται καλά από τα μέσα μαζικής μεταφοράς, κυρίως χάρη στο υπόγειο τρένο, το οποίο αξίζει να επισκεφθείτε ορισμένα θέρετρα Art Nouveau. Αρκετά καλά διατηρημένα κτίρια Art Deco βρίσκονται στο Schöneberg, τα οποία συγκατοικούν με κτίρια από τη δεκαετία του 1950 και πολυτελή νεόκτιστα έργα. ater, καμπαρέ, μπαρ ...), όπως γύρω από την Akazienstrasse.

Με τη φόρτωση του χάρτη, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου της Google.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση χάρτη

Να ξεμπλοκάρετε πάντα τους Χάρτες Google

Η εμφανιζόμενη τοποθεσία του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση

Χαρακτηριστικά και ανέσεις

Ολοκαίνουργιο διαμέρισμα | Έτοιμοι να μετακομίσετε!

Χωρίς μεσιτική αμοιβή αγοραστή (provisionsfrei) | Αγοράστε απευθείας από τον προγραμματιστή

Κορυφαία κεντρική τοποθεσία κοντά στο Ku'Damm

Ακίνητο εξοικονόμησης ενέργειας (Απόδοση Β κατηγορίας)

Φωτεινό διαμέρισμα με θερμομονωτικά παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή

Μεγάλη τραπεζαρία, μπαλκόνι & Πρόσβαση με ανελκυστήρα

Πολυτελές ακίνητο με διακεκριμένη αρχιτεκτονική

Υψηλής ποιότητας δρύινα παρκέ δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση

Εντυπωσιακά μπάνια με πλακάκια από φυσική πέτρα

Άνετη εσωτερική αυλή με ιδιωτική παιδική χαρά

Χώροι

Δωμάτια3
Υπνοδωμάτια2
Μπάνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση87.73 m²
Ανελκυστήρας
Αυλή

Βερολίνο

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα