Όμορφο ανεξάρτητο σαλέ με μεγάλο χώρο πρασίνου

Mörel
Σπίτι • 5 δωμάτιο/α • 75 m² • αναφ: 4495083
499.083 €
Εδώ είναι η ευκαιρία σας να αποκτήσετε ένα κομμάτι παραδείσου στις ελβετικές Άλπεις. Πολύ ήσυχη τοποθεσία στα περίχωρα του μικρού χωριού Breiten στο Mörel.

Το σαλέ χτίστηκε το 1974. Έχει διατηρηθεί στην αρχική του κατάσταση με τη μέγιστη προσοχή. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στο πράσινο χωρίς άλλο σπίτι να σας εμποδίζει. Το σαλέ πωλείται επιπλωμένο.

Η θέρμανση είναι ηλεκτρική, αλλά υπάρχει μια εξαιρετική ξυλόσομπα του Μπάρμπα και μια ετήσια προμήθεια καυσόξυλων αποθηκευμένη.

Ο μεγάλος ανοιχτός χώρος μπροστά από το ακίνητο σας προσκαλεί να χαλαρώσετε και προσφέρει φανταστική θέα στο πανόραμα του βουνού.

Κάτω από το δρόμο υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης που ανήκουν στο σαλέ. Το σαλέ είναι προσβάσιμο σε δύο λεπτά με τα πόδια και από τις δύο πλευρές.

Με αυτό το ακίνητο, έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ακίνητο με ένα επιπλέον διαμέρισμα που δημιουργεί εισόδημα
Το διαμέρισμα μπορεί να ενοικιαστεί τώρα.

Αυτό είναι ένα τέλειο επενδυτικό ακίνητο - ζήστε στο κύριο διαμέρισμα και αφήστε τον ενοικιαστή σας να πληρώσει την υποθήκη ή ως ενοικίαση Airbnb και να κερδίσει κάποια επιπλέον μετρητά. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες



Σύνθεση του διαμερίσματος στον επάνω όροφο:

Είσοδος με βεστιάριο
Σαλόνι με πρόσβαση στο μεγάλο μπαλκόνι που βλέπει νότια και δυτικά.
Κουζίνα
Δύο υπνοδωμάτια
Μπάνιο με μπανιέρα

Σύνθεση του διαμερίσματος στον κάτω όροφο:
Η κουζίνα στο διαμέρισμα στον κάτω όροφο μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσημα μόνο από Ελβετούς πολίτες ή αλλοδαπούς που διαμένουν στην Ελβετία.
Ωστόσο, είναι εύκολο να αφαιρέσετε αυτή τη μικρή κουζίνα.

Ξεχωριστή είσοδος
Ανοιχτή κουζίνα
Calle de bain
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Ντους

Επιπλέον, διαθέτει playroom για όλο τον αθλητικό και βοηθητικό εξοπλισμό σας και ένα μεγάλο υπόγειο με εργαλεία κηπουρικής.
Στο ακίνητο υπάρχει, επίσης, πηγή νερού για τον κήπο.

Κατάσταση:

Κοντά σε καταστήματα, τράπεζες, ταχυδρομείο, καφετέριες/εστιατόρια
Ιαματικά λουτρά
Στάση
νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία
Σταθμός
Γόνδολες στο χιονοδρομικό κέντρο Aletsch Arena

Breiten ob Mörel :

Το Breiten ob Mörel είναι ένα θέρετρο σπα όπου η μαγεία του νότου και ο ρομαντισμός του Άνω Βαλαί σχηματίζουν μια μοναδική αντίθεση.
Βρίσκεται σε μια ηλιόλουστη βεράντα με νότιο προσανατολισμό και θέα στη νεαρή κοιλάδα του Ροδανού, μόλις λίγα λεπτά οδικώς από την ιστορική και πολιτιστική πόλη Brig.
Το χιονοδρομικό κέντρο Riederalp στο Aletsch Arena είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω του κοντινού σταθμού γόνδολας.

Θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες ή θα θέλατε να κάνετε μια ξενάγηση; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω email. Θα χαρώ να απαντήσω σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

Hier ist Ihre Chance, ein Stück Paradies in den Schweizer Alpen zu besitzen. Sehr ruhige gelegen am Rande des kleinen Dorfes Breiten ob Mörel.

Das Chalet wurde 1974 erbaut. Es ist mit größter Sorgfalt in seinem ursprünglichen Zustand erhalten. Der Grundriss der Wohnung ist sehr praktisch. Sie können sich entspannen und die atemberaubende Aussicht ins Grüne genießen, ohne dass Ihnen ein anderes Haus im Weg steht. Das Chalet wird möbliert verkauft.

Die Heizung ist elektrisch, es gibt jedoch einen ausgezeichneten Barbas-Holzofen und einen Jahresvorrat an gelagertem Brennholz.

Der große Freiraum vor dem Grundstück lädt zum Verweilen ein und bietet einen fantastischen Ausblick auf das Bergpanorama.

Unten an der Straße befinden sich 2 zum Chalet...

Χώροι

Δωμάτια5
Μπαλκόνια1
Εξωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση75 m²
Χρησιμοποιήσιμο100 m²
Σύνολο769 m²
Μπαλκόνι
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Επιπλωμένο
Κήπος
Χώρος στάθμευσης

Mörel

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Δημοτικό σχολείο
Καταστήματα
Το Επιλέξτε τα σημεία ενδιαφέροντος εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Δημόσιες συγκοινωνίες
Πίστα σκι
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο βουνά
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής1974
Έτος ανακαίνισης2022