ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ ΨΗΛΌ ΣΠΊΤΙ ΣΤΗΝ TERRASSA. ΛΊΓΑ ΛΕΠΤΆ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΌΛΗ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΏΝΗΣ

Τεράσα, Terrassa
Σπίτι • 5 δωμάτιο/α • 5 κρεβ. • 6 μπάν. • 631 m² • Επίπεδο κήπου • αναφ: 7128
1.590.000 €

Από το Guinot Prunera θέλουμε να παρουσιάσουμε αυτό το εξαιρετικό γωνιακό σπίτι που βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Terrassa. Αποτελείται από 632 m2, χτισμένο σε οικόπεδο 217 και κατανεμημένο σε 5 ορόφους, συνδέεται με εσωτερικό ανελκυστήρα και έχει σχεδιαστεί ο καθένας από αυτούς για να αισθάνεται άνεση και ευκολία. Στο ισόγειο συναντάμε ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, που συνδέεται με την αποκλειστική κουζίνα και τραπεζαρία, έτσι ώστε όλος ο χώρος να είναι απόλυτα συνδεδεμένος. Από αυτόν τον όροφο έχουμε πρόσβαση στον κήπο των 75 m2, με εξωτερική αλατούχο πισίνα.

Το σπίτι διαθέτει πέντε μεγάλα και άνετα υπνοδωμάτια, αναδεικνύοντας την όμορφη σουίτα με μπάνιο τύπου σπα και μεγάλο γκαρνταρόμπα. Στον δεύτερο όροφο συναντάμε, ένα μεγάλο σαλόνι - γραφείο και βιβλιοθήκη, που περιβάλλεται από ένα μεγάλο παράθυρο, αφήνοντας να μπει άπλετο φυσικό φως και όμορφη θέα. Στο ισόγειο έχουμε ένα ωραίο διαμέρισμα για τους επισκέπτες, ακολουθώντας την ίδια σχεδιαστική γραμμή του υπόλοιπου σπιτιού. Εξαιρετικό υπόγειο, με μεγάλο χώρο σπα, γυμναστήριο και μια όμορφη και διακεκριμένη εσωτερική αλατούχο πισίνα. Καθώς και ένα απίστευτο γκαράζ για 5 αυτοκίνητα, με μεγάλους φεγγίτες που επιτρέπουν στο φυσικό φως να εισέλθει. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ολόκληρο το σπίτι έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας, χάρη στην είσοδο του ηλιακού φωτός σε όλα τα δωμάτια, την ηλιοθερμική εγκατάσταση που αποτελείται από 8 ηλιακούς συλλέκτες που τροφοδοτούν την ενδοδαπέδια θέρμανση των τριών ορόφων, το νερό της θερμαινόμενης εσωτερικής πισίνας, το ασανσέρ κ.λπ. Διαθέτει κλιματισμό από aerotermia. Θα θέλατε να γνωρίζετε ότι αυτό το ακίνητο έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα πολυώροφο κτίριο 3 ανεξάρτητων κατοικιών, αφού χτίστηκε αφήνοντας όλες τις ανέσεις έτοιμες να χωριστούν σε (2 μεζονέτες και έναν όροφο), εάν ο ιδιοκτήτης το κρίνει απαραίτητο.  Και έχει επίσης πρόσβαση σε έναν όμορφο κοινόχρηστο χώρο, με προσεγμένο εξωραϊσμό, χώρο για παιδιά, εκδρομικό χώρο και πισίνα.

Οι λεπτομέρειες και τα ευγενή υλικά του, όπως τα μάρμαρα τραβερτίνης και τα ξύλα υψηλής ποιότητας, θα ξυπνήσουν μέσα σας τον θαυμασμό για αυτό το έργο που πραγματοποιήθηκε από έναν διάσημο αρχιτέκτονα, αποτυπώνοντας μέσα από ένα εξαιρετικό έργο, ότι ο σχεδιασμός και η άνεση μπορούν να πάνε χέρι-χέρι. Κάθε μία από τις λεπτομέρειές του έχει σχεδιαστεί για να κάνει την οικογένειά σας να αισθάνεται σε μια όαση ειρήνης.

Βρίσκεται σε μια στρατηγική περιοχή της Terrassa, επειδή χάρη στην τοποθεσία του μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να απολαύσετε τη φύση λόγω της εγγύτητάς της στο φυσικό πάρκο Sant Llorens del Munt i l'Obac και αν σας αρέσει ο αθλητισμός και η πρακτική του, θα έχετε τα πάντα μόλις ένα βήμα μακριά από το σπίτι, Terrassa Swimming Club, Ολυμπιακό Στάδιο, Club Ègara και ιππασία και ιππικές σχολές. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να τονίσουμε την εύκολη πρόσβαση στη Βαρκελώνη, δεδομένου ότι διαθέτει δημόσιες συγκοινωνίες όπως το FGC Terrassa- Nacions Unides λίγα λεπτά από το σπίτι ή εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο, ώστε να μπορείτε να βρίσκεστε στη μεγάλη πόλη της Βαρκελώνης σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Αυτό το όμορφο σπίτι βρίσκεται σε μια περιοχή της Καταλονίας, με μεγάλη εμπορική ανάπτυξη και πολύ καλή επικοινωνία, λόγω της εγγύτητάς του στη Βαρκελώνη, έτσι ώστε να φτάσετε εύκολα στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης και στο σταθμό AVE.

Χώροι

Δωμάτια5
Υπνοδωμάτια5
Μπάνια6
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης5

Επιφάνειες

Διαβίωση631 m²
Αγροτεμάχιο217 m²
Ανελκυστήρας
Γκαράζ
Διαδίκτυο
Ενδοεπικοινωνία
Κήπος
Κλιματισμός
Πισίνα
Πλυντήριο ρούχων
Συναγερμός
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Γυμναστήριο
Χώρος στάθμευσης

Terrassa, Τεράσα

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στον κήπο
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2020
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα