Σπίτι για αγορά στο Ντοσκεμπράδας, Κολομβία

Αρμενία
Σπίτι • 3 δωμάτιο/α • 2 μπάν. • 56 m²
35.920 €

Μια μεγάλη ευκαιρία στο Barrio Bombay, Dosquebradas!

Σας παρουσιάζουμε ένα εντυπωσιακό σπίτι προς πώληση που διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε. Αυτό το ευρύχωρο ακίνητο διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, δύο από αυτά εξοπλισμένα με εντοιχισμένες ντουλάπες, δίνοντάς σας άφθονο χώρο για να οργανώσετε τα υπάρχοντά σας με άνετο και τακτοποιημένο τρόπο. Επιπλέον, διαθέτει δύο πλήρη μπάνια για την άνεση και την ιδιωτικότητά σας.

Η κουζίνα είναι μοντέρνα και λειτουργική, σχεδιασμένη για να καλύψει όλες τις γαστρονομικές σας ανάγκες. Δίπλα του, θα βρείτε ένα άνετο σαλόνι και μια τραπεζαρία γεμάτη φυσικό φως, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για να μοιραστείτε ξεχωριστές στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Το σπίτι διαθέτει επίσης μια βολική περιοχή πλυντηρίου, η οποία θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε τα ρούχα σας πεντακάθαρα χωρίς επιπλοκές. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: εδώ είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα! Αυτό το ακίνητο προσφέρει τη δυνατότητα να συνεχίσετε να χτίζετε στον δεύτερο όροφο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να επεκτείνετε και να προσαρμόσετε το χώρο σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, η τοποθεσία αυτού του σπιτιού είναι ασυναγώνιστη. Βρίσκεται σε μια περιοχή κοντά στη στάση Megabus, μια περιοχή σε συνεχή ανάπτυξη και αξιοποίηση. Μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη μιας διευρυνόμενης κοινότητας, με εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες, καταστήματα και χώρους πρασίνου.

Επιπλέον, η εγγύτητα σε σχολεία, κήπους και φαρμακεία καθιστά αυτή την τοποθεσία ιδανική επιλογή για οικογένειες. Θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε στα χέρια σας, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψετε μεγάλες αποστάσεις.

Μην χάσετε αυτή την απίστευτη επενδυτική ευκαιρία ή βρείτε το νέο σας σπίτι στο Barrio Bombay της Αρμενίας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να κανονίσετε μια προβολή! Σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες για να σας δείξουμε αυτό το υπέροχο ακίνητο σε προνομιακή τοποθεσία!

Χώροι

Δωμάτια3
Μπάνια2

Επιφάνειες

Διαβίωση56 m²
Διαδίκτυο
Δορυφορική τηλεόραση

Αρμενία

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2003