ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΌΜΕΝΟ & ΕΠΙΠΛΩΜΈΝΟ ΣΥΓΚΡΌΤΗΜΑ ΕΚΤΌς ΑΓΟΡΆς - ΜΆΝΤΣΕΣΤΕΡ

Μάντσεστερ
Μπλοκ ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων • 7992 Τετραγωνικό πόδι
4.662.416 €

Παρουσιάζοντας μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία ανάπτυξης ακινήτων στην περιζήτητη περιοχή του Μάντσεστερ. Ολοκληρώθηκε το 2021 και βρίσκεται στην πύλη προς το Media City και το Salford Quays. Η Ανάπτυξη είναι μια περιφραγμένη κοινότητα που αποτελείται από 25 πλήρως επιπλωμένα και αυτόνομα διαμερίσματα. Αναπτύχθηκε από έναν βραβευμένο προγραμματιστή με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας, αυτή η ευκαιρία επένδυσης κατοικιών διαχειρίζεται πλήρως από την κορυφαία εταιρεία ενοικίασης και διαχείρισης ακινήτων του Μάντσεστερ.

Με καθαρή απόδοση 6% και τιμή πώλησης 4 εκατομμύρια λίρες, η Ανάπτυξη είναι μια ελκυστική επιλογή για επενδυτές που αναζητούν περιουσιακά στοιχεία υψηλής απόδοσης με τεράστιες δυνατότητες αύξησης κεφαλαίου. Σχεδιασμένο για βιωσιμότητα και λειτουργική ανθεκτικότητα, αυτό το κτίριο προσφέρει κάτι διαφορετικό από τους ομοιόμορφους πύργους από γυαλί και σκυρόδεμα που έχουν γίνει επαναλαμβανόμενοι στον ορίζοντα του Μάντσεστερ.

Η ανάπτυξη βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, που βρίσκεται στη διασταύρωση του κεντρικού δρόμου μεταξύ της Media City και του κέντρου της πόλης του Μάντσεστερ. Απέχει μόλις 500 μέτρα από τη στάση Metrolink, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ. Η τοποθεσία της ανάπτυξης στην πύλη προς το Media City και το Salford Quays απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τον μεγαλύτερο κόμβο μέσων και τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου. Το Media City και το Salford Quays φιλοξενούν πάνω από 250 επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Kellogg's, Creative England και BUPA, που απασχολούν πάνω από 13.000 άτομα στην περιοχή.

Λόγω της θέσης του κοντά στο Media City, την περιοχή Salford Quays, το Βασιλικό Νοσοκομείο Salford και το Πανεπιστήμιο του Salford, καθώς και την τεράστια υποπροσφορά ακινήτων υψηλής ποιότητας στην περιοχή, η ζήτηση για ακίνητα εντός της Ανάπτυξης ήταν απίστευτα υψηλή. Με περισσότερες από 2.000 ερωτήσεις που ελήφθησαν από υποψήφιους ενοικιαστές πριν από το άνοιγμα του κτιρίου, αυτό σήμαινε ότι η Ανάπτυξη άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2021 με κορυφαία επίπεδα μίσθωσης και τώρα είναι 100% κατειλημμένη.

Επενδύστε σε αυτήν την ανάπτυξη και γίνετε μέλος μιας κοινότητας που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης σε μια προνομιακή τοποθεσία, με εξαιρετική συνδεσιμότητα και εύκολη πρόσβαση σε μερικούς από τους κορυφαίους επιχειρηματικούς και πολιτιστικούς προορισμούς του Μάντσεστερ.

Χώροι

Όροφοι3
Διαμερίσματα25

Επιφάνειες

Διαβίωση7992 Τετραγωνικό πόδι

Μάντσεστερ

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Προσανατολισμός Ανατολή
Προσανατολισμός Βορράς
Προσανατολισμός Δύση
Προσανατολισμός Νότος
Προσανατολισμός Northeast
Προσανατολισμός Northwest
Προσανατολισμός Southeast
Προσανατολισμός Southwest
τύποςΚτίριο
ΚατάστασηΆριστη κατάσταση
ΘέσηΥπερπολυτελές
Έτος ανακαίνισης2021
ΠεριβάλλονΑστική
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα