Φτηνό διαμέρισμα στο κέντρο της Αττάλειας | 2+1 Επιπλωμένα Προς Πώληση Σε Ολοκαίνουργιο Κτίριο Κοντά στο Τραμ

Yüksekalan
Διαμέρισμα • 3 δωμάτιο/α • 1 μπάν. • 80 m² • Ισόγειο • αναφ: 345669
75.000 €
77.500 €-2.500

Στο Muratpaşa, την πιο κεντρική κατοικημένη περιοχή της Αττάλειας, σας περιμένει μια ολοκαίνουργια ζωή που μπορεί να διατηρηθεί το καλοκαίρι και το χειμώνα εξοπλισμένη με τους κανόνες διαβίωσης του μέλλοντος.

Τα διαμερίσματά μας βρίσκονται στη γειτονιά Yükekalan, η οποία είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επενδυτικές περιοχές της Αττάλειας λόγω της θέσης και της κουλτούρας της γειτονιάς χάρη στα έργα αστικής μεταμόρφωσης της Muratpaşa, η οποία είναι η πιο επενδυμένη περιοχή της Αττάλειας, της οποίας η αξία αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Τα διαμερίσματά μας βρίσκονται σε μια από τις πιο κεντρικές περιοχές της Muratpaşa. Είναι μια περιοχή που προτιμάται συχνά τόσο για επενδύσεις όσο και για διαβίωση για μια ήρεμη, σύγχρονη και εύκολη ζωή.

Η περιοχή βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη διάσημη Παλιά Πόλη, τη θάλασσα, τη μαρίνα, το τραμ, τη συνοικιακή αγορά και όλα τα κοινωνικά περιβάλλοντα και τις καθημερινές ανέσεις. Το πρόσφατα ολοκληρωμένο κτίριο απέχει 1,3 χιλιόμετρα από τη θάλασσα, 300 μέτρα από το πλησιέστερο εμπορικό κέντρο και 6 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αττάλειας.

Το κτίριο χτισμένο σε οικόπεδο 400 m² αποτελείται από ένα ενιαίο τετράγωνο και 8 διαμερίσματα. Διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά όπως χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, ασανσέρ, σύστημα κάμερας ασφαλείας, κρυπτογραφημένη είσοδο. Το διαμέρισμά μας είναι 90 τ.μ. Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 1 σαλόνι, ενιαία κουζίνα, μπάνιο &; τουαλέτα και μπαλκόνι. Το διαμέρισμα διαθέτει συσκευές κουζίνας, υποδομές κλιματισμού και φυσικού αερίου, περσίδες, χωνευτό σποτ και φωτισμό led, θυροτηλεόραση και ατσάλινη πόρτα. Πολλά από τα σημαντικά αντικείμενα είναι διαθέσιμα στο διαμέρισμα.

Είμαστε πάντα μαζί σας με τις υπηρεσίες μας που δίνουν εμπιστοσύνη σε όλες τις συναλλαγές όπως διαπραγμάτευση, μεταβίβαση τίτλου ιδιοκτησίας, συνδρομή ηλεκτρικού ρεύματος-νερού, ενοικίαση κ.λπ. Δείτε τις κριτικές των ευχαριστημένων πελατών μας και τελικά γίνετε ένας από αυτούς ;-)



Η ανακοίνωση αυτή ενσωματώνεται αυτόματα από το πρόγραμμα RE-OS Real Estate MLS .

Χώροι

Δωμάτια3
Όροφοι4
Μπάνια1
Τουαλέτες1
Μπαλκόνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση80 m²
Σύνολο85 m²
Ανελκυστήρας
Ενδοεπικοινωνία
Μπαλκόνι

Yüksekalan

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στη θάλασσα
Θέα στην πόλη
Με θέα στην αυλή
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2023
ΘέρμανσηΑέριο