GRIMENTZ - Τελευταία ευκαιρία, διαμέρισμα 2 δωματίων + 1 καμπίνα, άμεση πρόσβαση στις πίστες σκι, βεράντα 24m2, σύγχρονη γοητεία…

105 Rte de Grand-Combe
Επιπλωμένο διαμέρισμα • 2 δωμάτιο/α • 1 κρεβ. • 2 μπάν. • 86 m² • 8ο όροφος • Διαθέσιμο από 1/12/2025 • αναφ: Lot 27
992.339 €

Σε μια έκταση άνω του 1 εκταρίου με θέα στο χωριό Valais του Grimentz, το Guernerés Exclusive Lodge είναι ένα εξαιρετικό έργο με διάσημα σαλέ και διαμερίσματα που βρίσκονται με θέα στο χιόνι. Μια ιδέα "ski-in/ski-out" στους πρόποδες του αυτοκρατορικού στέμματος, που συνδυάζει την αλπική γοητεία και τις πολυτελείς υπηρεσίες σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Το Guernerés Residence σας καλωσορίζει σε ένα κουκούλι 41 κορυφαίων διαμερισμάτων, εξατομικευμένες υπηρεσίες, πολύτιμες στιγμές για να απολαύσετε, είτε γαστρονομικές είτε ηδονιστικές, απευθείας στην πλαγιά. Από παρκαδόρο του σκι μέχρι θυρωρείο, υπηρεσία δωματίου, σπα και δραστηριότητες για παιδιά και εφήβους, το θέρετρο συνδυάζει την αλπική γοητεία με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, που συμπληρώνεται από μια σειρά υπηρεσιών που μοιάζουν με ξενοδοχεία.

Στον 2ο όροφο του θέρετρου, το Guernerés Exclusive Lodge προσφέρει σχεδόν 700m2 ευεξίας για τους κατοίκους της κατοικίας και των σαλέ. Ένα διάλειμμα απόλαυσης σε μια σιωπηλή ατμόσφαιρα όπου όλα είναι πολυτέλεια, ηρεμία και ηδονή. Με την εντύπωση ενός ατελείωτου περιπατητικού περιπάτου: θερμαινόμενη εσωτερική και εξωτερική πισίνα, βεράντα και κήπος ανάπαυσης, υπέρυθρος χώρος, υγροί χώροι (σάουνα, τζακούζι, ατμόλουτρο, αισθητηριακά ντους) και καμπίνες περιποίησης ομορφιάς.

Χωρίς περιορισμούς εθνικότητας, γίνετε ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος απολαμβάνοντας ένα ευρύ φάσμα ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Για να κάνετε την επένδυσή σας ακόμα πιο ελκυστική, το σπίτι σας μπορεί να ενοικιαστεί από τις υπηρεσίες μας. Για όλες τις πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο: επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.guerneres.com

Χώροι

Δωμάτια2
Υπνοδωμάτια1
Μπάνια2
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση86 m²
Αγροτεμάχιο4000 m²
Ανελκυστήρας
Γκαράζ
Διαδίκτυο
Εξωτερική πισίνα
Επιπλωμένο
Εσωτερική πισίνα
Πισίνα
Υδρομασάζ
Χώρος στάθμευσης
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
24ωρος θυρωρός
Σάουνα

105 Rte de Grand-Combe, Anniviers

Το Επιλέξτε τα σημεία ενδιαφέροντος εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Πίστα σκι
τύποςΔιαμέρισμα
ΚατάστασηΝέο
ΘέσηΥψηλά πρότυπα
Έτος κατασκευής2024
ΠεριβάλλονΟρεινή τοποθεσία