Διαμερίσματα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις καθημερινές ανέσεις στη Μερσίνα, Erdemli

Ερντεμλί
Διαμέρισμα • 1 δωμάτιο/α • 1 κρεβ. • 1 μπάν. • 65 m²
66.000 €

Τα διαμερίσματα προς πώληση βρίσκονται στη Μερσίνα, Erdemli. Μυρσίνη; Τα ξενοδοχεία Mordern, οι δρόμοι διακοσμημένοι με φοίνικες, τα μονοπάτια πεζοπορίας, οι παραλίες, τα εστιατόρια, τα καφέ και οι χώροι διασκέδασης είναι μια πόλη διακοπών που προσφέρει μια τέλεια ζωή στις ακτές της Μεσογείου. Το γεγονός ότι η περιοχή είναι το μεγαλύτερο μεσογειακό εμπορικό λιμάνι της Τουρκίας και το υπό κατασκευή αεροδρόμιο Çukurova καθιστά την περιοχή κατάλληλη για επενδύσεις.

Τα διαμερίσματα προς πώληση βρίσκονται στο έργο που αποτελείται από 2 μπλοκ με 14 ορόφους χτισμένα σε μια έκταση 4140 m² στο Arpacbahşiş Mahallesi.

Στο έργο, το οποίο αποτελείται από 1+1 60 τ.μ., υπάρχουν εγκαταστάσεις όπως 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ασφάλεια, σύστημα κάμερας ασφαλείας, εξωτερική πισίνα, εξωτερική παιδική πισίνα, παιδική χαρά, ανελκυστήρες, υπαίθριος χώρος στάθμευσης, κοινόχρηστος κήπος, γεννήτρια.

Το έργο, το οποίο απέχει μόλις 400 μέτρα από τη θάλασσα, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από όλες τις καθημερινές ανάγκες και το έργο, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις στάσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς, απέχει μόλις 1,7 χιλιόμετρα από το κέντρο της περιοχής.

Χώροι

Δωμάτια1
Υπνοδωμάτια1
Μπάνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση65 m²
Ανελκυστήρας
Ασφάλεια
Γκαράζ
Γυμναστήριο
Κήπος
Κλιματισμός
Μπαλκόνι
Μπάρμπεκιου
Πισίνα
Σάουνα
Συναγερμός
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Χώρος στάθμευσης

Ερντεμλί

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα