Νέο λανσάρισμα στο ακμάζον Μπατούμι - Turnkey Super Luxury Sea View Apts από μόλις £ 44,800 - με 3 χρόνια άτοκης χρηματοδότησης

Μπατούμι, MMCR+34X, Batumi, Georgia
Διαμέρισμα • 1 δωμάτιο/α • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 30 m²
52.058 €

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια ακόμη απίστευτη συμφωνία στο ακμάζον Μπατούμι της Γεωργίας.  Αυτό είναι το πρώτο έργο του είδους του με το δικό του υδάτινο πάρκο, καθώς και πλήρες κέντρο ευεξίας και θέα στη θάλασσα και την πόλη, συνδυάζοντας αυτό με μόλις 30% προκαταβολή που απαιτείται και τριετές άτοκο πρόγραμμα πληρωμών διαθέσιμο σε όλους!!

Το θέρετρο θα διοικείται πλήρως από την ACCOR, έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες στη διαχείριση ξενοδοχείων και θερέτρων, εξασφαλίζοντας σας την καλύτερη απόδοση εάν επιλέγετε ένα hands off, αγοράστε για να αφήσετε επενδύσεις των υψηλότερων προτύπων.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

Υδάτινο πάρκο
Κέντρο Ευεξίας
Σπα
Διάφορες πισίνες
Γυμναστήριο
3 x εστιατόρια και 2 x μπαρ
Γήπεδο τένις και μπάσκετ
Χώρος BBQ
Κήπος
Παιδική χαρά
Πλήρης Freehold
Υψηλότερες διαθέσιμες αποδόσεις
Στάθμευση
15.000 τ.μ. εγκαταστάσεων αναψυχής
5 λεπτά από την ιδιωτική παραλία
5 λεπτά από τον Βοτανικό Κήπο
10 λεπτά από τις θερμές πηγές

Ημερομηνίες ολοκλήρωσης από τον Δεκέμβριο του 2025

Το Redland Property Group είναι μια συνεργασία των καλύτερων πρακτόρων και προγραμματιστών σε όλο τον κόσμο, που έρχονται μαζί, για να δώσουν σε εσάς, τον πελάτη, τις καλύτερες διαθέσιμες επενδυτικές προσφορές ακινήτων.

Ενεργούμε ως μεσάζοντες άνδρες / γυναίκες, μεταξύ αγοραστή και προγραμματιστή, δεν πουλάμε ή κατασκευάζουμε τίποτα μόνοι μας και ως εκ τούτου παραμένουμε εντελώς αμερόληπτοι, δεν δεχόμαστε κεφάλαια πελατών ή χρεώνουμε για τις υπηρεσίες μας, οι προγραμματιστές με τους οποίους συνεργαζόμαστε μας πληρώνουν προμήθεια, οπότε ως επιχείρηση, κερδίζουμε χρήματα μόνο εάν οι πελάτες μας είναι 100% ευχαριστημένοι με τις προσφορές που προωθούμε και τις αγοράζουμε απευθείας.

Γνωρίζουμε ότι κάθε αγοραστής/επενδυτής έχει τα δικά του συγκεκριμένα κριτήρια και προϋπολογισμό, γι' αυτό έχουμε κατηγοριοποιήσει τα προωθούμενα έργα μας σε «τύπους επενδύσεων» για να διευκολύνουμε λίγο την αναζήτηση και τον έλεγχο.

Η Redland Property Group έχει πάνω από 100 χρόνια συλλογικής εμπειρίας στον κλάδο των επενδύσεων ακινήτων στο εξωτερικό, δουλεύοντας ως πράκτορες, προγραμματιστές, δικηγόροι και λογιστές, είμαστε πραγματικά εξοπλισμένοι για να χειριστούμε οποιαδήποτε κατάσταση και είμαστε στη διάθεσή σας για να βοηθήσουμε και να συμβουλεύσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε μέσω της αγοράς σας, από ένα μόνο ακίνητο ή επένδυση, μέχρι την πλήρη διαχείριση και την οικοδόμηση του χαρτοφυλακίου σας.

Είμαστε εγγεγραμμένη εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και με γραφεία λίγο έξω από το Λονδίνο και είμαστε πλήρως διαπιστευμένοι από την AIPP (Association of International Property Professionals).

Χώροι

Δωμάτια1
Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση30 m²
Γυμναστήριο
Κήπος
Πισίνα
Τένις
Χώρος στάθμευσης

MMCR+34X, Batumi, Georgia, Μπατούμι

Θέα απεριόριστη στο θάλασσα
Θέα πανοραμική στο πόλη
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2023