Εξαιρετικό διαμέρισμα στο κέντρο της Γενεύης με μεγάλη βεράντα

Γενεύη
Διαμέρισμα • 5 δωμάτιο/α • 125 m² • αναφ: 4617957
4.265.979 €
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε αυτό το σπάνιο αντικείμενο, που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της Γενεύης.
Διασχίζοντας, εξοπλισμένο με όμορφα παράθυρα κόλπων και όμορφες βεράντες και στις δύο πλευρές του διαμερίσματος, προσφέρει επιφάνεια PPE 125 m2 διακοσμημένη με 61 m2 όμορφες βεράντες.

Ανοίγει σε μια όμορφη είσοδο με ντουλάπια και τουαλέτα επισκεπτών, ακολουθεί τα κύρια δωμάτια στο πνεύμα μιας σοφίτας: ένα μεγάλο σαλόνι με τραπεζαρία, μια όμορφη κουζίνα ανοιχτή στο σαλόνι και μια υπέροχη βεράντα άνω των 40 m2 που χρησιμοποιείται ως σαλόνι και καλοκαιρινή τραπεζαρία.

Στη νυχτερινή πλευρά, προσφέρει ένα όμορφο master υπνοδωμάτιο με γκαρνταρόμπα, ένα ιδιωτικό και ευχάριστο μπάνιο, βεράντα 20 m2, ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο που χρησιμοποιείται σήμερα ως γραφείο και ένα ευχάριστο ντους.

Τα εσωτερικά φινιρίσματα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας. Το διαμέρισμα προσφέρει πολύ όμορφους όγκους, ψηλή οροφή και όμορφη φωτεινότητα.

Ένα κελάρι ολοκληρώνει αυτό το σπάνιο αντικείμενο προς πώληση.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε αυτό το σπάνιο ακίνητο, που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της Γενεύης.
Με μεγάλα παράθυρα και όμορφες βεράντες εκατέρωθεν του διαμερίσματος, προσφέρει 125 m2 χώρου διαβίωσης με 61 m2 όμορφες βεράντες.

Ανοίγει σε ένα όμορφο χολ εισόδου με ντουλάπια και WC επισκεπτών, ακολουθούμενο από τα κύρια δωμάτια στο πνεύμα μιας σοφίτας: ένα μεγάλο σαλόνι με τραπεζαρία, μια όμορφη εντοιχισμένη κουζίνα που ανοίγει στο σαλόνι και μια υπέροχη βεράντα άνω των 40 m2 που χρησιμοποιείται ως καλοκαιρινό σαλόνι και τραπεζαρία.

Στη νυχτερινή πλευρά, προσφέρει ένα όμορφο master υπνοδωμάτιο με γκαρνταρόμπα, ιδιωτικό μπάνιο και μια ευχάριστη βεράντα 20 m2, ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο που χρησιμοποιείται σήμερα ως γραφείο και ένα ευχάριστο ντους.

Τα εσωτερικά φινιρίσματα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας. Το διαμέρισμα διαθέτει ευρύχωρα, ψηλά ταβάνια και άπλετο φυσικό φως.

Ένα κελάρι ολοκληρώνει αυτή τη σπάνια ιδιότητα.

Χώροι

Δωμάτια5
Τουαλέτες1
Μπαλκόνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση125 m²
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Αυλή

Γενεύη

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα στην πόλη
Με θέα στην αυλή
τύποςΔιαμέρισμα
Έτος κατασκευής1930