Διαμέρισμα: πώληση στο Ρίτσμοντ

Ρίτσμοντ
Διαμέρισμα • 2 κρεβ. • 2 μπάν. • αναφ: 2411416
842.895 €
Ένα γοητευτικό διαμέρισμα μετατροπής δύο υπνοδωματίων, δύο μπάνιων που βρίσκεται σε έναν περιζήτητο δρόμο στο Kew. Το ακίνητο προσφέρει ένα μείγμα χαρακτηριστικών εποχής με σύγχρονα φινιρίσματα για να δημιουργήσει ένα πραγματικά εξαιρετικό σπίτι.

Συνοπτικά περιλαμβάνει ένα κύριο υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένες ντουλάπες και ιδιωτικό ντους, ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, μοντέρνο οικογενειακό μπάνιο, ευρύχωρο σαλόνι και ξεχωριστή, κομψή ενσωματωμένη κουζίνα.

Προσφέρεται αλυσίδα δωρεάν με Share of Freehold και χώρο στάθμευσης εκτός δρόμου.

Το Lion Gate Gardens απέχει λίγα λεπτά από το σταθμό Kew Gardens του υπόγειου σιδηρόδρομου, καθώς και από τις τοπικές ανέσεις που προσφέρονται στο Village καθώς και από το Kew Retail Park. Οι Βασιλικοί Βοτανικοί Κήποι Kew, που φιλοξενούν την πιο ποικιλόμορφη συλλογή ζωντανών φυτών στον κόσμο, βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Το κέντρο της πόλης Richmond προσφέρει μια μεγαλύτερη ποικιλία από καταστήματα λιανικής πώλησης, εστιατόρια και μπαρ, καθώς και το Richmond Park, το μεγαλύτερο από τα Royal Park του Λονδίνου. Ο σταθμός Richmond (Mainline &; District Line) παρέχει εξαιρετικές συνδέσεις με την πόλη.

Χώροι

Υπνοδωμάτια2
Μπάνια2
Κήπος
Χώρος στάθμευσης

Ρίτσμοντ

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Σταθμός τραίνου υψηλής ταχύτητας
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στον κήπο
Με θέα στο πάρκο
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα