Σπίτι προς αγορά σε Східниця, Ουκρανία

Skhidnytsya
Ανεξάρτητη κατοικία • 6 δωμάτιο/α • 282 m² • 1ο όροφος • αναφ: 116002056-34
292.525 €
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Χωρίς προμήθεια!
Προς πώληση προσφέρουμε ένα σπίτι συνολικής επιφάνειας 282 τ.μ.m για άνετη διαβίωση και αναψυχή στο μοναδικό θέρετρο της Σφιντνίτσας στους πρόποδες των Ουκρανών Καρπαθίων.
Το θέρετρο της Σχιδνίτσας είναι ένας τόπος που συνδυάζει τον κρυστάλλινο αέρα του βουνού, τη μαγευτική μυρωδιά των δασών και τα θεραπευτικά δώρα της φύσης.

Το ίδιο το σπίτι βρίσκεται σε ένα περιποιημένο οικόπεδο 12 στρεμμάτων δίπλα σε ένα πολυτελές δάσος, ένα σύστημα ασφαλείας γύρω από το σπίτι και γύρω από την περίμετρο του χώρου, εξοπλισμός από κορυφαίους κατασκευαστές, ακριβά, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά χρησιμοποιήθηκαν στη διακόσμηση. Το σπίτι διαθέτει ηλεκτρικό λέβητα και επιπλέον εγκαθίσταται ως εφεδρικό στερεό καύσιμο. Ολόκληρο το σπίτι είναι εμποτισμένο με καθαρή φωτεινή ατμόσφαιρα και ζεστή ατμόσφαιρα.
Διαρρύθμιση του σπιτιού:
Υπόγειο: λεβητοστάσιο, βοηθητικά δωμάτια, γκαράζ για 2 αυτοκίνητα.
1ος όροφος: χωλ εισόδου, σαλόνι με πρόσβαση στη βεράντα και το οικόπεδο, ευρύχωρη κουζίνα, μελέτη / ξενώνας. Επίσης στο ισόγειο με ξεχωριστή πτέρυγα υπάρχει σάουνα με δικό της χώρο αναψυχής και ντους.
2ος όροφος: master υπνοδωμάτιο με πρόσβαση στη βεράντα, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια, γκαρνταρόμπα, λότζια.
Υπάρχει σοφίτα 150 τ.μ.m, η οποία μπορεί να εξοπλιστεί για καθιστικό.
Στο οικόπεδο βρίσκονται: πισίνα, μπάρμπεκιου, καλά, δέντρα κήπου.

Η άμεση γειτνίαση με τις υποδομές: ξενοδοχεία, συγκροτήματα σπα, πισίνες, υδάτινο πάρκο, θερινό θέατρο, εστιατόρια, καταστήματα, τράπεζες, νηπιαγωγεία και σχολεία, παιδικές χαρές, καταρράκτες, πηγές μεταλλικού νερού τύπου «Ναφτούσια».
Η μοναδικότητα του χωριού Skhidnytsia βρίσκεται επίσης στη θέση μεταφοράς του: βρίσκεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το Truskavets, 100 km από το Lviv, 650 km από το Κίεβο, 60 km από την Πολωνία και 80 km από τη Σλοβακία.

Το κόστος είναι 287.000 δολάρια ή η καλύτερη προσφορά! Σε μια βολική στιγμή για εσάς, θα οργανώσουμε μια προβολή. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με μεσάζοντες! Δεν υπάρχει προμήθεια για τον αγοραστή!

Χώροι

Δωμάτια6
Όροφοι2

Επιφάνειες

Διαβίωση282 m²
Αγροτεμάχιο1200 m²
Σύνολο282 m²
Επιπλωμένο
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Μπάρμπεκιου
Πισίνα

Skhidnytsya

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.