Νέα προώθηση δύο δίδυμων βιλών στο Fully

Fully
Διπλοκατοικία • 5.5 δωμάτιο/α • 187 m² • αναφ: 978175
956.137 €
Μην περιμένετε άλλο

Αυτές οι δύο δίδυμες βίλες από τα τεχνικά δωμάτια που βρίσκονται σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του κέντρου του χωριού Fully είναι φτιαγμένες για εσάς. Έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν ένα ιδανικό οικογενειακό περιβάλλον διαβίωσης.

Ένα έργο που εγγυάται να καλύψει όλες τις ανάγκες σας για άνεση και ποιότητα ζωής, παραμένοντας κοντά σε όλες τις ανέσεις. Μια εξαιρετική τοποθεσία, σε απόσταση αναπνοής από καταστήματα και σχολεία. Οι δρόμοι πρόσβασης στον αυτοκινητόδρομο είναι πολύ κοντά και η λεωφορειακή γραμμή βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση.

Αυτή η προσφορά των 2 δίδυμων βιλών που θα ξεκινήσει το 2023 έχει σχεδιαστεί πολύ καλά για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των παιδιών σας χάρη στην ιδιωτική είσοδο που οδηγεί στις δύο ενότητες.

Πολλές παραλλαγές εσωτερικής διαρρύθμισης θα είναι φυσικά διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένης μιας επιλογής 4,5 δωματίων με μια υπέροχη κύρια σουίτα.

Κάθε βίλα διαθέτει άνετη ιδιωτική βεράντα/κήπο. Τρεις θέσεις στάθμευσης ανά οικόπεδο πρέπει να αγοραστούν επιπλέον της τιμής πώλησης για ποσό 30.000 CHF.

Κάθε παρτίδα περιλαμβάνει κελάρι και αίθουσα πλυντηρίων.

Για να αποκτήσετε ένα πλήρες αρχείο ή για να κανονίσετε ένα ραντεβού για να το συζητήσετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Χώροι

Δωμάτια5.5
Εξωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση187 m²
Χρησιμοποιήσιμο187 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Χώρος στάθμευσης

Fully

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Επιλέξτε τα σημεία ενδιαφέροντος εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Αυτοκινητόδρομος
Δημόσιες συγκοινωνίες
Δημοτικό σχολείο
Καταστήματα
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2024