Διαμέρισμα προς αγορά σε La Orotava, Ισπανία

La Orotava
Διαμέρισμα • 3 δωμάτιο/α • 3 κρεβ. • 1 μπάν. • 78 m² • αναφ: 0067-03994/2961
48.000 €
Πωλείται διαμέρισμα που χρειάζεται ανακαίνιση στην Calle Nueva La Vera, έκτασης 78 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται στον μεσαίο όροφο ενός κτιρίου με μόνο 3 μονάδες. Προσφέρει θέα στη θάλασσα, την άβυσσο και τα βουνά και βρίσκεται στην αστική περιοχή La Orotava και Puerto de la Cruz. Το διαμέρισμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια με θέα και μπαλκόνια, ένα ακόμη μικρό εξωτερικό δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γραφείο, σαλόνι-τραπεζαρία, χωλ εισόδου, αποθήκη τροφίμων, 1 μπάνιο και ξεχωριστή κουζίνα. Πολλοί από τους εσωτερικούς τοίχους είναι μη φέροντες, γεγονός που καθιστά δυνατή την αλλαγή της διάταξης του δωματίου κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει επίσης ένα μερίδιο στην οροφή, το οποίο προσφέρει την καλύτερη θέα.

Η τοποθεσία του στο ψηλότερο σημείο της Calle Nueva de La Vera είναι εξαιρετική, καθώς απέχει μόλις λίγα μέτρα από φαρμακείο, στάση λεωφορείου, σούπερ μάρκετ, σχολεία και τα εμπορικά κέντρα La Villa και El Trompo. Η θάλασσα απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα καθώς πετάει το κοράκι, και μπορείτε να φτάσετε στην Playa Jardín σε 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Μη διστάσετε να ζητήσετε ένα μη δεσμευτικό ραντεβού προβολής και θα χαρούμε να σας δείξουμε τι θα μπορούσε να γίνει το νέο σας σπίτι.

Χώροι

Δωμάτια3
Υπνοδωμάτια3
Μπάνια1

Επιφάνειες

Διαβίωση78 m²
Αυλή
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Μπαλκόνι

La Orotava

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα απεριόριστη στο βουνά
Θέα απεριόριστη στο εξοχή
Θέα απεριόριστη στο θάλασσα
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα