Σπίτι προς αγορά σε Cape Palos, Ισπανία

Cape Palos
Βίλα • 6 δωμάτιο/α • 6 κρεβ. • 3 μπάν. • 257 m² • αναφ: CPFV0178/7099
1.500.000 €
Σπίτια όπως αυτό δεν έχουν πλέον απομείνει στο Cabo de Palos. Η μεγάλη μοναδικότητά του είναι η θέση του πάνω στο βράχο, με θέα τη Μεσόγειο Θάλασσα, το μεγαλείο του να έχεις τον Φάρο δίπλα του, η πολυτέλεια να μπορείς να ατενίζεις τέτοια εκπληκτική και όμορφη θέα... Όλα αυτά τυλιγμένα από τη μελωδία του ψιθύρου της θάλασσας

Η ολοκλήρωση του σπιτιού ξεχωρίζει την κατανομή του σε έναν ενιαίο όροφο, καθιστώντας το ιδιαίτερα άνετο, θα ήθελα επίσης να τονίσω την ηρεμία του ως περιοχή.

Είναι πολύ ευχάριστο να καθίσετε σε μια από τις βεράντες του και να ατενίσετε άμεσα τη Μεσόγειο Θάλασσα σε όλο της το μεγαλείο, να περπατήσετε στον ευχάριστο κήπο του, να συνομιλήσετε με φίλους και οικογένεια χωρίς να χάσετε τη θάλασσα. Είναι ένα πολύ εμπνευσμένο σπίτι, για να ζωγραφίσεις μια εικόνα, να γράψεις ένα καλό βιβλίο (τουλάχιστον ένα best seller), να ξεκουραστείς βλέποντας τη θάλασσα... Είναι ένα σπίτι που είναι πραγματικά γραφτό να ζεις.
Μεγάλη ευκαιρία για επενδυτές, καθώς αυτό το σπίτι με το οικόπεδο των 705 m2, βρίσκεται σε μια αστική περιοχή μεγάλης ζήτησης.

Χώροι

Δωμάτια6
Υπνοδωμάτια6
Μπάνια3

Επιφάνειες

Διαβίωση257 m²
Αγροτεμάχιο705 m²
Αυλή
Μπάρμπεκιου

Cape Palos

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα