Εκπληκτική μεζονέτα 3 υπνοδωματίων προς πώληση στη Fgura

Fgura
Σπίτι • 3 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 1 μπάν. • 150 m² • αναφ: ES5553698
275.000 €
Εκπληκτική μεζονέτα 3 κρεβατιών προς πώληση στο Fgura της Μάλτας

Esales Κωδικός Ακινήτου: es5553698

Τοποθεσία Ακινήτου

TRIQ ΕΊΝΑΙ SUR
ΙΣΟΓΕΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ
ΙΙ FGURA
ΜΆΛΤΑ

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Με το υπέροχο φυσικό τοπίο, το εξαιρετικό κλίμα, τον φιλόξενο πολιτισμό και το εξαιρετικό βιοτικό επίπεδο, η Μάλτα κερδίζει γρήγορα τη φήμη ως ένα από τα πιο επιθυμητά μέρη σε όλο τον κόσμο για να ζήσει ή να επισκεφθεί. Σε προσφορά εδώ είναι μια ευκαιρία να κάνετε μια έξυπνη οικονομική επένδυση σε αυτό το υπέροχο μέρος του κόσμου.

Ισόγειο ακίνητο μεζονέτα. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο με σαλόνι και μεγάλη τραπεζαρία, κουζίνα και αποθήκη. Μέρος επιπλωμένο και χρειάζεται λίγο εκσυγχρονισμό. Βρίσκεται στα νότια της Μάλτας, η figura είναι μια πρόσφατα ανεπτυγμένη κατοικημένη πόλη με ευρύχωρους δρόμους με δημόσιες πλατείες και κήπους και πολυσύχναστη με τοπικά καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια.

Η ενοριακή εκκλησία «η Παναγία του όρους Κάρμηλος» χτίστηκε το 1988 σε ένα όμορφο σύγχρονο σχέδιο που είναι μια αλλαγή από τον κανόνα στη Μάλτα και σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη. Με τοπικό νηπιαγωγείο, «fgura δημοτικό σχολείο», κολλέγιο St. Thomas more και το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Μάλτας, αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό ως ένα όμορφο σπίτι για μια αυξανόμενη οικογένεια.

Αν και η Fgura είναι μια σύγχρονη πόλη, έχει κοντινή απόσταση από τους ναούς tarxien που χρονολογούνται από το 400 π.Χ. και επίσης τις όμορφες «τρεις πόλεις» Vittoriosa, cospicua και senglea που ονομάστηκαν από τους ιππότες του Αγίου Ιωάννη μετά την επιτυχία τους στη μεγάλη πολιορκία το 1565.

Καθώς το Fgura απέχει μόλις 10 λεπτά από το αεροδρόμιο Luqa και κοντά στο πλοίο της Βαλέτας, κάνει το ταξίδι προς και γύρω από τη Μάλτα γρήγορο και εύκολο. Με τον όμορφο κόλπο του Αγίου Θωμά - «Μαρίνα Kalkara» - φρούριο Rinella και την ιστορική προκυμαία και το μεγάλο λιμάνι της Βαλέτας, είναι μια ιδανική τοποθεσία για την πρόσδεση σκαφών και σκαφών για να γίνει ιδανική τοποθεσία για island hopping μέσω της θάλασσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Fgura είναι μια πόλη στη νοτιοανατολική περιοχή της Μάλτας. Έχει πληθυσμό 13.066 κατοίκων από το 2021. Οι βόρειες παρυφές του συνορεύουν με τις γραμμές οχύρωσης Cottonera, ενώ συγχωνεύεται με τις πόλεις Żabbar στα ανατολικά και Paola και Tarxien στα δυτικά.

Αν και ολόκληρη η πόλη είναι σχετικά σύγχρονη, ίσως σας ενδιαφέρει να αναζητήσετε έναν από τους παλαιότερους δρόμους της Fgura, τον Triq il-Karmnu (οδός Carmel), ο οποίος ήταν αρχικά ένας σύντομος δρόμος από το Bulebel στο Zabbar, παρακάμπτοντας την Paola. Ο δρόμος εξακολουθεί να είναι διάστικτος με μερικές από τις αρχικές αγροικίες ανάμεσα σε νεότερα σπίτια και εμπορικές επιχειρήσεις.

Όπως και τα παλαιότερα χωριά, η Fgura ανέπτυξε το δικό της Band Club of Madonna tal-Karmnu (Κυρία του Όρους Carmel), το οποίο προσέφερε δωρεάν μαθήματα σε λάτρεις που ενδιαφέρονταν να μάθουν ένα μουσικό όργανο, το οποίο φροντίζει επίσης για τη διακόσμηση του δρόμου και την προετοιμασία πυροτεχνημάτων για την τοπική γιορτή. Η Fgura έχει επίσης ένα Bocci Club (Bowles), ένα Racing Pigeon Club, ένα Football Club και μια σειρά από άλλους κοινωνικούς, θρησκευτικούς και πολιτικούς συλλόγους που συνήθως κυριαρχούν στην κουλτούρα των χωριών της Μάλτας.

Για ένα τόσο μικρό νησί, η Μάλτα συσκευάζει πολλά. Έχετε παραλίες, κομψές λιμενικές πόλεις και αρκετά αξιοθέατα αιώνων για να σας κρατήσουν απασχολημένους για εβδομάδες. Είναι επίσης ένας πραγματικός ανερχόμενος στη σκηνή του clubbing και έχει ένα ημερολόγιο γεμάτο καρναβάλια, φεστιβάλ και πάρτι.

Όσον αφορά την ιστορία, η Μάλτα είναι εκεί ψηλά με την Ιταλία και την Ελλάδα. Το νησί μπορεί να υπερηφανεύεται για τόσα πολλά αξιοθέατα, είναι σαν ένα τεράστιο υπαίθριο μουσείο. Θα βρείτε τα καλύτερα της παρέας στην πρωτεύουσα της UNESCO, τη Βαλέτα - η οποία ήταν η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2018. Τα αξιοθέατα που πρέπει να δείτε περιλαμβάνουν τον καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη του 16ου αιώνα και το Casa Rocca Piccola, ένα μεγάλο παλάτι.

Ο άλλος μεγάλος πόλος έλξης της Μάλτας είναι η ακτογραμμή της. Είναι αρκετά τραχύ, με βραχώδεις όρμους αναμεμειγμένους με μερικά αμμώδη σημεία. Η μεγαλύτερη λωρίδα άμμου βρίσκεται στον κόλπο Mellieha, ενώ θέρετρα όπως το Qawra και το Bugibba έχουν επίπεδους βράχους και πλατφόρμες για να απλώνονται στον ήλιο.

Η Sliema, στην ανατολική ακτή, είναι ένα πρώην ψαροχώρι που είναι πλέον περισσότερο γνωστό για τα κομψά εστιατόρια και τα wine bars του. Περιπλανηθείτε βόρεια κατά μήκος του παραλιακού δρόμου και θα φτάσετε στο St Julian's, μια αριστοκρατική πόλη με αξιοπρεπή βοήθεια μπαρ και κλαμπ. Η μουσική συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ο παραλιακός δρόμος είναι γεμάτος με καφετέριες για φαγητό το επόμενο πρωί.

MAiN ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

• 150m2 χώρου διαβίωσης
• Οικόπεδο 200m2
• 3 Υπνοδωμάτια
• 1 Μπάνιο
• Ιδιωτικός κήπος
• Κοντά σε βασικές ανέσεις, όπως σούπερ μάρκετ και φαρμακεία
• Κοντά σε πολλά εξαιρετικά μπαρ και εστιατόρια
• Εξαιρετική βάση από την οποία μπορείτε να ανακαλύψετε άλλες φανταστικές περιοχές της Μάλτας
• Πολλές εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις, περιοχές πεζοπορίας και ποδηλασίας σε κοντινή απόσταση
• Δυνατότητα ενοικίασης μέσω Airbnb και Booking.com

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για αγορά ή πώληση ακινήτου στη Μάλτα γρήγορα online

Χώροι

Δωμάτια3
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση150 m²
Επιπλωμένο
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Κήπος

Fgura

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στην πόλη
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα