Υπέροχη κατοικία με θέα που κόβει την ανάσα

Miex
Σαλέ • 5.5 δωμάτιο/α • 210 m² • αναφ: 4652957
1.690.214 €
Αποκλειστικότητα της Valimmobilier SA για τους λάτρεις της φύσης και της γαλήνης και ησυχίας

Στην καρδιά του χωριού Miex, ελάτε να ανακαλύψετε αυτή την υπέροχη μονοκατοικία που χτίστηκε το 2021 με υλικά υψηλής ποιότητας. Τα φινιρίσματα είναι σχολαστικά με ένα εναρμονισμένο μείγμα ξύλου και πέτρας σε ένα καθιστικό καθεδρικού ναού ύψους σχεδόν 8 μέτρων και την επιβλητική σπειροειδή σκάλα του. Το κτίριο είναι υπερεξοπλισμένο με ηλεκτρικά στόρια, κεντρική ηλεκτρική σκούπα και τα παράθυρα της σέρας που ανοίγουν ηλεκτρικά. Για περισσότερη άνεση, κάθε δωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο (ντους ή μπανιέρα).

Χτισμένο σε ένα διαμορφωμένο οικόπεδο άνω των 1.100 m2, αυτό το σπίτι των 210 m2 του χώρου διαβίωσης έχει τα πάντα για να ευχαριστήσει με τον κήπο του και την πανοραμική βεράντα του 84 m2 με θέα στην κοιλάδα του Ροδανού και τα γύρω βουνά. Η αυλή καθώς και ο δρόμος πρόσβασης είναι πλακόστρωτα.

Η διαρρύθμιση αυτής της υπέροχης κατοικίας άνω των 1.280 m3 έχει ως εξής:

Υπόγειο:

Γκαράζ-συνεργείο 103 m2 για 3 αυτοκίνητα με αυτόματη πόρτα
Κελάρι των 10 m2
Τεχνικό δωμάτιο 8 m2
Πλυσταριό 6 m2
Εξωτερική ξύλινη αποθήκη 5 m2
Σκεπαστό αυτοκίνητο έξω

Ισόγειο:

Σαλόνι 71 m2 που περιλαμβάνει σαλόνι με ηλεκτρική κουζίνα, τραπεζαρία και πολύ καλά εξοπλισμένη κουζίνα
Χειμερινός κήπος 14 m2 προς τα ανατολικά
Χώρος υποδοχής και βεστιάριο 8 m2
Ξενώνας 12 m2 με ιδιωτικό ντους 2 m2
Τουαλέτα επισκεπτών 2 m2

Επάνω:

Υπνοδωμάτιο 16 m2 και μπάνιο 5 m2 με καμπίνα ντους
Υπνοδωμάτιο 16 m2 και μπάνιο 5 m2
Γκαλερί 20 m2 ανοιχτή στο σαλόνι

Σοφίτα:

Δωμάτιο 12 m2 μετατρέψιμο σε: υπνοδωμάτιο, γραφείο, γκαρνταρόμπα ή γαλέτες

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στη μόνωση του κτιρίου, η οποία επιτρέπει σημαντική εξοικονόμηση στη θέρμανση (~1.300 λίτρα ετησίως), η οποία παραμένει πολύ οικονομική παρά τον μεγάλο όγκο της κατοικίας.

Σχέδια και πλήρης φάκελος με αεροφωτογραφίες κατόπιν αιτήματος στο +41 79 689 79 67 ***

Το χωριό Miex (περίπου 300 κάτοικοι) είναι μέρος της κοινότητας Vouvry (περιοχή Monthey στο Valais). Ένα καντόνι που φημίζεται για τις πολλές κοινωνικές παροχές και τους μέτριους φόρους (ασφάλιση υγείας, φόρος οχημάτων, επίδομα κεφαλαίου και άλλοι φόροι). Αυτή η πόλη προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για οικογένειες (νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία και κύκλους προσανατολισμού, βρεφονηπιακούς σταθμούς, αθλητικούς συλλόγους κ.λπ.) αλλά και όλες τις ανέσεις (τράπεζες, κρεοπωλεία, συνεταιρισμό και εστιατόρια). Στην καρδιά του Chablais, το Vouvry βρίσκεται κοντά στο Monthey και το θέατρο Crochetan αλλά και λίγα λεπτά από το Saint-Maurice και το χιλιόχρονο αβαείο του, 30 χιλιόμετρα από το Martigny και το Ίδρυμα Gianadda, 20 λεπτά από το Montreux και το διεθνούς φήμης Φεστιβάλ Τζαζ.

Το χωριό Miex απέχει λιγότερο από 20 λεπτά από τις εξόδους του αυτοκινητόδρομου Aigle ή Villeneuve και το Hôpital du Chablais-Riviera. Αυτό το κατάλυμα θα προσφέρει στους μελλοντικούς ενοίκους του ένα ήσυχο και χαλαρωτικό μέρος για να ζήσουν, 30 λεπτά από το τεράστιο διεθνές χιονοδρομικό κέντρο Portes du Soleil, το μεγαλύτερο στην Ευρώπη

Το ακίνητο αυτό μπορεί να πωληθεί ως δευτερεύουσα ή κύρια κατοικία αλλά και για άτομα που κατοικούν στο εξωτερικό.

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα γι 'αυτό, να το επισκεφθείτε; Επικοινωνήστε μαζί μου μέσω τηλεφώνου, email ή ελάτε να μας συναντήσετε (κατόπιν ραντεβού) σε ένα από τα πρακτορεία μας στο Chablais (Collombey-Muraz ή Torgon) και θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε. Βρείτε όλα τα ακίνητά μας σε www.valimmobilier.ch - δωρεάν εκτίμηση του ακινήτου σας, φωτεινές και ποιοτικές επαγγελματικές φωτογραφίες, αεροφωτογραφίες και ανάδειξη...

Χώροι

Δωμάτια5.5
Τουαλέτες1
Εξωτερικά γκαράζ1
Εξωτερικοί χώροι στάθμευσης1

Επιφάνειες

Διαβίωση210 m²
Χρησιμοποιήσιμο320 m²
Σύνολο1100 m²
Το Ανέσεις εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Αυλή
Γκαράζ

Vouvry

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2020