Πολυτελές ξενοδοχείο Milele Villas προς πώληση στη Ζανζιβάρη

Nungwi Road, Nungwi Rd
Ιδιοκτησία • 12 δωμάτιο/α • 12 κρεβ. • 12 μπάν. • 700 m² • αναφ: ES5553914
1.300.000 €
Πολυτελές ξενοδοχείο Milele Villas προς πώληση στη Ζανζιβάρη, Τανζανία

Esales Κωδικός Ακινήτου: es5553914

Τοποθεσία Ακινήτου

Nungwi Rd,
Φουκουτσάνι 17110,
Τανζανία

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Με το ένδοξο φυσικό τοπίο, το εξαιρετικό κλίμα, τον φιλόξενο πολιτισμό και το εξαιρετικό βιοτικό επίπεδο, η Ζανζιβάρη κερδίζει γρήγορα τη φήμη ως ένα από τα πιο επιθυμητά μέρη σε όλο τον κόσμο για να ζήσει ή να επισκεφθεί. Σε προσφορά εδώ είναι μια ευκαιρία να κάνετε μια έξυπνη οικονομική επένδυση σε αυτό το υπέροχο μέρος του κόσμου.

Φωλιασμένο μέσα σε καταπράσινους τροπικούς κήπους, το Milele Villas προσφέρει ένα ιδιωτικό καταφύγιο για τους επισκέπτες που αναζητούν μια εξαιρετική εμπειρία διακοπών. Ο συνδυασμός της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του παλατιού του σουλτάνου της Ζανζιβάρης και της τοπικής αφρικανικής δεξιοτεχνίας δημιουργεί μια μοναδική και πολυτελή ατμόσφαιρα. Κάθε πολυτελής παραθαλάσσια βίλα της Ζανζιβάρης διαθέτει ιδιωτική πισίνα και προσφέρει ένα καταφύγιο ηρεμίας και αποκλειστικότητας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν, να βυθιστούν στη φυσική ομορφιά της γύρω περιοχής και να βιώσουν τη γοητεία του πολιτισμού της Ζανζιβάρης.

ΒΙΛΑ ΛΙΖΑ
Η Villa Lisa είναι μια μεγάλη, ανοιχτή δομή αφρικανικού στιλ που βρίσκεται σε περίπου 1800 m2 ιδιωτικό κήπο. Βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία και προσφέρει εκπληκτική θέα στον Ινδικό Ωκεανό...

ΒΙΛΑ TATU
Η βίλα «Tatu» πήρε το όνομά της από τη σουαχίλι λέξη «τρία», καθώς αποτελείται από 3 ξεχωριστά τμήματα. Τα δύο εξωτερικά κτίρια φιλοξενούν 2 μεγάλα τρίκλινα δωμάτια, το καθένα με ένα king size διπλό και ένα μονό κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο...

ΠΑΡΆΓΚΕΣ ΑΓΆΠΗΣ
Φωλιασμένο σε μια απομακρυσμένη περιοχή του τροπικού κήπου του Milele Villas, το γοητευτικό, εξωτικό στυλ Love Shacks είναι ρομαντικά μπανγκαλόου στην παραλία για ζευγάρια που αναζητούν οικεία συντροφικότητα...

Με τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν έως 12 άτομα, οι βίλες μας προσφέρουν δίκλινα, δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια για να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες και μεγέθη ομάδων. Τα ζευγάρια μπορεί να θέλουν να πάνε για ένα από τα μπανγκαλόου μας στην παραλία, τα οικεία Love Shacks. Και οι δύο βίλες και μπανγκαλόου, προσφέρουν άνετα και άρτια εξοπλισμένα καταλύματα με εκπληκτική θέα στον Ινδικό Ωκεανό. Ο συνδυασμός των σύγχρονων ανέσεων, του προσεγμένου σχεδιασμού και της φυσικής ομορφιάς της ακτογραμμής της Ζανζιβάρης εξασφαλίζει μια πραγματικά αξέχαστη και ευχάριστη διαμονή για τους επισκέπτες σας.

Απολαύστε μια εξαιρετική γευστική εμπειρία στο Milele Villas, όπου ο ταλαντούχος σεφ μας ετοιμάζει λαχταριστά γεύματα που αναδεικνύουν τα καλύτερα της τοπικής και διεθνούς κουζίνας. Τα μενού μεσημεριανού γεύματος και δείπνου προσφέρουν μια απολαυστική επιλογή πιάτων, όπως φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, ζουμερά κρέατα και γευστικές επιλογές για χορτοφάγους.
Απολαύστε την ελευθερία να δειπνήσετε όπου και όποτε θέλετε, είτε στην ιδιωτικότητα της βίλας σας, μέσα στον ζωντανό κήπο, στην ήσυχη παραλία ή σε μια μαγευτική πλατφόρμα στον Ινδικό Ωκεανό, όπου μπορείτε να δειπνήσετε κάτω από τα αστέρια που λαμπυρίζουν.

Εκτός από το εσωτερικό, ο συνοδός της πισίνας και οι κηπουροί μας εργάζονται επιμελώς για τη συντήρηση των εξωτερικών χώρων της βίλας σας. Κάθε πρωί, σκουπίζουν και συντηρούν τον κήπο σας, διασφαλίζοντας ότι παραμένει καλά περιποιημένος και οπτικά ελκυστικός. Ο συνοδός της πισίνας μας φροντίζει επίσης την ιδιωτική σας πισίνα, διασφαλίζοντας ότι είναι καθαρή, φιλόξενη και έτοιμη για να κάνετε μια δροσιστική βουτιά.

.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Το Nungwi είναι ένα χωριό στο βόρειο άκρο του νησιού Unguja της Τανζανίας, γνωστό ως Ζανζιβάρη. Είναι γνωστή για την ευρεία παραλία Nungwi με φοίνικες και ένα κοντινό ναυπηγείο κατασκευής σκαφών για την παραγωγή παραδοσιακών dhows. Η λίμνη Mnarani Marine Turtle Conservation Pond φιλοξενεί πράσινες θαλάσσιες χελώνες σε μια παλιρροιακή λιμνοθάλασσα. Στα ανοικτά των ακτών, κοραλλιογενείς ύφαλοι γεμάτοι πολύχρωμα ψάρια περιλαμβάνουν το Hunga και το Leven Bank.

Το Nungwi είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος οικισμός, μετά την Stone Town στο κύριο νησί της Ζανζιβάρης, Unguja. Ο Nungwi είναι σκαρφαλωμένος στο φράχτη που χωρίζει το παλιό από το νέο. Βρίσκεται στο βορειότερο σημείο της Ζανζιβάρης και έκοψε τα δόντια του ως ψαροχώρι πριν φτάσει στην τουριστική ζήτηση. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι αστική μητρόπολη. Παραδοσιακές ξύλινες βάρκες εξακολουθούν να εκτοξεύονται από την προκυμαία για να κάνουν επιδρομές στην προμήθεια ψαριών του Ινδικού Ωκεανού, ενώ τα κομψά ξενοδοχεία παρακολουθούν από προνομιακά οικόπεδα κατά μήκος της ακτογραμμής. Φιλοξενεί επίσης ένα από τα παλαιότερα κτίρια του νησιού - τον αιωνόβιο φάρο Ras Nungwi - ο οποίος υψώνεται πάνω από το πράσινο.

Κάποτε ένας κόμβος για την οικοδόμηση dhow, το Nungwi διασχίζει τη γραμμή μεταξύ νεωτερικότητας και παράδοσης. Αν και η τουριστική βιομηχανία έχει αναπτύξει σημαντικά την περιοχή, μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε τα σκάφη dhow που ρίχνονται για μια νύχτα αλιείας βαθέων υδάτων. Τα καταγάλανα νερά είναι όμορφα ήρεμα, εν μέρει χάρη στην άκρη του νησιού, όπου η αλλαγή της παλίρροιας είναι λιγότερο δραματική από κάποια άλλα νησιά.

Το Nungwi είναι ένα τουριστικό hotspot λόγω της προνομιακής του θέσης στο κύριο νησί, της εξαιρετικής ομορφιάς, των δραστηριοτήτων και των καταλυμάτων που ταιριάζουν σε όλους τους προϋπολογισμούς. Η Ζανζιβάρη είναι ένα αρχιπέλαγος της Τανζανίας στα ανοικτά των ακτών της Ανατολικής Αφρικής. Στο κύριο νησί της, η Unguja, γνωστή ως Ζανζιβάρη, βρίσκεται η Stone Town, ένα ιστορικό εμπορικό κέντρο με σουαχίλι και ισλαμικές επιρροές. Τα δαιδαλώδη σοκάκια του παρουσιάζουν μιναρέδες, σκαλιστές πόρτες και ορόσημα του 19ου αιώνα, όπως το Σπίτι των Θαυμάτων, ένα πρώην παλάτι του σουλτάνου. Τα βόρεια χωριά Nungwi και Kendwa έχουν μεγάλες παραλίες γεμάτες με ξενοδοχεία

MAiN ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

• 700m2 χώρου διαβίωσης μεταξύ όλων των βιλών
• 6000m2 οικόπεδο δωμάτιο για περαιτέρω ανάπτυξη
• 12 Υπνοδωμάτια
• 12 Μπάνια
• Εκπληκτική θέα
• Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης
• Ιδιωτική πισίνα
• Ιδιωτικοί κήποι
• Κοντά σε βασικές ανέσεις, όπως σούπερ μάρκετ και φαρμακεία
• Κοντά σε πολλά εξαιρετικά μπαρ και εστιατόρια
• Εξαιρετική βάση από την οποία μπορείτε να ανακαλύψετε άλλες φανταστικές περιοχές της Τανζανίας
• Δυνατότητα ενοικίασης μέσω Airbnb και Booking.com

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να αγοράσετε ή να πουλήσετε ακίνητα στη Ζανζιβάρη γρήγορα online

Χώροι

Δωμάτια12
Υπνοδωμάτια12
Μπάνια12

Επιφάνειες

Διαβίωση700 m²

Nungwi Rd, Nungwi

Το Απόψεις και προσανατολισμός εξάγεται με τεχνητή νοημοσύνη.
Θέα πανοραμική στο θάλασσα