Σαλέ για ανακαίνιση - 62m2 θέα στη λίμνη

Tortequesne
Καλύβα • 5 δωμάτιο/α • 2 κρεβ. • 62 m² • αναφ: TB19/04/2023
14.000 €
ΠΤΏΣΗ ΤΙΜΉΣ!! ABITHEA ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Σαλέ για ανακαίνιση ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΟ ETANG.
Στην πόλη Tortequesne, αν ψάχνετε για ένα δεύτερο σπίτι σε χαμηλή τιμή στη μέση της φύσης, σε ένα βουκολικό περιβάλλον, όντας λάτρης της εργασίας, αυτό το ακίνητο είναι για εσάς! Το σαλέ έχει εμβαδόν 62m2 και διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι - τραπεζαρία, μπάνιο, ξεχωριστή τουαλέτα και ανοιχτή κουζίνα. Στο μπροστινό μέρος του, μπορείτε να σταθμεύσετε τα οχήματά σας εντός του οικοπέδου, καθώς για το πίσω μέρος θα βρείτε έναν κήπο για να καθαρίσετε τη βούρτσα και μια όμορφη θέα στη λίμνη. ΣΠΆΝΙΟ ΠΡΟΣ ΠΏΛΗΣΗ. Όλα είναι ιδανικά εκτεθειμένα ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ!
Βρίσκεται σε μια ευχάριστη περιοχή με λίμνες και δάσος κοντά, ιδανικό για ξεκούραση, για υπέροχους περιπάτους και έτσι χαλάρωση από την εβδομάδα εργασίας σας. Όσον αφορά τα έπιπλα, μια μεγάλη ποσότητα περιλαμβάνεται στην εμφανιζόμενη τιμή. Η θέρμανση είναι ηλεκτρική και η παραγωγή ζεστού νερού γίνεται από ένα cumulus.
Αυτό το σαλέ αναψυχής βρίσκεται σε κοινόχρηστο οικόπεδο 370 m2, και ενοικιάζεται προς 2 € / m2 απευθείας από το δήμο, ή ένα ποσό 740 € ετησίως. Τα τέλη νερού και κοινόχρηστων χώρων είναι 90 €/έτος. Αυτό το ακίνητο σας προσφέρεται στην τιμή των 14 000 € περιλαμβάνονται αμοιβές πρακτορείου συμπεριλαμβανομένων 4000 ευρώ αμοιβές πρακτορείου με έξοδα του αγοραστή. Αυτό το εξοχικό σπίτι δεν υπόκειται στο DPE.
Μπορείτε επίσης να σταθμεύσετε τα οχήματά σας εντός του οικοπέδου,
Επικοινωνήστε γρήγορα με τον κτηματομεσίτη σας για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη.
Beauger Thomas 06.65.56.81.54 beauger-thomas@abithea.fr - Εμπορικός Αντιπρόσωπος SIRET 919371351 RC Pro : Allianz N• 62 449 516

Χώροι

Δωμάτια5
Όροφοι1
Υπνοδωμάτια2
Τουαλέτες1
Εξωτερικοί χώροι στάθμευσης1
Δωμάτια ντους1

Επιφάνειες

Διαβίωση62 m²
Αγροτεμάχιο370 m²
Κήπος250 m²
Αυλή
Κήπος
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Χώρος στάθμευσης

Tortequesne

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Προσανατολισμός Southeast
τύποςΣπίτι
ΘέρμανσηΚαλοριφέρ, Ανεξάρτητη, Ηλεκτρικό
ΠεριβάλλονΗρεμία
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα