ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΥΠΕΡΥΨΩΜΈΝΟ ΠΑΛΆΤΙ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΉ ΑΜΕΡΙΚΉ

Ρίο ντε Τζανέιρο
Έπαυλη • 5 κρεβ. • 3800 m²
10.752.709 €

Αυτό το ρετιρέ είναι ένα από τα μοναδικά υπερυψωμένα παλάτια που χτίστηκαν στον κόσμο με ακίνητα αξίας άνω των 3000 τετραγωνικών μέτρων και την πιο συναρπαστική θέα του Ρίο ντε Τζανέιρο.
Ένα πραγματικό κόσμημα της βραζιλιάνικης αρχιτεκτονικής και ιστορίας, αυτό το ρετιρέ είναι ένα από τα μοναδικά υπερυψωμένα παλάτια που χτίστηκαν στην Αμερική με ακίνητα αξίας άνω των 3000 τετραγωνικών μέτρων και την πιο συναρπαστική θέα του Ρίο ντε Τζανέιρο με θέα διάσημα και σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα όπως η παραλία Flamengo και το βουνό "Pan de Azúcar".

Το κτίριο σχεδιάστηκε από τον διάσημο Γάλλο αρχιτέκτονα Joseph Gire κατόπιν παραγγελίας της οικογένειας Guinle, μιας από τις σημαντικότερες και πλουσιότερες οικογένειες στην ιστορία της Βραζιλίας. Αυτό το υπερυψωμένο παλάτι είναι γεμάτο κομψότητα και αίγλη, έχοντας φιλοξενήσει δεξιώσεις για τους προέδρους της Δημοκρατίας της Βραζιλίας, τις βασιλικές οικογένειες και σήμερα είναι το σπίτι μιας άλλης σημαντικής οικογένειας στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Το αρχιτεκτονικό ύφος δεν έχει αλλοιωθεί από τότε που χτίστηκε, διατηρώντας ένα μοναδικό, εκλεκτικιστικό στυλ. Αυτό το σπίτι χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά που έφερε από την Ευρώπη, όπως ροζ, ισπανικό πράσινο και μάρμαρο της Βερόνας, ξύλινα πατώματα παρόμοια με το παλάτι των Βερσαλλιών και οροφές με χρυσά διακοσμητικά που έχουν ύψος πάνω από 5 μέτρα.

Το παλάτι διαθέτει μια κομψή είσοδο που συνδέεται με ένα υπέροχο σαλόνι, τραπεζαρία, βιβλιοθήκη, γκαλερί και αίθουσα χορού. Διαθέτει επίσης όμορφα μπαλκόνια από ασβεστόλιθο γύρω από το αρχοντικό με θέα σε έναν χειμερινό κήπο με σιντριβάνι Carrara που έφερε από την Ιταλία. Οι τοίχοι αυτού του σπιτιού είναι όλοι ένθετοι με λεπτομέρειες που παραπέμπουν στην ελληνική αρχιτεκτονική.

Κάποιος μπορεί να εισέλθει στα υπνοδωμάτια ανεβαίνοντας μια μαρμάρινη σκάλα σε κλασικό, ευρωπαϊκό παλάτι. αν και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ενσωματωμένο ασανσέρ. Υπάρχουν πέντε ευρύχωρα υπνοδωμάτια. Τέσσερα από τα οποία είναι σουίτες και το πέμπτο ένα master υπνοδωμάτιο. Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι αρκετά ευρύχωρη με μεγάλο δωμάτιο-ντουλάπα και υπέροχη θέα στη θάλασσα, όπως και με όλα τα δωμάτια σε αυτό το ρετιρέ. Η βεράντα και ο κήπος προσφέρουν εκπληκτική θέα μαζί με υπαίθριο σαλόνι και τραπεζαρία. Αυτό το εξωτερικό τμήμα περιλαμβάνει πισίνα και μεγάλο αίθριο με οπωροφόρα δέντρα, παμπ, χώρο μπάρμπεκιου, ακόμη και σάουνες.

Εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά, υπάρχουν ειδικοί χώροι διαβίωσης για το προσωπικό, δώδεκα θέσεις στάθμευσης διαθέσιμες και ελεγχόμενη πρόσβαση στο ακίνητο μέσω ανελκυστήρα ή / και ιδιωτικής εισόδου.

Χώροι

Υπνοδωμάτια5
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης12

Επιφάνειες

Διαβίωση3800 m²
Γκαράζ
Κήπος
Κλιματισμός
Πισίνα
Χώρος στάθμευσης
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Μπάρμπεκιου
Σάουνα

Ρίο ντε Τζανέιρο

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο βουνά
Θέα πανοραμική στο θάλασσα
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής1910