Πολυτελές ρετιρέ 3 δωματίων με άνετη βεράντα κοντά στο Mercedes-Benz-Arena

10243 Βερολίνο
Σοφίτα • 3 δωμάτιο/α • 2 κρεβ. • 2 μπάν. • 101.92 m² • 6ο όροφος • αναφ: 1025-113-FCB23
1.037.137 €
Μάθετε περισσότερα για το έργο στο Friedrichshain:

Το κατάλυμα βρίσκεται σε μία από τις πιο επιθυμητές τοποθεσίες στο Βερολίνο - στο δημοφιλές Friedrichshain. Αυτό το δημοφιλές μέρος είναι γνωστό για την όμορφη Karl-Marx-Allee, την παγκοσμίου φήμης Alexanderplatz και την κεντρική πλατεία Strausberger Platz. Καταπράσινες περιοχές όπως το Volkspark, το Friedrichshain ή το Spree βρίσκονται επίσης σε άμεση γειτνίαση.

Σχεδόν καμία άλλη περιοχή δεν απλώνει τόση γοητεία και ποικιλομορφία στο Βερολίνο όσο το μοντέρνο Friedrichshain. Αρχικά διαμορφωμένη από δημιουργικούς ανθρώπους, η περιοχή με τις ποικίλες ιστορικές γειτονιές της είναι πλέον ένα από τα πιο περιζήτητα μέρη για να ζήσει κανείς μέσα στην πρωτεύουσα. Κατά μήκος του Spree, η ανάπτυξη του "Media-spree" δημιούργησε ένα τέταρτο που έδωσε στην πρώην βιομηχανική περιοχή μεταξύ "Ostbahnhof" και "Oberbaumbrucke" έναν νέο χαρακτήρα που συνδυάζει ένα μείγμα διαβίωσης και εργασίας προσελκύοντας μεγάλες εταιρείες όπως η Mercedes-Benz, η Universal Music, η Zalando και η Amazon.

Στα σύνορα Mitte και Kreuzberg, το οικιστικό σύνολο "The FRANZ" συνδυάζεται με το ζωντανό περιβάλλον του. Η περιοχή είναι γνωστή για το παγκοσμίου φήμης Berghain σε άμεση γειτνίαση, καθώς και για τα κλαμπ κατά μήκος της Holzmarktstrasse και της East Side Gallery στο Spree. Οι γύρω γειτονιές, όπως γύρω από την Boxhagener Platz, προσελκύουν τους κοντινούς κατοίκους με το εναλλακτικό λιανικό εμπόριο, τις γαστρονομικές σπεσιαλιτέ και τα μπαρ και δεν αφήνουν τίποτα να είναι επιθυμητό.

Βασικά στοιχεία:

Διαθέσιμες μονάδες: 160

Δωμάτια: από 1 έως 5

Έκταση/Εμβαδόν: από 36 m2 έως 159 m2

Τιμή από € 310,675

Με την αγορά μιας συγκυριαρχίας στο Berlin-Friedrichshain επιλέγετε ένα ελκυστικό ακίνητο σε μια απολύτως πρώτης κατηγορίας και ανερχόμενη τοποθεσία με μια διαφορετική γειτονιά.

Η ομάδα της First Citiz Berlin θα χαρεί να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα ακίνητα ή να κανονίσει μια επίσκεψη.

Πρόσθετες πληροφορίες

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με αυτό το ακίνητο και αυτό το έργο ακινήτων βασίζονται σε πληροφορίες που παρέχονται από τον πωλητή ή / και τους εκπροσώπους τους. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για την ακρίβεια ή την πληρότητα. Μπορεί να αναμένεται σφάλμα και προηγούμενη πώληση. Ορισμένες φωτογραφίες και απεικονίσεις ακινήτων είναι επεξηγηματικά παραδείγματα και μη δεσμευτικές. Αυτή η προσφορά είναι εμπιστευτική και προορίζεται αποκλειστικά για τον παραλήπτη της. Οποιαδήποτε αποκάλυψη πρέπει να εγκριθεί από την First Citiz GmbH. Αυτή η προσφορά περιλαμβάνει όλες τις μονάδες που βρίσκονται στο ίδιο έργο ακινήτων για τις οποίες η First Citiz GmbH διαθέτει όλες τις σχετικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των τιμοκαταλόγων των μονάδων, των κατόψεων και του καταλόγου των ακόμα διαθέσιμων μονάδων προς πώληση. Ο αποδέκτης αυτής της προσφοράς έχει την υποχρέωση να ενημερώσει την First Citiz GmbH για τη σύναψη σύμβασης αγοράς για αυτό το ακίνητο ή οποιοδήποτε άλλο ακίνητο που βρίσκεται στο ίδιο ακίνητο.

Περιοχή πόλης

Το Friedrichshain βρίσκεται στο Ανατολικό Βερολίνο και είναι μια ζωντανή και μοντέρνα συνοικία που θυμίζει το σοβιετικό παρελθόν της πόλης του Βερολίνου. Το Karl-Marx Allee, που συνδέει την Alexanderplatz με το Frankfurter Tor, προσφέρει ένα εντυπωσιακό παράδειγμα σταλινικής αρχιτεκτονικής με τις εντυπωσιακές διαστάσεις του. Είναι επίσης μια καταπράσινη περιοχή, ειδικά το Volkspark, διάσημο για τους χώρους μπάρμπεκιου και τον θερινό κινηματογράφο. Η περιοχή είναι πολλά καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια γύρω από την πλατεία Boxaghener, διάσημη για την υπαίθρια αγορά της. Το RAW, ένας πολιτιστικός και εναλλακτικός χώρος, αποτελείται από πρώην υπόστεγα που έχουν μετατραπεί σε εργαστήρια, εστιατόρια, αθλητικές αίθουσες, μπαρ και κλαμπ. Κατά μήκος του Spree, το πρώην Τείχος του Βερολίνου έχει γίνει μια υπαίθρια γκαλερί τέχνης, η East Side Gallery, που φιλοξενεί πίνακες διεθνών καλλιτεχνών. Εδώ και αρκετά χρόνια, αυτή η περιοχή βιώνει επέκταση ακινήτων. Αρκετές διεθνείς εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Zalando, έχουν εγκαταστήσει την έδρα τους στη γειτονιά.

Με τη φόρτωση του χάρτη, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου της Google.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση χάρτη

Να ξεμπλοκάρετε πάντα τους Χάρτες Google

Η εμφανιζόμενη τοποθεσία του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση

Χαρακτηριστικά και ανέσεις

Ενεργειακά αποδοτικό & χαμηλής κατανάλωσης ακίνητο (Β Κατηγορίας)

Κορυφαία τοποθεσία στα σύνορα Mitte & Friedrichshain

Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Mercedes-Benz Arena και τις όχθες του ποταμού Spree

3x στάσεις από Alexanderplatz

Ολοκαίνουργια αναβαθμισμένη ανάπτυξη

Διαμορφωμένος καταπράσινος κοινοτικός κήπος

Παρκέ βελανιδιάς Noble με ενδοδαπέδια θέρμανση

Παράθυρα με πολλαπλά τζάμια από το δάπεδο μέχρι την οροφή

Χωρίς προμήθεια για αγοραστές

Χώροι

Δωμάτια3
Υπνοδωμάτια2
Μπάνια2

Επιφάνειες

Διαβίωση101.92 m²
Ανελκυστήρας

Βερολίνο

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα