Σπίτι προς πώληση, Priv. Bahía Solimán 33, Casa Yardena, 77772 Τουλούμ, Q.R., Μεξικό, στο Δήμο Τουλούμ, Μεξικό

Tulum, Priv. Bahía Solimán 33, Casa Yardena, 77772 Tulum, Q.R., Mexico
Βίλα • 9 κρεβ. • 10 μπάν. • 935 m² • Ισόγειο
3.918.688 €

Καλώς ήρθατε στον κόλπο Soliman, έναν από τους πιο πολυπόθητους προορισμούς στο Tulum. Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε ένα άλλο απαράμιλλο παραθαλάσσιο ακίνητο που ενσωματώνει πολυτελή διαβίωση.

Με 9 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και ιδιωτικές βεράντες, αυτό το κατάλυμα προσφέρει ένα επίπεδο άνεσης και ιδιωτικότητας που είναι πραγματικά εξαιρετικό. Οι εσωτερικοί χώροι είναι κομψά σχεδιασμένοι με έμφαση στα φυσικά υλικά και τους ουδέτερους τόνους, δημιουργώντας μια χαλαρωτική και γαλήνια ατμόσφαιρα σε όλους τους χώρους.

Βγείτε έξω στην ιδιωτική πισίνα που περιβάλλεται ιδανική για τη φιλοξενία συγκεντρώσεων ή απλά για να χαλαρώσετε στον ήλιο. Στον επάνω όροφο, θα βρείτε μια βεράντα στον τελευταίο όροφο που διαθέτει πανοραμική θέα στην τιρκουάζ Καραϊβική Θάλασσα και τα μαγκρόβια, ιδανικά για να απολαύσετε εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα ή να απολαύσετε τη λάμψη των φεγγαρόφωτων νυχτών.

Είτε ψάχνετε για ένα ήσυχο καταφύγιο είτε για μια ζωντανή απόδραση, αυτό το κατάλυμα είναι σε ιδανική θέση για να προσφέρει και τα δύο.

Αυτή είναι μια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα παραθαλάσσιο ακίνητο παγκόσμιας κλάσης στο Tulum, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα αφήσει μια διαρκή εντύπωση. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσουμε μια επίσκεψη

Χώροι

Υπνοδωμάτια9
Μπάνια10

Επιφάνειες

Διαβίωση935 m²
Αγροτεμάχιο1332 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Αυλή

Priv. Bahía Solimán 33, Casa Yardena, 77772 Tulum, Q.R., Mexico, Tulum

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο θάλασσα