Βίλα Μάγια

Πρέβεζα
Βίλα • 4 δωμάτιο/α • 4 κρεβ. • 4 μπάν. • 200 m² • αναφ: 19908
1.290.000 €
Αυτή η εκπληκτική βίλα 4 υπνοδωματίων βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην παραλία του Ιονίου Πελάγους. Έχει σχεδιαστεί για να είναι μια μοντέρνα βίλα δύο επιπέδων, πωλείται εκτός σχεδίου και διαθέτει ευρύχωρους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθιστικού και θέα.

Ο επάνω όροφος αποτελείται από καθιστικό/τραπεζαρία με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και μεγάλη πλήρως εξοπλισμένη εσωτερική κουζίνα και εξωτερική κουζίνα με εξωτερική σκιερή τραπεζαρία. Το πρώτο κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, δωμάτιο-ντουλάπα και ιδιωτική πισίνα βρίσκεται επίσης στον πρώτο όροφο, παρέχοντας προστατευμένη και βαθιά θέα στον κόλπο, από το υπνοδωμάτιο και την ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης. Το αίθριο στο πίσω μέρος της βίλας παρέχει άφθονο φως.

Το ισόγειο περιλαμβάνει τρία δωμάτια, το καθένα με ιδιωτικό ντους και δύο κοινόχρηστα WC. Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει μεγάλο χώρο ηλιοθεραπείας, πισίνα 8 m × 4 m με υπαίθριο ντους και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα.

Η βίλα διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και όμορφα διαμορφωμένο κήπο. Τα φυσικά υλικά που χρησιμοποιούνται και η πράσινη (φυτεμένη) στέγη της βίλας παρέχουν μια καθαρή, εντελώς ιδιωτική ατμόσφαιρα και εξασφαλίζουν ότι το σπίτι είναι εντελώς βυθισμένο στο φυσικό του περιβάλλον.

Ενοικιάσεις

Αυτή είναι επίσης μια ιδανική βίλα για ενοικιάσεις διακοπών. Με αυτόν τον τρόπο η βίλα όχι μόνο θα πληρώσει για τα δικά της έξοδα, αλλά μπορεί επίσης να πραγματοποιήσει σημαντική απόδοση της επένδυσης. Η ομάδα διαχείρισης ακινήτων και ενοικίασης του κατασκευαστή έχει πολυετή εμπειρία στην ενοικίαση βιλών υψηλών προδιαγραφών και όχι μόνο θα φροντίσει για την πλήρη συντήρηση της βίλας αλλά και για τη διαχείριση των ενοικίων σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε όλες αυτές τις υπηρεσίες μόνοι σας εάν εσείς ή η οικογένειά σας χρησιμοποιείτε τη βίλα. Το κατάλυμα είναι έτοιμο κατά την άφιξή σας και κατά την αναχώρησή σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κλείσετε την πόρτα πίσω σας.

Η τοποθεσία

Είναι μια σπάνια ευκαιρία να αγοράσετε ένα παραθαλάσσιο ακίνητο που βρίσκεται σε ένα ήσυχο, παραδοσιακό και παρθένο ελληνικό χωριό. Το χωριό Πογωνιά είναι ένα τέτοιο χωριό. Αυτή η περιοχή συνδυάζει τα καλύτερα της Ελλάδας: θα βρείτε εκπληκτικές παραλίες, όμορφη φύση, κοσμοπολίτικα παραθαλάσσια θέρετρα και αυθεντικά ελληνικά χωριά. Το χωριό βρίσκεται σε ένα πανέμορφο, απάνεμο σημείο με όμορφη θέα προς τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου. Ελιές, αμπέλια και πεύκα φτάνουν μέχρι την όμορφη αμμώδη παραλία. Μερικές τοπικές ταβέρνες, καφετέριες και ένας φούρνος βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Οι μέσες υψηλές θερμοκρασίες μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου κυμαίνονται από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Επιπλέον, η Πογωνιά βρίσκεται επίσης κοντά στην κύρια πόλη της Παλαίρου. μια ζεστή, αυθεντική πόλη λιμάνι που προσελκύει κυρίως Έλληνες καλοκαιρινούς επισκέπτες, αλλά δεν έχει μαζικό τουρισμό. Ωστόσο, η Πάλαιρος έχει όλα όσα θα περίμενε κανείς από τον ιδανικό ελληνικό προορισμό διακοπών και με δύο μαρίνες, η Πάλαιρος είναι ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε το αρχιπέλαγος του Ιονίου. Η Πρέβεζα, η Πάργα και πολλά άλλα μέρη είναι επίσης εύκολα προσβάσιμα με αυτοκίνητο για διασκεδαστικές ημερήσιες εκδρομές. Υπάρχει επίσης ένα υδάτινο πάρκο για παιδιά 2 χλμ από την Πάλαιρο. Σε γενικές γραμμές, οι συνθήκες στην περιοχή είναι εξαιρετικές για όλες τις δραστηριότητες θαλάσσιων σπορ. Η υπεράκτια αύρα καθιστά τον απάνεμο κόλπο της Παλαίρου ιδανικό μέρος για κολύμπι, ψάρεμα, ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, κολύμβηση με αναπνευστήρα και κανό, υπό συνθήκες που θυμίζουν περισσότερο λίμνη παρά θάλασσα.

Το χωριό βρίσκεται επίσης σε απόσταση μισής ώρας από το νησί της Λευκάδας, το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο με γέφυρα από την ηπειρωτική χώρα. Η Λευκάδα είναι ένα κοσμοπολίτικο νησί στο Ιόνιο Πέλαγος που είναι πολύ δημοφιλές στους ανθρώπους που αγαπούν την ιστιοπλοΐα. Επιπλέον, η Λευκάδα διαθέτει μερικές υπέροχες παραλίες που είναι από τις καλύτερες στον κόσμο, με κατάλευκο ψιλό βότσαλο και γαλανά νερά.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Πρέβεζας βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων, όπου φτάνουν καθημερινά συχνές πτήσεις. Από το αεροδρόμιο της Αθήνας, αυτή η περιοχή είναι προσβάσιμη μέσα σε 3,5 ώρες με νέους αυτοκινητόδρομους που άνοιξαν το 2018. Από τη Θεσσαλονίκη, απέχει 4,5 ώρες με το αυτοκίνητο, επίσης σε καλό αυτοκινητόδρομο.

Χώροι

Δωμάτια4
Υπνοδωμάτια4
Μπάνια4

Επιφάνειες

Διαβίωση200 m²
Αγροτεμάχιο590 m²

Πρέβεζα

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα