Καταπληκτική κατοικία προς πώληση στη Λεπτοκαρυά, Ανατολικός Όλυμπος

Λεπτοκαρυά, Παπάγου
Σπίτι • 6 δωμάτιο/α • 5 κρεβ. • 3 μπάν. • 192 m²
270.000 €

Καταπληκτική κατοικία προς πώληση στη Λεπτοκαρυά, Ανατολικός Όλυμπος. Πρόκειται για μια εξαιρετικής πέτρινης κατασκευής βίλα. Βρίσκεται σε ειδυλλιακό σημείο και σε λόφο που απέχει μόλις 800μ από τη θάλασσα. Σε οικόπεδο 400 τετραγωνικών μέτρων, το σπίτι αποτελείται από έναν εξωτερικό εξωτερικό εξωτερικό χώρο περιμετρικά του. Ενώ διαθέτει χώρο στάθμευσης χωρητικότητας δύο αυτοκινήτων.

Στην κάτω περιοχή τουτο διώροφο κτίριο υπάρχει ένα στούντιο 35 τετραγωνικών μέτρων. Αναφέρεται ένα φωτεινό και ευχάριστο μονόκλινο υπνοδωμάτιο, πλακάκι, συνθετικά κουφώματα με κουζίνα και μπάνιο σε άριστη κατάσταση. Ακριβώς, έχει κατασκευή διαμερίσματος τριών δωματίων δίπλα στην επιφάνεια 68. Είναι, επίσης, εξαιρετικής κατασκευής, με πέτρινους τοίχους, καινούργια συνθετικά κουφώματα και διπλά τζάμια. Τα δύο υπνοδωμάτια του είναι πραγματικά δροσερά. Η κουζίνα είναι μοντέρνα και το μπάνιο πλήρως επιπλωμένο.

Στον επάνω όροφο, ανεβαίνοντας μια σπειροειδή σκάλα στα πλαίσια της παραδοσιακής ελληνικής αρχιτεκτονικής, συναντάμε ένα μπαλκόνι - το οποίο προετοιμάζει τον επισκέπτη για την είσοδο στο κυρίως σπίτι με καθαρή επιφάνεια 88 τετραγωνικών μέτρων. Το σπίτι είναι επίσης πλακόστρωτο και καινούργια κουφώματα ενώ εκπλήσσει με τη δροσερή και φωτεινή αύρα του. Διάσπαρτο με ένα μικρό χολ στα δεξιά, ένα χαμηλοτάβανο ξύλινο σαλόνι εντυπωσιάζεται για ευχάριστες στιγμές, ενώ συνεχίζοντας ευθεία βρίσκεται η τραπεζαρία του σπιτιού που οδηγεί στο μοναδικό μπαλκόνι του. Κοιτάζοντας στο πίσω μέρος του και έναν δεντρόφυτο κήπο επιτρέπει τον κλιματισμό του σπιτιού όλες τις ώρες.

Φυσικά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα δύο μεγάλα και φωτεινά υπνοδωμάτια του σπιτιού με τα επιβλητικά παράθυρα και τις μοντέρνες ντουλάπες. Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί η εξαιρετική κουζίνα του σπιτιού η οποία βασίζεται στον φυσικό φωτισμό χάρη στο ιδιαίτερα μεγάλο παράθυρό της και τη χαρούμενη διάθεση που δημιουργεί.

Πρόκειται για μια μοναδική αγορά πέτρινων κτιρίων!!

Μεσιτικό Γραφείο Λαμπρούλης- Καλέστε μας στο (+30)6906959384

Χώροι

Δωμάτια6
Υπνοδωμάτια5
Μπάνια3
Τουαλέτες3

Επιφάνειες

Διαβίωση192 m²
Αγροτεμάχιο400 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Χώρος στάθμευσης

Παπάγου, Λεπτοκαρυά

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα
Προσανατολισμός Ανατολή
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2011
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα