Ρετιρέ Ύψος Καθεδρικός Ναός 80m2

Val-d'Illiez, Chemin de la Vièze 5
Σοφίτα • 3.5 δωμάτιο/α • 80 m² • αναφ: Dents du Midi 44
485.973 €
Ευρύχωρο καθιστικό σε ύψος καθεδρικού ναού, 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, κουζίνα ανοιχτή σε τραπεζαρία και πρόσβαση στο μπαλκόνι, ημιώροφος που φιλοξενεί υπνοδωμάτιο και χώρος γραφείου 30m2 δυνατότητα κλεισίματος αυτού του χώρου και δημιουργίας σουίτας με μπάνιο. Αυτό το κατάλυμα ολοκληρώνεται με 1 εσωτερική και 1 εξωτερική θέση στάθμευσης, ιδιωτικό κελάρι, συλλογική αίθουσα σκι.

Αυτό το εξαιρετικό ακίνητο, επωφελούμενο από μια προνομιακή τοποθεσία και απόλυτη ηρεμία, θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της αυθεντικότητας. Μια υπέροχη βεράντα με νότιο/δυτικό μπαλκόνι με θέα στις ιαματικές πηγές, το Dents-Blanches και το χωριό.

ΠΏΛΗΣΗ ΩΣ ΔΕΎΤΕΡΗ ΚΑΤΟΙΚΊΑ / ΠΏΛΗΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΈΝΟΣ.

Ευρύχωρο καθιστικό σε ύψος καθεδρικού ναού, 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, κουζίνα που ανοίγει σε τραπεζαρία και πρόσβαση στο μπαλκόνι, ημιώροφος που φιλοξενεί χώρο 30m2 υπνοδωματίου / γραφείου, με δυνατότητα κλεισίματος αυτού του χώρου και δημιουργίας σουίτας με μπάνιο. Το κατάλυμα συμπληρώνεται από 1 εσωτερική και 1 εξωτερική θέση στάθμευσης, ιδιωτικό κελάρι και κοινόχρηστο χώρο σκι.

Αυτό το εξαιρετικό ακίνητο, επωφελούμενο από μια προνομιακή τοποθεσία και απόλυτη ηρεμία, θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της αυθεντικότητας. Μια υπέροχη βεράντα με μπαλκόνι με νότιο / δυτικό προσανατολισμό με θέα στις ιαματικές πηγές, τα Dents-Blanches και το χωριό.

ΠΏΛΗΣΗ ΩΣ ΔΕΎΤΕΡΗ ΚΑΤΟΙΚΊΑ / ΠΏΛΗΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΈΝΟΥΣ

Χώροι

Δωμάτια3.5
Μπαλκόνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση80 m²
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Χώρος στάθμευσης

Chemin de la Vièze 5, Val-d'Illiez

Δημοτικό σχολείο
Καταστήματα
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Προσανατολισμός Δύση
Προσανατολισμός Νότος
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής2008