Σπίτι προς πώληση, Solliès-Ville, στο Solliès-Ville, Γαλλία

83400 Ιέρ
Σύγχρονη βίλα • 8 δωμάτιο/α • 4 κρεβ. • 5 μπάν. • 313 m² • αναφ: 1379
1.299.000 €

Αξιόλογο ακίνητο πρόσφατης κατασκευής (2013) σε άριστη κατάσταση, χτισμένο σε 3 επίπεδα (κύριο επίπεδο με πισίνα και βεράντες στο επίπεδο συν ένα), φωλιασμένο στο καταπράσινο περιβάλλον του, εξασφαλίζοντας απόλυτη ιδιωτικότητα, βρίσκεται κοντά στο μεσαιωνικό χωριό Sollies-ville, με νοτιοανατολικό προσανατολισμό.

Αυτό το όμορφο και ήσυχο χωριό βρίσκεται μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Τουλόν, το αεροδρόμιο Hyères και τις πλησιέστερες παραλίες. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση είτε παίρνοντας απευθείας τον αυτοκινητόδρομο είτε τον επαρχιακό δρόμο. Για τους λάτρεις της πεζοπορίας, γνωρίζετε ότι ο πλησιέστερος δασικός δρόμος, ο οποίος προσφέρει όμορφους περιπάτους στη μέση της φύσης στους γύρω λόφους, απέχει περίπου 200 μέτρα από το ακίνητο.

Θα εισέλθετε στο ακίνητο από μια όμορφη πύλη και θα έχετε πρόσβαση στους χώρους στάθμευσης και το γκαράζ από έναν ασφαλτοστρωμένο δρόμο.

Κύριο επίπεδο: σαλόνι (με μεγάλη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα) 75m2, επωφελούμενο από εγκατάσταση τηλεόρασης-καθρέφτη, τζάκι βιοαιθανόλης, μεγάλα παράθυρα, τα οποία κάνουν το δωμάτιο πολύ φωτεινό και πολύ ευχάριστο στη διαβίωση και θέα στην πισίνα και τις βεράντες. Μια κύρια σουίτα, με ιδιωτικό μπάνιο και γκαρνταρόμπα. Μια δεύτερη σουίτα, καθώς και γραφείο και χώρος πλυντηρίου. Σε αυτό το επίπεδο θα βρείτε ένα θερμαινόμενο και δροσερό δάπεδο συνδυασμένο με αντλία θερμότητας. Και οι δύο σουίτες έχουν άμεση πρόσβαση στη βεράντα, κατά μήκος ολόκληρου αυτού του τμήματος της βίλας. Η πισίνα αλατιού 9x3m προστατεύεται από αυτόματο και θερμαινόμενο κλείστρο.

Επάνω επίπεδο: όμορφη φωτεινή σουίτα χάρη στο φως μέσα και επωφελείται από δύο μπαλκόνια.

Κάτω επίπεδο: Γκαράζ 45m2, διαμέρισμα F2 με σαλόνι και ανοιχτή κουζίνα, αίθουσα παιχνιδιών και αθλητισμού, αίθουσα ευεξίας με τζακούζι και επαγγελματίες χαμάμ, καθώς και μπάνιο.

Χώροι

Δωμάτια8
Υπνοδωμάτια4
Μπάνια5
Τουαλέτες5
Εσωτερικοί χώροι στάθμευσης5

Επιφάνειες

Διαβίωση313 m²
Αγροτεμάχιο2102 m²
Αυλή
Γκαράζ
Γυμναστήριο
Διαδίκτυο
Ενδοεπικοινωνία
Εξωτερική πισίνα
Κήπος
Κλιματισμός
Πισίνα
Πλυντήριο πιάτων
Πλυντήριο ρούχων
Σάουνα
Σουίτες επισκεπτών
Τραπεζαρία
Υδρομασάζ
Χώρος στάθμευσης

Ιέρ

Ο πράκτορας δεν έχει παράσχει την ακριβή διεύθυνση αυτού του ακινήτου. Μπορείς να τη ζητήσεις εδώ.
Θέα απεριόριστη στο δάσος
Θέα ελαφριά στο λόφοι
Προσανατολισμός Southeast
τύποςΣπίτι
Έτος κατασκευής2013
Αξιολόγηση απόδοσης ενέργειαςΔεν υπάρχουν δεδομένα
Αξιολόγηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων (CO₂)Δεν υπάρχουν δεδομένα